Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


S. Schets


H. van der Meer Justid
De Masterclass IT Architectuur geeft een goed overview, met praktische uitvoering en handvaten. De trainer heeft een goede kennis van de materie.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


NCOD
Onderwijsinspectie
Vektis
Andriessen
Genexis
Spaarne
Enduris
TUE
Provincie Overijssel
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » IT Management » ITIL® Service Transition

  ITIL® SERVICE TRANSITION

  Prijs: € 1250,- (excl. examen en BTW)
  Duur: 3 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  02-03-2020, 03-03-2020 en 10-03-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Binnen de certificering van ITIL® worden vier niveaus onderscheiden: Foundation, Intermediate, Expert en Master. Deze training maakt deel uit van het Intermediate niveau van de ITIL® certificering en is één van de zogenaamde Lifecycle Modules van de certificeringmethodiek. Met het behalen van dit examen behaalt u 3 credits en bent u dus een stap verder in uw ITIL® certificering. Een uitgebreide toelichting op de certificeringmethodiek van ITIL® kunt u terugvinden op www.itil.nl.

  Uw profiel
  Bent u (IT-)manager, teamleider, proceseigenaar, ICT-consultant, ICT-professional of service (level) manager en bent u verantwoordelijk voor het managen, besturen, coördineren, integreren en/of implementeren van IT Service Transition processen en functies en wilt u de kwaliteit van dienstverlening verhogen? Dan biedt deze training ITIL Service Transition u de gewenste inzichten op dit gebied vanuit het gedachtegoed van ITIL®.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training ITIL Service Transition krijgt u inzicht in:

  1. Het managen en besturen van Service Transition Lifecycle processen en functies en de (technologische) activiteiten en technieken binnen de processen;
  2. Het doel en de uitgangspunten van Service Transition;
  3. Communicatie, commitment en organisatorische wijzigingen;
  4. De interactie van de Service Transition processen met andere Service Lifecycle processen;
  5. Analyse, rechtvaardiging en selectie van de implementatiemethoden;
  6. Kritische succesfactoren en risico’s.

  Voorkennis
  Om het examen ITIL Service Transition te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL Service Transition bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te hebben doorlopen.

  Certificaat
  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL® Service Transition.

  Examen en voertaal
  De voertaal van de training is Nederlands. Het examen wordt standaard afgenomen in het Engels. Het examen is (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

  Trainingsduur en kosten
  De training ITIL Service Transition duurt 3 dagen. De kosten voor het officieel examen van AXELOS examen bedragen € 350,-. De totale prijs bedraagt € 1600,- deze prijs is inclusief, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Vanaf 1 november 2019 zijn AXELOS geaccrediteerde opleidingsorganisaties verplicht de ITIL® en PRINCE2® trainingen inclusief examen aan te bieden.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  D. Kox Valid Consultancy BV
  ITIL Service Transition is een dynamische training. De training heeft een hoog tempo met voldoende afwisseling.

  A. Beerendonk Kamer van Koophandel
  Ik waardeer de training ITIL Service Transition met een 8! Er is voldoende tijd om de stof te behandelen. De praktijkverhalen bieden veel toegevoegde waarde.

  M. Daalmeijer Gemeente Amsterdam
  ITIL Service Transition is een prima training. De traininge heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata ITIL Service Transition:

  2 March 2020
  Training ITIL Service Transition (ITV3-ST)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____