Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Rene Amesz
9/10 -Rating9
Ik heb ontzettend veel nieuwe inzichten gekregen op gebied van anders kijken tegen welke vorm van een eigen of andermans stroever lopende communicatie dan ook. Ik heb geleerd om een begin te maken om verschillende communicatiemodellen toe te passen en te herkennen in welke fase een bepaalde discussie of bepaald gesprek zich bevind en hierop voort te borduren. Kortom; Dit was erg duidelijk en ik ga hier zeer zeker gebruik van proberen te maken zowel privé als op zakelijk vlak. Arno vertelde alles met een vleug humor her en der. Zodoende bleef de stof boeiend en de dynamiek in de groep was groot te noemen. Good job!

Abdurrahman Akin ISIZ
7/10 -Rating7
TMAP Next Test Engineer is een nuttige training.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Informatiemanagement & Big Data » Internet of Things Foundation

Internet of Things Foundation

Prijs: €450,-
Duur: 1 dag

Locaties en data

De training Internet of Things Foundation kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dagtrainingen (10:00 -16:00)

15-01-2024 (Online)
05-04-2024 (Online)
05-07-2024 (Online)
01-11-2024 (Online)

Avondtrainingen (18:30 -21:30)

Bij de avondtrainingen doorloopt u de stof in minder tijd en besteedt u meer tijd aan zelfstudie.

inschrijven voor de Dagtraining inschrijven voor de Avondtraining

Internet of Things (IoT) betekent eenvoudigweg dat een apparaat is verbonden met internet – dit kan een koffiezetapparaat, een auto, telefoon, laptop of wasmachine zijn. Vervolgens kan de data die door deze dingen geproduceerd worden ingezet worden in allerlei ICT toepassingen. Internet of Things wordt steeds vaker toegepast door zowel particulieren als binnenorganisaties. Met breedbandinternet steeds meer beschikbaar worden meer apparaten verbonden.

De training Internet of Things Foundation is ontwikkeld om u te leren welke IoT concepten relevant zijn, wat gebruikstoepassingen zijn, met welke security aspecten u rekening dient te houden en hoe u business cases succesvol implementeert. U krijgt inzicht in de basisbegrippen van IoT, u maakt kennis met de belangrijkste sensoren, IoT architectuur en u leert wat de relatie is met Cloud Computing en Big Data.

Uw profiel

De Internet of Things Foundation training is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in IoT en meer specifiek voor projectmanagers, Software engineer, applicatie ontwikkelaars, database specialisten, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten,informatie architecten, en innovatie managers.

Inhoud training

In deze professionele en praktijkgerichte training IoT Foundation komen de volgende onderwerpen aan bod:
Module 1: Concepts and Terminologies
Module 2: Business Orientation
Module 3: Basic Building Blocks of IoT–Architecture
Module 4: Enabling Technologies of IoT + Lab Activities
Module 5: IoT Security and Top Governance Issues
Module 6: IoT Case Studies and Future Predictions

Trainingsduur en kosten

De training IoT Foundation duurt 1 dag of avond. De kosten voor de training bedragen €450,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Bert is een gedreven trainer en consultant met een passie voor architectuur repositories, (big) data architectuur, -management en -modelleren. Bert heeft meer dan 30 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Trainer Bert Dingemans Onder andere voor de Nederlandse Spoorwegen, Dictu, Provincie Gelderland, TenneT, TVM en het Landelijk Schakelpunt.

Samen werken met verschillende expertises bij het introduceren van modellen, architecturen en frameworks op het vlak van data is zijn werkveld. Bert maakt de relevantie van data en de daarbij horende uitdagingen zichtbaar voor de organisatie. Hij is daarbij goed in staat om complexe zaken begrijpelijk te communiceren. Daarnaast wil hij kennis overdragen en mensen stimuleren in hun ontwikkeling, hij zoekt daarbij de trainende- en coachende rol.

Bert is auteur van de boeken “Data-architectuur in de praktijk” en “Data modelleren in de praktijk”. Daarnaast werkt hij aan diverse webbased applicaties voor architecten en data modelleurs.

Data-architectuur advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot data-architectuur of het optimaliseren van uw IT organisatie? Of bent u op zoek naar een deskundige data-architect, data analist of een expert op het gebied van big data? Neemt u dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Referenties


10/10 -Rating10
Heel fijn uitgelegd door Bert, volgens mij hadden we nog wel een dag extra er bij kunnen doen zoveel informatie is er. Erg leuke les, onwijs bedankt!

Charissa Wattimena
8/10 -Rating8
Het was een fijne, duidelijke en informatieve training. Goed te volgen en de duur van de training was erg aangenaam.

Robbert Bhagwandien
8/10 -Rating8
De training is goed verzorgd en de stof is duidelijk overgebracht

inschrijven voor de Dagtraining inschrijven voor de Avondtraining

Eerstvolgende startdata Internet Of Things Foundation:

15 January 2024
Training Internet of Things Foundation
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____
5 April 2024
Training Internet of Things Foundation
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____