Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Alexander Kerkdijk Monuta
10/10 -Rating10
Perfecte aansluiting van lesstof waarvan ik in de praktijk direct gebruik kan maken. De training zelf geeft mij voldoende vertrouwen het examen te halen. Prettig en open manier van doceren waar voldoende ruimte voor vragen/discussie is.

Stefan Haack Thales
8/10 -Rating8
Ik waardeer de training ITIL Foundation met een 8!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken en registraties

Op onze trainingen en cursussen is de CRKBO registratie en het NRTO keurmerk van toepassing.


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies

Referenties trainingen

De IT Management Group heeft veel ervaring met het verzorgen van trainingen, zowel op basis van open inschrijving als in-company. De IT Management Group verzorgt zowel certificeringstrainingen als maatwerktrainingen, die volledig worden afgestemd op uw behoeften. Veel klanten gingen u voor!

Hieronder treft u enkele referenties van onze klanten. Bent u op zoek naar een referentie van een specifieke training, kijkt u dan bij de training waar het om gaat.

Referenties in-company trainingen

Jeroen Witte TNO
10/10 -Rating10
De uitleg was duidelijk en antwoorden goed en duidelijk op alle gestelde vragen.

Dennis Wessels Justitiele Informatiedienst
9/10 -Rating9
De training Python voor Testers is goed te volgen qua inhoud voor iemand die weinig python kennis heeft. De opbouw is goed en de onderwerpen zijn interessant.

J. Franken ING
9/10 -Rating9
Teammanager Servicedesk NL De IT Management Group heeft voor ING inmiddels een aantal in-house trainingen verzorgd voor ITIL en PRINCE2 in zowel Nederlands als Engels en ook hebben een aantal collega’s inmiddels via de open inschrijving trainingen gevolgd op het gebied van ITIL, PRINCE2, ASL en BISL. Beiden groepen waren erg enthousiast over de trainingen door de interactieve manier waarop de trainingen werd gegeven, het hoge kennisniveau van de trainers en bij de open inschrijvingen ook de locatie en catering. Het contact met IT Management Group ervaar ik als erg prettig doordat ze steeds snel een passende offerte voor een goede prijs weten neer te leggen.

S. Kloos Hotelschool The Hague
8/10 -Rating8
Manager afdeling Automatisering De medewerkers van de helpdesk en netwerk service desk hebben de training ITIL Foundation bij de IT Management Group gevolgd. Zowel training als trainer waren inspirerend voor de medewerkers en er was veel ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden. Ik ben tevreden over de kwaliteit die IT Management Group levert en daarom gaan de functioneel beheerders tevens op voor een training BiSL Foundation bij ITMG.

Ilhan Yalcin Q8
9/10 -Rating9
Q8 was op zoek naar een partner voor het standaardiseren van hun IT processen internationaal gezien ter voorbereiding op een ITSM pakketkeuze. De IT Management Group heeft voor Q8 daartoe een aantal workshops georganiseerd om het gewenste procesverloop vast te stellen voor de processen incident management, change management en configuration management. Voor de analyse van de processen en tijdens de workshops is de ITIL best practice gebruikt. Q8 is zeer tevreden over de vlotte wijze waarop de IT Management Group invulling heeft gegeven aan deze opdracht.

Ralph Kant Pieter van Foreest
9/10 -Rating9
Prima uitleg en het was goed te volgen. Fijn ook dat er voldoende ruimte en tijd was voor vragen. Geen vraag was te gek.

M. Wijbenga Pensioenfonds Horeca & Catering
9/10 -Rating9
Teamleider Functioneel & Technisch Beheer De IT Management Group heeft voor ons een in-company masterclass verzorgd voor een groep van 13 medewerkers. De masterclass werd als een wervelwind verzorgd, er is in korte tijd veel kennis gedeeld en overgebracht! Het was goed om op deze manier iedereen weer extra fris en enthousiast te krijgen om boven de praktijk te gaan hangen. We gaan zeker aan de slag met deze materie bij de verdere professionalisering van onze beheerorganisatie. Hartstikke bedankt!

M. van Grieken Ministerie van SZW
9/10 -Rating9
Hoofd Document en Informatie Management SZW Aan de IT Management Group is gevraagd om mijn afdeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te ondersteunen bij het verder professionaliseren van het team functioneel beheer. De IT Management Group heeft DIM FB onder andere ondersteund bij het verder inrichten van kennisdeling en achtervang, het verder verkrijgen van inzicht en overzicht over de verschillende beheerdomeinen, het verder structureren van taken en verantwoordelijkheden en het gezamenlijk opzetten van een belangrijkste beheerprocessen zoals incidentbeheer, probleembeheer, wijzigingenbeheer, transitie en gebruikersondersteuning. Als uitgangspunt voor deze professionalisatie is de best practice BiSL gebruikt. De IT Management Group heeft ook een aantal trainingen voor mijn team verzorgd: BiSL, Klantgericht Communiceren en Testen volgens TMap. Gedurende het traject is met het team door de IT Management Group ook gewerkt aan teambuilding en eigenaarschap. Het traject is na een half jaar afgesloten met een geslaagde teambuildingsdag. Ik ben erg tevreden over de inzet, kennis en kunde van IT Management Group.

Jeannette van Seters IND
8/10 -Rating8
De training is goed te volgen. De lesstof wordt goed uitgelegd, ik word er enthousiast van. Er is inhoudelijk veel stof behandeld. Kundige en gezellige trainer waardoor de training goed te volgen was.

Olaf Labots RIVM
9/10 -Rating9


Referenties open inschrijving trainingen

Otman Abdelouarit nvt
8/10 -Rating8
De trainer gaf een hele duidelijke uitleg en ging goed in op de vragen die er gesteld werden. Goede training!

Thomas Demoet Justitiële Informatiedienst (Justid)
10/10 -Rating10
Veel informatie, maar nooit stroperig. Wordt bondig en enthousiast overgebracht. Inspireert om er mee aan de slag te gaan.

Lars Slobbe
10/10 -Rating10
Hele fijne en allesomvattende training!

Mohamed Darrazi N.V..T.
10/10 -Rating10
Zeer professionele en duidelijke communicatie en vragenronde’s. Zeer gepaste tijdsbestek tussen de trainingen en de lesstof is zeer professioneel en leerzaam. Zeer indrukwekkende leeromgeving met lesstof op niveau.

W. Veenstra TRUE
8/10 -Rating8
ISO20000 is een stabiele omgeving. De trainer is zeer bekwaam.

Marcel Vallen Cordaid
8/10 -Rating8
PRINCE2 Foundation is een goede training. De trainer heeft een hoog kennisniveau en legt de lesstof goed uit.

Claudia Bot d-basics
8/10 -Rating8
Veel interactie met cursisten, en tussen cursisten onderling, de essentie van communicatie werd optimaal gebruikt.

Ger Hamers Inter Access
9/10 -Rating9
TMap Next Test Engineer is een training die erg prettig te volgen is, door de praktische benadering en de interactie.

Jobbe Speijers Thales
9/10 -Rating9
ITIL Foundation is een goede training!

Gerie Jansen JEZ Media Services
8/10 -Rating8
Bert Dingemans is een "bevlogen" trainer met veel kennis , en deze op een heldere manier kan uitleggen en toepassen. Je merkt tijdens de training dat BID DATA echt zijn "passie" is.