Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Informatie ITIL

 • Wat is ITIL?
 • ITIL FAQ
 • Trainingslocaties


  Referenties


  F. Smits
  De lesstof in de training TMap Next Test Engineer werd duideijk en vlot verteld. Het tempo was fijn en er was veel gelegheid om vragen te stellen. De trainer gaf goede tips.

  Dirk de Gelder Brunel
  TMap Next Test Engineer is een prettige training.

  Overzicht referenties

  Klanten van ITMG


  Fisglobal
  Ciber
  Odin Groep
  Corbion
  Utrecht
  Rijksvastgoedbedrijf
  Sodexo
  Alrijne Zorggroep
  Overzicht klanten

  Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » IT Management » ITIL® Release, Control & Validation

  ITIL® RELEASE, CONTROL & VALIDATION

  Prijs: € 1750,-
  Duur: 4 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  05-09-2019 t/m 06-09-2019 en 12-09-2019 t/m 13-09-2019 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Binnen de certificering van ITIL® worden vier niveaus onderscheiden: Foundation, Intermediate, Expert en Master. Deze training maakt deel uit van het Intermediate niveau van de ITIL® certificering en is één van de zogenaamde Capability Modules van de certificeringmethodiek. Met het behalen van dit examen behaalt u 4 credits en bent u dus een stap verder in uw ITIL® certificering. Een uitgebreide toelichting op de certificeringmethodiek van ITIL® kunt u terugvinden op www.itil.nl.

  Uw profiel
  Bent u werkzaam als release manager, change manager of als operationele IT medewerker? Bent u als IT professional werkzaam in een organisatie die ITIL® als raamwerk heeft geadopteerd? Of is verdere certificering en professionalisering in ITIL® uw wens? Dan is ITIL Release Control & Validation een geschikte training voor u.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training krijgt de cursist inzicht in alle aspecten die aan de orde zijn bij het implementeren van nieuwe services in een IT-organisatie. U krijgt tijdens deze training handvatten aangereikt om in control te blijven waar het gaat om de implementatie van nieuwe services. Tijdens de training ligt de focus op het implementeren, beheersen en evalueren van nieuwe services. Na de training heeft de cursist voldoende handvatten voor de succesvolle uitvoering van servicemanagement in de praktijk.

  Voorkennis
  Om het examen ITIL Release, Control and Validation te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL Release, Control and Validation bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te hebben doorlopen.

  Certificaat
  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL® Release, Control and Validation.

  Examen en voertaal
  De voertaal van de training is Nederlands. Het examen wordt standaard afgenomen in het Engels. Het examen is (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

  Trainingsduur en kosten
  De training ITIL Release, Control and Validation duurt 4 dagen. De kosten voor de training bedragen €1750,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld voor de ITIL vervolgmodules bedraagt €300,- excl. BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  F. van Haandel KPN
  De training ITIL Release, Control & Validation waardeer ik met een 8! De training bevat veel informatie. De trainer is open en geeft een goede uitleg.

  S. Kokjé
  ITIL Release, Control & validation is een goede training. De snelheid en focus op behandeling van de materie spreekt mij aan.

  J. v. Ommen ANVA B.V.
  ITIL V3 RCV is een goede training. De trainer gaf een heldere uitleg, met gerichte praktijkvoorbeelden ter verduidelijking.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata ITIL Release, Control & Validation:

  5 September 2019
  Training ITIL® Release, Control & Validation (ITV3-RCV)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____