Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


Frans de Troye DNWB
De Masterclass IT Risicomanagement is een heel goede training. De presentaties zijn duidelijk en het lesmateriaal is goed

J. Scorea Morpho
ITIL V3 Foundation is een zeer goede training. De trainer brengt de stof goed over.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


MoneYou
Keylane
Marosel
Ciratum
SkilledMinds
IKNL
Ikea
Citco
Radboud UMC
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » IT Management » ITIL® Release, Control & Validation

  ITIL® RELEASE, CONTROL & VALIDATION

  Prijs: € 1750,-
  Duur: 4 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  26-03-2020, 27-03-2020, 09-04-2020 en 10-04-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Binnen de certificering van ITIL® worden vier niveaus onderscheiden: Foundation, Intermediate, Expert en Master. Deze training maakt deel uit van het Intermediate niveau van de ITIL® certificering en is één van de zogenaamde Capability Modules van de certificeringmethodiek. Met het behalen van dit examen behaalt u 4 credits en bent u dus een stap verder in uw ITIL® certificering. Een uitgebreide toelichting op de certificeringmethodiek van ITIL® kunt u terugvinden op www.itil.nl.

  Uw profiel
  Bent u werkzaam als release manager, change manager of als operationele IT medewerker? Bent u als IT professional werkzaam in een organisatie die ITIL® als raamwerk heeft geadopteerd? Of is verdere certificering en professionalisering in ITIL® uw wens? Dan is ITIL Release Control & Validation een geschikte training voor u.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training krijgt de cursist inzicht in alle aspecten die aan de orde zijn bij het implementeren van nieuwe services in een IT-organisatie. U krijgt tijdens deze training handvatten aangereikt om in control te blijven waar het gaat om de implementatie van nieuwe services. Tijdens de training ligt de focus op het implementeren, beheersen en evalueren van nieuwe services. Na de training heeft de cursist voldoende handvatten voor de succesvolle uitvoering van servicemanagement in de praktijk.

  Voorkennis
  Om het examen ITIL Release, Control and Validation te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL Release, Control and Validation bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te hebben doorlopen.

  Certificaat
  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL® Release, Control and Validation.

  Examen en voertaal
  De voertaal van de training is Nederlands. Het examen wordt standaard afgenomen in het Engels. Het examen is (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

  Trainingsduur en kosten
  De training ITIL Release, Control and Validation duurt 4 dagen. De kosten voor de training bedragen €1750,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld voor de ITIL vervolgmodules bedraagt €300,- excl. BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  F. van Haandel KPN
  De training ITIL Release, Control & Validation waardeer ik met een 8! De training bevat veel informatie. De trainer is open en geeft een goede uitleg.

  J. van der Linden HTM
  De training ITIL Release, Control & Validation is super! De training heeft een goede diepgang, in een goed tempo.

  Michael Haije Translink Systems B.V.
  ITIL Release, Control & Validation is een stevige, maar uitdagende training. De trainer heeft veel verstand van zaken, dat helpt goed met het kunnen volgen van de training.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata ITIL Release, Control & Validation:

  26 March 2020
  Training ITIL® Release, Control & Validation (ITV3-RCV)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____