Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


M. Kodde Allianz Global Assistance
9/10 -Rating9
ITIL Foundation is een interessante training.

J. Muijser
8/10 -Rating8
ITIL Service Design is een prima training!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Informatiemanagement & Big Data » AI for Business and Government

AI for Business and Government

Prijs: €900,-
Duur: 2 dagen

Locaties en data

De training AI for Business and Government kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.


inschrijven voor deze training

Artificiële Intelligentie (AI) gaat een steeds grotere rol spelen in alle sectoren. Dit betekent dat er niet alleen meer AI-specialisten moeten worden opgeleid, maar ook alle andere professionals een goed fundament van AI nodig hebben. De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) heeft de certificering ‘AI for Business and Government’ ontwikkeld.

‘AI for Business and Government’ wordt door de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) neergezet als standaard voor professionals die in hun werkomgeving Artificiële Intelligentie (AI) willen inzetten en managers die over het toepassen van AI moeten besluiten. De professional leert wat AI kan betekenen voor een organisatie en hoe dat te organiseren.

De NL AIC ‘AI for Business and Government’-certificering:
• Is voor de professional in de breedste zin van het woord. Het is toegankelijk en bedoeld om een grote groep hbo+’ers in de Nederlandse arbeidsmarkt te bereiken.
• Is gericht op de toepassing van Artificiële Intelligentie (AI) in het bedrijfsleven. Wat kan ermee? Hoe kan het gebruikt worden in de verschillende werkvelden? En hoe kan een organisatie ingericht worden om gebruik te maken van AI? De diepgaande kennis over het technisch ontwikkelen van AI is geen onderdeel van ‘AI for Business and Government’.
• Is gebaseerd op breed geaccepteerde wetenschappelijke inzichten en bevat alle elementen die van belang zijn voor het toepassen van AI.
• Is bedoeld als standaard kennisniveau op gebied van het toepassen van AI. Het is de bedoeling dat deze standaard richting geeft aan trainingsorganisaties zodat professionals opgeleid worden conform een afgesproken standaard vanuit de Nederlandse maatschappij, vertegenwoordigd door de NL AIC.
• Creëert een standaard voor het kennisniveau op het gebied van de AI-toepassing die waarde heeft voor de arbeidsmarkt en voor professionals en organisaties die op zoek zijn naar gekwalificeerde professionals.

Uw profiel

De AI for Business and Government training is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in Artificiële Intelligentie (AI) en meer specifiek voor professionals die in hun werkomgeving AI willen inzetten en managers die over het toepassen van AI moeten besluiten.

Inhoud training

In deze professionele en praktijkgerichte training AI for Business and Government komen o.a de volgende onderwerpen aan bod:
– De voordelen van AI-toepassingen
– Datamanagement voor AI
– Bouwen en beoordelen van een AI-toepassing
– Ethiek
– Risico’s en betrouwbaarheid
– Organisatorische succesfactoren om de mens en machine samen te laten werken.

Trainingsduur en kosten

De training AI for Business and Government duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €900,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examenvoucher en BTW. De kosten van de examenvoucher bedragen €275,- excl. BTW.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata AI for Business and Government: