Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


D. Kootkar Scholten Awater
PRINCE2 Practitioner is een goede training!

B. Visser
IPMA D is een zeer goede training. De training voldeed aan mijn verwachtingen. De trainer is zeer competent en ze speelde goed in op de groep.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


TU Delft
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
CLS
HaagseHogeschool
Sowmedia
Staedion
Sodexo
B-Critical
ICT
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » IT Management » ITIL 4 Specialist High Velocity IT

  ITIL 4 Specialist High Velocity IT

  Prijs: € 1250,- (excl. examen en BTW)
  Duur: 3 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  10-06-2020, 16-06-2020 en 17-06-2020 (Utrecht)
  07-09-2020, 08-09-2020 en 11-09-2020 (Utrecht)
  14-12-2020, 15-12-2020 en 18-12-2020 (Den Haag)

  inschrijven voor deze training

  Deze training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij digitale services of digitale transformatieprojecten binnen of in omgevingen die werken met hoge snelheden.
  Het volgen van een geaccrediteerde training is verplicht om volledig inzicht in het kernmateriaal te krijgen. ITIL 4 Foundation is een vereiste.

  De ITIL HVIT training maakt onderdeel uit van de ITIL Managing Professional certificering. Deze certificering is gericht op IT-professionals binnen hedendaagse technologische en digitale teams. De Managing Professional certificeringsroute biedt praktische en technische kennis over het uitvoeren van succesvolle IT-projecten, teams en workflows en bestaat uit een praktisch trainingsprogramma met vier trainingen.

  ITIL 4 Specialist High Velocity IT certificerings route

  De ITIL HVIT training geldt ook als zelfstandige certificering (ITIL specialist HVIT) en is in het bijzonder relevant voor iedereen die in Agile en/of DevOps-teams werkt en zich richt op de snelle levering van IT-oplossingen.

  ITIL 4 Specialist High Velocity IT certificerings overzicht

  Uw profiel
  Heeft u in uw dagelijkse werkzaamheden te maken met de werking en de migratie naar de levering van digitale producten en services, naar een sterk geautomatiseerde omgeving, of naar een Lean, Agile of DevOPs-manier van werken, dan is de training High Velocity IT een geschikte training voor u.

  Doelgroep: IT-servicemanagement professionals, met name diegenen die werken in goed presterende en veelzijdige IT-teams.

  Mogelijke rollen/functies: Service Designer; Release Manager; Cloud Architect; DevOps Engineer; Software Developer; Automation Specialist; Test Engineer; Scrum Master; Business Transformation Manager; Applications Engineer; Cloud Software and Network Engineer; IT Operations Manager.

  Inhoud training
  De reikwijdte van deze training betreft een organisatie die verder is gekomen dan Agile en Scrum en ook de Lean-principes en een DevOps-manier van werken toepast.
  Er is aandacht voor het gebruik van werkmethoden zoals Agile en Lean en technische werkwijzen en technologieën zoals cloud, automatiseren en het geautomatiseerd testen, gericht op een snelle levering van producten en services om maximale waarde te verkrijgen.

  De specifieke onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • ITIL 4 Foundation (samenvatting key concepts) in relatie tot High Velocity IT.
  • Wat zijn concepten en karakteristieken met betrekking tot high velocity van een digitale onderneming, inclusief de veranderende vraag richting IT.
  • Wat betekent de levenscyclus van digitale producten in termen van het operationele ITIL-model.
  • Wat is het belang van de ITIL guiding principles en andere fundamentele concepten voor het leveren van high velocity IT.
  • Hoe kan worden bijgedragen aan het bereiken van waarde met digitale producten.

  Voorkennis
  Om het examen ITIL 4 Specialist High Velocity IT te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® 4 Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL 4 Specialist High Velocity IT bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te doorlopen.

  Certificaat
  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL 4 Specialist High Velocity IT.

  Trainingsduur en kosten
  De training ITIL 4 Specialist High Velocity IT duurt 3 dagen. De kosten voor het officieel examen van AXELOS examen bedragen € 350,-. De totale prijs bedraagt € 1600,- deze prijs is inclusief, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Vanaf 1 november 2019 zijn AXELOS geaccrediteerde opleidingsorganisaties verplicht de ITIL® en PRINCE2® trainingen inclusief examen aan te bieden.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  Peter Leijdsman Vestia
  Ik heb in de vijf dagen van de training ongelofelijk veel informatie tot me gekregen. Af en en toe veel droge kost, maar de training heeft het met veel enthousiasme gebracht. Hierdoor blijft het goed hangen!

  Peter van de Nesse ABNAMRO
  Docent heeft juiste kennis en kan dit met voorbeelden goed overbrengen

  Peter Leijdsman Vestia
  Ik heb in de vijf dagen van de training ongelofelijk veel informatie tot me gekregen. Af en en toe veel droge kost, maar de training heeft het met veel enthousiasme gebracht. Hierdoor blijft het goed hangen!

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata ITIL 4 Specialist High Velocity IT:

  10 June 2020
  Training ITIL 4 Specialist High Velocity IT (ITILSHVIT)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  7 September 2020
  Training ITIL 4 Specialist High Velocity IT (ITILSHVIT)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____