Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


B. van Nunen
TOGAF Foundation is een goede training. Er wordt veel stof behandeld in twee dagen, maar door de voorbeelden en de discussies was dit goed te doen. De trainer heeft veel kennis en geeft veel praktijkvoorbeelden.

W. Veenstra-Hoving Deltion College
ITIL Planning, Protection and Optimization is een goede training.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Kasbank
StarTel
Ziekenhuis Rijnland
Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Stichting Bibliotheek.nl
Prodin
Amway
Provincie Gelderland
Uniserver
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » IT Management » ITIL 4 Managing Professional Transition

  ITIL® 4 MANAGING PROFESSIONAL TRANSITION

  Prijs: € 1950,-
  Duur: 5 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  11-12-2019, 12-12-2019, 13-12-2019, 18-12-2019 en 19-12-2019 (Utrecht)
  12-02-2020, 13-02-2020, 14-02-2020, 19-02-2020 en 21-02-2020 (Den Haag)
  12-03-2020, 13-03-2020, 19-03-2020, 20-03-2020 en 24-03-2020 (Utrecht)
  28-05-2020, 29-05-2020, 04-06-2020, 05-06-20 en 11-06-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  De overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition is ontworpen om ITIL v3-kandidaten die al hebben geïnvesteerd in het ITIL gedachtengoed in staat te stellen gemakkelijk over te schakelen naar ITIL 4. Door het volgen van de training ITIL 4 Managing Professional Transition en het behalen van het examen ontvangt u de certificering ITIL 4 Managing Professional.

  De overgangsmodule stelt kandidaten in staat eerdere investering in ITIL veilig te stellen, terwijl ze tegelijkertijd de nieuwste vaardigheden en kennis opdoen die nodig zijn om door de digitale diensteneconomie te navigeren.

  Professioneel en praktijkgericht
  In de training komen de belangrijkste elementen uit de ITIL 4 Managing Professional naar voren:

  – ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support
  -> De integratie van de verschillende waarde-stromen en activiteiten voor het creëren, leveren en ondersteunen van IT-producten en IT-services, maar ook de ondersteunende practices, methoden en hulpmiddelen.

  – ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value
  -> De conversie van de vraag naar waarde via IT-enabled services en alle soorten betrokkenheid en interactie tussen een serviceprovider en de klanten, gebruikers, leveranciers en partners.

  – ITIL 4 Specialist High Velocity IT
  -> Het toepassen van de Lean-principes en een DevOps-manier van werken, aanvullend op het werken volgens Agile en Scrum, en een snelle levering van producten en services om maximale waarde te verkrijgen

  – ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve
  -> De praktische vaardigheden die nodig zijn om een ‘leer- en verbeter’ organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting, en de invloed en impact van nieuwe manieren van werken.

  – ITIL 4 Foundation
  -> De kern van ITIL 4; het service-waardesysteem (service value system- SVS) en het vier-dimensiemodel (four dimension model) van waaruit elk onderdeel van het SVS overwogen wordt.

  Om in aanmerking te komen voor de overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition, moet u in het bezit zijn van de ITIL v3 Expert certificering of beschikken over een minimum van 17 v3 credits.

  Certificaat
  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL 4 Managing Professional.

  Examen en voertaal
  De voertaal van de training is Nederlands. Het examen wordt standaard afgenomen in het Engels.

  Trainingsduur en kosten
  De training ITIL 4 Managing Professional Transition duurt 5 dagen. De kosten voor de training bedragen € 1950,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt € 300,- excl. BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  J.W. Jansen
  ITIL Foundation is een leerzame training. Er was voldoende afwisseling tussen theorie en praktijkvoorbeelden. Ik heb de training als positief ervaren.

  Sing Chieng Yu HJ Heinz European Holding BV
  ITIL Foundation is een prettige en snelle training. De trainer geeft veel praktijkvoorbeelden, dat is erg fijn.

  M. Nijboer Imperial Tobacco Manufacturing - OTP
  ITIL Foundation V3 is een prima training.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata ITIL 4 Managing Professional Transition

  11 December 2019
  Training ITIL 4 Managing Professional Transition
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  5 February 2020
  Training ITIL 4 Managing Professional Transition
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____