Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


Marloes Tepper Sanquin
PRINCE2 Foundation is een verhelderende en praktische training. Er is een goede afwisseling tussen theorie en toepassing hiervan.

J. Eghbreghts MN
ITIL Planning, Protection & Optimization is een goede training. De training was erg positief en voldeed aan mijn verwachtingen. Het was erg leerzaam om onderling praktijkervaringen uit te delen.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


DPD
Nissewaard
NWO
Ministerie Buitenlandse Zaken
SkilledMinds
Arrow
HSO
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » IT Management » ITIL® Operational Support & Analysis

  ITIL® OPERATIONAL SUPPORT & ANALYSIS

  Prijs: € 1750,-
  Duur: 4 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  04-11-2019, 05-11-2019, 11-11-2019 en 12-11-2019 (Utrecht)
  07-05-2020, 08-05-2020, 14-05-2020 en 15-05-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Binnen de certificering van ITIL® worden vier niveaus onderscheiden: Foundation, Intermediate, Expert en Master. Deze training maakt deel uit van het Intermediate niveau van de ITIL® certificering en is één van de zogenaamde Capability Modules van de certificeringmethodiek. Met het behalen van dit examen behaalt u 4 credits en bent u dus een stap verder in uw ITIL® certificering. Een uitgebreide toelichting op de certificeringmethodiek van ITIL® kunt u terugvinden op www.itil.nl.

  Uw profiel
  Bent u werkzaam als incidentmanager, problem manager, service (level) manager of bent u actief binnen de service desk? Bent u als IT professional werkzaam in een organisatie die ITIL® als raamwerk heeft geadopteerd? Of is verdere certificering en professionalisering in ITIL® uw wens? Dan is de training ITIL® Operational Support & Analysis een geschikte training voor u.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training ITIL Operational Support and Analysis krijgt men inzicht in alle aspecten die van belang zijn wanneer het gaat om het analyseren en operationeel houden van services. Tijdens de training ligt de focus op het continu leveren en analyseren van services. Het verbeteren van de kwaliteit van een service binnen een organisatie staat centraal. Na de training ITIL Operational Support & Analysis heeft de cursist voldoende handvatten voor de succesvolle uitvoering van servicemanagement in de praktijk.

  Voorkennis
  Om het examen ITIL Operational Support & Analysiste kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL Operational Support & Analysis bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te hebben doorlopen.

  Certificaat
  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL® Operational Support & Analysis.

  Examen en voertaal
  De voertaal van de training is Nederlands. Het examen wordt standaard afgenomen in het Engels. Het examen is (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

  Trainingsduur en kosten
  De training ITIL Operational Support and Analysis duurt 4 dagen. De kosten voor de training bedragen €1750,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld voor de ITIL vervolgmodules bedraagt €300,- excl. BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  J. Kruithof
  ITIL Operational Support & Analysis is een goede en waardevolle training. De trainer heeft de stof heel goed overgebracht aan de hand van praktijkvoorbeelden.

  Jan Borst Bee Smart
  ITIL V3 OSA is een goede training. Het zijn intensieve dagen, daarom is het erg prettig dat de dagen verspreid zijn over twee weken.

  H. Rietkerk KLPD
  ITIL V3 OSA is een prima training, met een goed tempo.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata ITIL Operational Support & Analysis:

  4 November 2019
  Training ITIL® Operational Support & Analysis (ITV3-OSA)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  7 May 2020
  Training ITIL® Operational Support & Analysis (ITV3-OSA)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____