Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


C. van Saarloos Unilever
De PRINCE2 Foundation training is prima, helder en duidelijk. Er werd gebruik gemaakt van goede voorbeelden uit de praktijk en er was genoeg tijd om de cases te oefenen.

Dimitri Mantzaris Dunea
Ik waardeer de Masterclass IT Risicomanagement met een 8!

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Defensie
Doxis
Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis
Brocacef
Hotelschool Den Haag
HaagseHogeschool
Citco
Sodexo
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Informatiemanagement & Big Data » Masterclass Data Architectuur

  MASTERCLASS DATA ARCHITECTUUR

   
  Prijs: € 550,-
  Duur: 1 dag
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  29-08-2019 (Den Haag)
  09-12-2019 (Den Haag)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Data is de grondstof van informatievoorziening in alle organisaties. Organisaties die gegevensverwerking goed ingericht hebben zullen concurrentievoordeel halen of een aanzienlijk efficiëntere bedrijfsinrichting kennen. Een goede data architectuur draagt bij aan een hogere volwassenheid van de informatievoorziening en IT inrichting van organisaties.
  In deze eendaagse training wordt ingegaan op de rol van de data architect en komen de verschillende hulpmiddelenzoals principes, patronen, modellen en kwaliteiten, die een data architect kan inzetten uitgewerkt. Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte voor discussie en praktijkgerichte activiteiten gebaseerd op een praktijkcase.

  Uw profiel
  De Masterclass Data Architectuur is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in Data Architectuur en meer specifiek voor Enterprise architecten,
  Informatie architecten, ICT architecten, projectmanagers, Business Intelligence managers en consultants, database specialisten, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten, datawarehouse analisten.

  Enige kennis van Architectuur is gewenst maar geen verplichting.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass Data Architectuur komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Rol van de data architect
  • Hulpmiddelen van de architect
  • Introductie tot modelleren van data architectuur
  • Data architectuur binnen master data, applicatie portfolio, service oriëntatie en procesinrichting

  Trainingsduur en kosten
  De Masterclass Data Architectuur duurt 1 dag. De kosten voor de masterclass bedragen: € 550,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze masterclass wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Deze training wordt gegeven door Bert Dingemans. Bert is een gedreven informatiearchitect met een passie voor data, modelleren, integratie en beheer. Bert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Onder andere voor de Belastingdienst, Zwitserleven, het Ministerie van Economische Zaken, de Provincie Gelderland en Jeugdzorg Nederland. Samenwerken met verschillende stakeholders, contacten onderhouden en verbinden van betrokkenen in de organisatie is zijn werkwijze. Graag vervult Bert de rol van intermediair tussen ICT en de rest van de organisatie, hij is daarbij zeer goed in staat om complexe zaken begrijpelijk te communiceren. Daarnaast wil hij kennis overdragen en mensen stimuleren in hun ontwikkeling, hij zoekt daarbij de trainende en coachende rol.

  Bert heeft ervaring als spreker op congressen voor ICT professionals en is als gastdocent verbonden aan de Universiteit van Leuven. Daarnaast heeft hij bestuursfuncties vervuld bijvoorbeeld binnen de redactie van het Software Developer Magazine en binnen de afdeling architectuur van het NGI. Hij is auteur van het boek ‘Data-architectuur in de praktijk’ en heeft daarnaast veel artikelen en whitepapers geschreven gericht op architectuur, data-architectuur, integratie, beheer en modelleertechnieken. Verder is hij gecertificeerd cloud architect en SOA architect en gecertificeerd Big Data Professional.

  Data-architectuur Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot Data-architectuur of optimaliseren van uw IT organisatie of bent u op zoek naar een deskundige data-architect, analist of een expert op het gebied van Big Data?neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  R. Naastepad
  Data-architectuur & Big Data is een goede training. Het raakt alle aspecten van Data architectuur. De trainer legt de stof duidelijk uit.

  Henk de Joode
  Data-architectuur & Big Data is een duidelijke training, in een goed tempo. Theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en opdrachten.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Masterclass Data Architectuur:

  29 August 2019
  Training Masterclass Data Architectuur (MCDAA)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____
  9 December 2019
  Training Masterclass Data Architectuur (MCDAA)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____