Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


Eric Arts Dela
Het was een duidelijke training. Het tempo was goed en voldeed aan de verwachtingen.

Oswald Hesp KLPD
ITIL MLC is een prima training!

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Oikocredit
DUO
Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis
Hotelschool Den Haag
Genexis
Ziekenhuis Jeroen Bosch
De Surinaamsche Bank
Zuidzorg
Radboud UMC
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Informatiemanagement & Big Data » Big Data voor Architecten

  BIG DATA VOOR ARCHITECTEN

  Prijs: € 550,-
  Duur: 1 dag
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  03-03-2020 (Utrecht)
  19-06-2020 (Den Haag)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Steeds meer organisaties onderzoeken de mogelijkheden van Big Data of zetten Big Data al actief in in hun bedrijfsvoering. Inrichting van Big Data vraagt een andere kijk op architectuur en stelt hele andere eisen aan de rolinvulling van de (data) architect. Tijdens deze eendaagse training wordt ingegaan op wat Big Data is, wat anders is ten opzichte van de “traditionele” datavoorziening en geeft aan welke hulpmiddelen een data architect kan inzetten om succesvol een big data architectuur te implementeren. Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte voor discussie en praktijkgerichte activiteiten gebaseerd op een praktijkcase.

  Uw profiel
  De Masterclass Big Data voor Architecten is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in Data Architectuur en meer specifiek voor Enterprise architecten,Informatie architecten, ICT architecten en beheerarchitecten.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass Big Data voor Architecten komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is Big Data?
  • Voorbeelden van succesvolle big data projecten
  • Rolverandering van de big data architect
  • Inzet van een Big Data raamwerk
  • Big Data en governance
  • Big Data informatiebeveiliging en privacy
  • Gereedschappen voor de big data architect zoals principes, patronen, en big datamodellering

  Trainingsduur en kosten
  De Masterclass Big Data voor Architecten duurt 1 dag. De kosten voor de training bedragen € 550,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Deze training wordt gegeven door Bert Dingemans. Bert is een gedreven informatiearchitect met een passie voor data, modelleren, integratie en beheer. Bert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Onder andere voor de Belastingdienst, Zwitserleven, het Ministerie van Economische Zaken, de Provincie Gelderland en Jeugdzorg Nederland. Samenwerken met verschillende stakeholders, contacten onderhouden en verbinden van betrokkenen in de organisatie is zijn werkwijze. Graag vervult Bert de rol van intermediair tussen ICT en de rest van de organisatie, hij is daarbij zeer goed in staat om complexe zaken begrijpelijk te communiceren. Daarnaast wil hij kennis overdragen en mensen stimuleren in hun ontwikkeling, hij zoekt daarbij de trainende en coachende rol.

  Bert heeft ervaring als spreker op congressen voor ICT professionals en is als gastdocent verbonden aan de Universiteit van Leuven. Daarnaast heeft hij bestuursfuncties vervuld bijvoorbeeld binnen de redactie van het Software Developer Magazine en binnen de afdeling architectuur van het NGI. Hij is auteur van het boek ‘Data-architectuur in de praktijk’ en heeft daarnaast veel artikelen en whitepapers geschreven gericht op architectuur, data-architectuur, integratie, beheer en modelleertechnieken. Verder is hij gecertificeerd cloud architect en SOA architect en gecertificeerd Big Data Professional.

  Data-architectuur Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot Data-architectuur of optimaliseren van uw IT organisatie of bent u op zoek naar een deskundige data-architect, analist of een expert op het gebied van Big Data?neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  Henk de Joode
  Data-architectuur & Big Data is een duidelijke training, in een goed tempo. Theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en opdrachten.

  R. Naastepad
  Data-architectuur & Big Data is een goede training. Het raakt alle aspecten van Data architectuur. De trainer legt de stof duidelijk uit.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Big Data voor Architecten:

  3 March 2020
  Training Big Data voor Architecten (BDVA)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  19 June 2020
  Training Big Data voor Architecten (BDVA)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____