Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


G. Lommers Gemeente Utrecht
De Masterclass IT Risicomanagement is een uitstekende training. Zowel de inhoud als methode is zeer goed.

M. Schillings
De Masterclass Beheerarchitectuur is een goede training, in een prima tempo. Ik heb voldoende informatie gekregen om met Beheerarchitectuur aan de slag te gaan.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


DUO
Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis
CLS
Cambo
Genexis
DutchTrain
Innogy
ICT
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Informatiemanagement & Big Data » Masterclass Data Management

  MASTERCLASS DATA MANAGEMENT

  Prijs: € 1050,-
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  28-10-2019 en 29-10-2019 (Utrecht)
  17-02-2020 en 18-02-2020 (Utrecht)
  25-05-2020 en 26-05-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Een training die u niet mag missen wanneer u te maken heeft met data management, – governance en datakwaliteit. Deze training biedt een zeer volledige behandeling van de onderwerpen op het gebied van data-management is daarmee bij uitstek geschikt voor iedereen die met de diverse organisatorische aspecten van data te maken heeft. De training gaat in op een aantal zeer actuele onderwerpen zoals Master Data Management, datakwaliteit, data architectuur en data integratie.

  Data wordt voor steeds meer een waardevolle asset waarmee men zich kan onderscheiden door verbeterde en verrijkte producten en diensten. Daarnaast neemt de hoeveelheid data die in organisaties worden verwerkt en opgeslagen steeds verder toe. Denk hierbij aan Big Data, Analytics en Internet of Things. Deze ontwikkeling vragen van organisaties dat deze waardevolle asset steeds meer “gemanaged” gaat worden. Een gestructureerde introductie van data management helpt daarbij.

  Uw profiel
  Heeft u een verantwoordelijkheid voor de informatie- en gegevensvoorziening van uw organisatie? Heeft u een rol bij het modelleren van data, opstellen van kwaliteiten, data integratie, meta en architecturen, richting geven aan verandering en projecten of bent u op andere wijze nauw betrokken bij data management en – governance in uw organisatie? Dan is deze praktische data-management training voor u een eye-opener!

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass Data Management komen de volgende onderwerpen aan bod:

  Inleiding
  •Wat is data?
  •Wat is datamanagement?

  Data Management processen
  • Data Governance
  • Datakwaliteiten
  • Meta datamanagement
  • Data architectuur
  • Data modelleren
  • Master Data Management & Registers
  • Data Integratie
  • Data Security & Privacy

  Data Management introduceren
  • Data Management stappenplan
  • Data Management en rollen
  • Inzet van Data Management Frameworks

  Trainingsduur en kosten
  De masterclass Data Management duurt 2 dagen. De kosten voor de masterclass bedragen € 1050,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Deze training wordt gegeven door Bert Dingemans. Bert is een gedreven informatiearchitect met een passie voor data, modelleren, integratie en beheer. Bert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Onder andere voor de Belastingdienst, Zwitserleven, het Ministerie van Economische Zaken, de Provincie Gelderland en Jeugdzorg Nederland. Samenwerken met verschillende stakeholders, contacten onderhouden en verbinden van betrokkenen in de organisatie is zijn werkwijze. Graag vervult Bert de rol van intermediair tussen ICT en de rest van de organisatie, hij is daarbij zeer goed in staat om complexe zaken begrijpelijk te communiceren. Daarnaast wil hij kennis overdragen en mensen stimuleren in hun ontwikkeling, hij zoekt daarbij de trainende en coachende rol.
  Bert heeft ervaring als spreker op congressen voor ICT professionals en is als gastdocent verbonden aan de Universiteit van Leuven. Daarnaast heeft hij bestuursfuncties vervuld bijvoorbeeld binnen de redactie van het Software Developer Magazine en binnen de afdeling architectuur van het NGI. Hij is auteur van het boek ‘Data-architectuur in de praktijk’ en heeft daarnaast veel artikelen en whitepapers geschreven gericht op architectuur, data-architectuur, integratie, beheer en modelleertechnieken. Verder is hij gecertificeerd cloud architect en SOA architect en gecertificeerd Big Data Professional.

  Data-architectuur Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot Data-architectuur of optimaliseren van uw IT organisatie of bent u op zoek naar een deskundige data-architect, analist of een expert op het gebied van Big Data, neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  Henk de Joode
  Data-architectuur & Big Data is een duidelijke training, in een goed tempo. Theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en opdrachten.

  R. Naastepad
  Data-architectuur & Big Data is een goede training. Het raakt alle aspecten van Data architectuur. De trainer legt de stof duidelijk uit.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Masterclass Data- en Informatiemodellering:

  28 October 2019
  Training Masterclass Data Management (MCDAMA)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  17 February 2020
  Training Masterclass Data Management (MCDAMA)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____