Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


Marcel Hertog ING
BiSL is een prima training!

E. van Kampen Zorg en Zekerheid
TOGAF Foundation is een prima training.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Leeuwarden
Dunea
Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis
Europoolsystem
FUJI
Enschede
Idexx
ABCnova
De Nederlandse Zorg Autoriteit
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » IT Management » ITIL® Continual Service Improvement

  ITIL® CONTINUAL SERVICE IMPROVEMENT

  Prijs: € 1250,-
  Duur: 3 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  06-01-2020, 07-01-2020 en 15-01-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Binnen de certificering van ITIL® worden vier niveaus onderscheiden: Foundation, Intermediate, Expert en Master. Deze training maakt deel uit van het Intermediate niveau van de ITIL® certificering en is één van de zogenaamde Lifecycle Modules van de certificeringmethodiek. Met het behalen van dit examen behaalt u 3 credits en bent u dus een stap verder in uw ITIL® certificering. Een uitgebreide toelichting op de certificeringmethodiek van ITIL® kunt u terugvinden op www.itil.nl.

  Uw profiel
  Bent u (IT-) Manager, teamleider, proceseigenaar, ICT-consultant, ICT-professional of Service Level Manager en bent u verantwoordelijk voor het managen, besturen, coördineren, integreren en/of implementeren van IT Continual Service Improvement processen en functies? Én u wilt de kwaliteit van dienstverlening verhogen? Dan is de training ITIL® Continual Service Improvement wat u zoekt!

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training ITIL Continual Service Improvement krijgt u inzicht in:

  1. Handreikingen om de activiteiten en technieken binnen ITIL® Continual Service Improvement te kunnen managen en besturen;
  2. Introductie, doel en uitgangspunten van Continual Service Improvement;
  3. Het proces, de methoden, technieken, principes, concepten en activiteiten binnen Continual Service Improvement;
  4. Analyse, rechtvaardiging en selectie van de implementatiemethoden;
  5. Uitdagingen, kritische succesfactoren en risico’s.

  Voorkennis
  Om het examen ITIL Continual Service Improvement te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL Continual Service Improvement bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te hebben doorlopen.

  Certificaat
  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL® Continual Service Improvement.

  Examen en voertaal
  De voertaal van de training is Nederlands. Het examen wordt standaard afgenomen in het Engels. Het examen is (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

  Trainingsduur en kosten
  De training ITIL Continual Service Improvement duurt 3 dagen. De kosten voor de training bedragen €1250,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld voor de ITIL vervolgmodules bedraagt €300,- excl. BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  M. Daalmeijer
  ITIL Continual Service Improvement is een effectieve training. De trainer is zeer ervaren. Er wordt tijdens de training gebruik gemaakt van veel praktijkvoorbeelden.

  A. Beerendonk Kamer van Koophandel
  ITIL CSI, onderdeel van het ITIL Expert Track, is een goede training. Er heerste een goede sfeer en er was voldoende gelegenheid om praktijkervaringen te bespreken.

  R. hendriks
  ITIL Continual Service Improvement is een prima training. Het heeft zeker aan mijn verwachtingen en wensen voldaan. De training was goed te volgen.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata ITIL Continual Service Improvement:

  6 January 2020
  Training ITIL® Continual Service Improvement (ITV3-CSI)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____