Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


Peter de Koe UWV
De Masterclass Servicemonitoring is leuk en afwisselend. De trainer heeft de stof goed gedoseerd gebracht. Ik heb veel kennis opgedaan.

H. Heida Gemeente Amersfoort
Masterclass Servicemonitoring is een uitstekende training, in een lekker tempo. Er wordt veel stof behandeld, maar het is goed te doen als je voldoende achtergrond hebt.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Energyst
NCOD
DPD
HaagseHogeschool
SkilledMinds
Sowmedia
rabo
Provincie Overijssel
star
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » IT Management » ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve

  ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve

  Prijs: € 1250,- (excl. examen en BTW)
  Duur: 3 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  03-08-2020, 04-08-2020 en 10-08-2020 (Utrecht)
  26-11-2020, 27-11-2020 en 04-12-2020 (Utrecht)

  inschrijven voor deze training

  Deze training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het gebruik van praktische en strategische methoden voor het plannen en leveren van voortdurende verbetering, met de nodige behendigheid.Het volgen van een geaccrediteerde training is verplicht om volledig inzicht in het kernmateriaal te krijgen. ITIL 4 Foundation is een vereiste.

  De ITIL DPI training maakt onderdeel uit van de ITIL Managing Professional certificering en de ITIL Strategic Leader certificering.

  De ITIL Managing Professional certificering is gericht op IT-professionals binnen hedendaagse technologische en digitale teams. De Managing Professional certificeringsroute biedt praktische en technische kennis over het uitvoeren van succesvolle IT-projecten, teams en workflows en bestaat uit een praktisch trainingsprogramma met vier trainingen.

  De ITIL Strategic Leader certificering is gericht op IT-leidinggevenden die werken binnen een kader om met IT de bedrijfsstrategie te beïnvloeden en te sturen om daarmee niet alleen operationeel gerichte IT maar alle digitale services te ondersteunen.

  ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve certificerings route

  De ITIL DPI training geldt ook als zelfstandige certificering (ITIL strategist DPI) en is in het bijzonder relevant voor iedereen die een of meer teams leidt en betrokken is bij het creëren van plannen en het stimuleren van verbeterinitiatieven.

  ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve certificerings overzicht

  Uw profiel
  Heeft u in uw dagelijkse werkzaamheden te maken met het plannen, beoordelen en verbeteren van producten en services, het plannen van werkzaamheden, het managen van organisatorische wijzigingen en/of de koppeling met governance, risico en compliance, dan is de training Direct, Plan & Improve een geschikte training voor u.

  Doelgroep: IT-servicemanagement professionals, met name managers op alle niveaus, en diegenen die betrokken zijn bij voortdurende serviceverbetering.

  Mogelijke rollen/functies: Continuous Improvement Manager; Change Manager; Capacity Manager; IT Operations Manager; Cloud Architect; Enterprise Architect; Service Portfolio Manager; Service Designer; Risk Manager; Information Security and Compliance Manager; Cloud Systems Engineer.

  Inhoud training
  De reikwijdte van deze module betreft de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ‘leer- en verbeter’ organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting.
  Er is aandacht voor de invloed en impact van Agile en Lean manieren van werken en hoe deze kunnen worden benut in het voordeel van een organisatie.
  Aangezien planning en voortdurende verbetering universele competenties zijn, is deze module/certificering onderdeel van zowel ITIL Managing Professional als ITIL Strategic Leader.

  De specifieke onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • ITIL 4 Foundation (samenvatting key concepts) in relatie tot Direct, Plan & Improve.
  • Wat zijn de belangrijkste concepten van Direct, Plan & Improve.
  • Wat moet worden gestuurd en/of gepland en wat is de rol van Governance, Risk & Compliance (GRC) in het Service Value System (SVS).
  • Hoe worden de belangrijkste principes en methoden gebruikt ten aanzien van de voortdurende verbetering voor alle soorten verbeteringen, de communicatie en het managen van organisatieveranderingen, en het meten en rapporteren.
  • Hoe worden value streams en practices gestuurd, gepland en verbeterd.

  Voorkennis
  Om het examen ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® 4 Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te doorlopen..

  Certificaat
  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support.

  Trainingsduur en kosten
  De training ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve duurt 3 dagen. De kosten voor het officieel examen van AXELOS examen bedragen € 350,-. De totale prijs bedraagt € 1600,- deze prijs is inclusief, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Vanaf 1 november 2019 zijn AXELOS geaccrediteerde opleidingsorganisaties verplicht de ITIL® en PRINCE2® trainingen inclusief examen aan te bieden.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve:

  3 August 2020
  Training ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve (ITILSDPI)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  26 November 2020
  Training ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve (ITILSDPI)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____