Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Jos Diemel Sodexo
8/10 -Rating8
Ik waardeer de training PRINCE2 Foundation met een 8! Een training met veel informatie, maar toch ruimte voor praktijkervaringen (van de cursisten). De trainer is zeer deskundig.

A. Steenks Best Fresh Group BV
8/10 -Rating8
COBIT Foundation is een goede training. Er wordt veel stof behandeld.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Informatiemanagement & Big Data » Masterclass Data Management en Governance

Masterclass Data Management en Governance

Prijs: €1175,-
Duur: 2 dagen

Locaties en data

De training Masterclass Data Management en Governance kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

11-03-2024 en 12-03-2024 (Klassikaal - Den Haag)
24-06-2024 en 25-06-2024 (Klassikaal - Utrecht)
01-10-2024 en 02-10-2024 (Klassikaal - Utrecht)

inschrijven voor deze training

Een training die u niet mag missen wanneer u te maken heeft met data management, – governance en datakwaliteit. Deze training biedt een zeer volledige behandeling van de onderwerpen op het gebied van data-management is daarmee bij uitstek geschikt voor iedereen die met de diverse organisatorische aspecten van data te maken heeft. De training gaat in op een aantal zeer actuele onderwerpen zoals Master Data Management, datakwaliteit, data architectuur en data integratie.

Data wordt voor steeds meer een waardevolle asset waarmee men zich kan onderscheiden door verbeterde en verrijkte producten en diensten. Daarnaast neemt de hoeveelheid data die in organisaties worden verwerkt en opgeslagen steeds verder toe. Denk hierbij aan Big Data, Analytics en Internet of Things. Deze ontwikkeling vragen van organisaties dat deze waardevolle asset steeds meer “gemanaged” gaat worden. Een gestructureerde introductie van data management helpt daarbij.

Uw profiel

Heeft u een verantwoordelijkheid voor de informatie- en gegevensvoorziening van uw organisatie? Heeft u een rol bij het modelleren van data, opstellen van kwaliteiten, data integratie, meta en architecturen, richting geven aan verandering en projecten of bent u op andere wijze nauw betrokken bij data management en – governance in uw organisatie? Dan is deze praktische data-management training voor u een eye-opener!

Inhoud training

In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass Data Management en Governance komen de volgende onderwerpen aan bod:

Inleiding
•Wat is data?
•Wat is datamanagement?

Data Management processen
• Data Governance
• Datakwaliteiten
• Meta datamanagement
• Data architectuur
• Data modelleren
• Master Data Management & Registers
• Data Integratie
• Data Security & Privacy

Data Management introduceren
• Data Management stappenplan
• Data Management en rollen
• Inzet van Data Management Frameworks

Trainingsduur en kosten

De masterclass Data Management en Governance duurt 2 dagen. De kosten voor de masterclass bedragen €1175,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt €225,- excl. BTW.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Bert is een gedreven trainer en consultant met een passie voor architectuur repositories, (big) data architectuur, -management en -modelleren. Bert heeft meer dan 30 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Trainer Bert Dingemans Onder andere voor de Nederlandse Spoorwegen, Dictu, Provincie Gelderland, TenneT, TVM en het Landelijk Schakelpunt.

Samen werken met verschillende expertises bij het introduceren van modellen, architecturen en frameworks op het vlak van data is zijn werkveld. Bert maakt de relevantie van data en de daarbij horende uitdagingen zichtbaar voor de organisatie. Hij is daarbij goed in staat om complexe zaken begrijpelijk te communiceren. Daarnaast wil hij kennis overdragen en mensen stimuleren in hun ontwikkeling, hij zoekt daarbij de trainende- en coachende rol.

Bert is auteur van de boeken “Data-architectuur in de praktijk” en “Data modelleren in de praktijk”. Daarnaast werkt hij aan diverse webbased applicaties voor architecten en data modelleurs.

Data-architectuur Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot data-architectuur of optimaliseren van uw IT organisatie? Of bent u op zoek naar een deskundige data-architect, analist of een expert op het gebied van big data? Neemt u dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Referenties


9/10 -Rating9
Trainer met veel kennis en kunde. Alles word goed uitgelegd.

Marianne Verzijl
8/10 -Rating8
De trainer was erg betrokken en goed op de hoogte van de stof.

Raoul van Dok
8/10 -Rating8
Duidelijke uitleg, goede voorbeelden vanuit de pratktijk.

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata Masterclass Data Management en Governance:

11 March 2024
Training Masterclass Data Management en Governance
ITMG Locatie
(Klassikaal - Den Haag)
_____ _____ _____
24 June 2024
Training Masterclass Data Management en Governance
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____