Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


J. Oerlemans Kwantum
9/10 -Rating9
Zeer goed en zeer waardevol.

E. de Jong DJI
8/10 -Rating8
ASL Foundation is een goede training. De trainer heeft kennis van zaken, zijn uitleg was helder en er was ruimte voor vragen.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Informatiemanagement & Big Data » AI for Business and Government

  AI for Business and Government

  Prijs: €900,-
  Duur: 2 dagen

  STAP-budget

  Heeft u dit jaar nog geen gebruik gemaakt van het STAP-budget dan kunt u uw STAP-budget inzetten voor deze training. Op onze STAP-budget pagina kunt u zien of u deze training geheel gratis kunt volgen of dat u €1000,- euro korting krijgt op de trainingsprijs.

  Locaties en data

  De training AI for Business and Government kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

  05-04-2023 en 06-04-2023 (Klassikaal - Den Haag)
  16-08-2023 en 17-08-2023 (Klassikaal - Utrecht)
  14-11-2023 en 15-11-2023 (Klassikaal - Den Haag)

  inschrijven voor deze training

  Artificiële Intelligentie (AI) gaat een steeds grotere rol spelen in alle sectoren. Dit betekent dat er niet alleen meer AI-specialisten moeten worden opgeleid, maar ook alle andere professionals een goed fundament van AI nodig hebben. De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) heeft de certificering ‘AI for Business and Government’ ontwikkeld.

  ‘AI for Business and Government’ wordt door de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) neergezet als standaard voor professionals die in hun werkomgeving Artificiële Intelligentie (AI) willen inzetten en managers die over het toepassen van AI moeten besluiten. De professional leert wat AI kan betekenen voor een organisatie en hoe dat te organiseren.

  De NL AIC ‘AI for Business and Government’-certificering:
  • Is voor de professional in de breedste zin van het woord. Het is toegankelijk en bedoeld om een grote groep hbo+’ers in de Nederlandse arbeidsmarkt te bereiken.
  • Is gericht op de toepassing van Artificiële Intelligentie (AI) in het bedrijfsleven. Wat kan ermee? Hoe kan het gebruikt worden in de verschillende werkvelden? En hoe kan een organisatie ingericht worden om gebruik te maken van AI? De diepgaande kennis over het technisch ontwikkelen van AI is geen onderdeel van ‘AI for Business and Government’.
  • Is gebaseerd op breed geaccepteerde wetenschappelijke inzichten en bevat alle elementen die van belang zijn voor het toepassen van AI.
  • Is bedoeld als standaard kennisniveau op gebied van het toepassen van AI. Het is de bedoeling dat deze standaard richting geeft aan trainingsorganisaties zodat professionals opgeleid worden conform een afgesproken standaard vanuit de Nederlandse maatschappij, vertegenwoordigd door de NL AIC.
  • Creëert een standaard voor het kennisniveau op het gebied van de AI-toepassing die waarde heeft voor de arbeidsmarkt en voor professionals en organisaties die op zoek zijn naar gekwalificeerde professionals.

  Uw profiel

  De AI for Business and Government training is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in Artificiële Intelligentie (AI) en meer specifiek voor professionals die in hun werkomgeving AI willen inzetten en managers die over het toepassen van AI moeten besluiten.

  Inhoud training

  In deze professionele en praktijkgerichte training AI for Business and Government komen o.a de volgende onderwerpen aan bod:
  – De voordelen van AI-toepassingen
  – Datamanagement voor AI
  – Bouwen en beoordelen van een AI-toepassing
  – Ethiek
  – Risico’s en betrouwbaarheid
  – Organisatorische succesfactoren om de mens en machine samen te laten werken.

  Trainingsduur en kosten

  De training AI for Business and Government duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €900,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examenvoucher en BTW. De kosten van de examenvoucher bedragen €275,- excl. BTW.

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata AI for Business and Government:

  5 April 2023
  Training AI for Business and Government
  ITMG Locatie
  (Klassikaal - Den Haag)
  _____ _____ _____
  16 August 2023
  Training AI for Business and Government
  ITMG Locatie
  (Klassikaal - Utrecht)
  _____ _____ _____