Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


D. Verwey CGI
8/10 -Rating8
Masterclass IT Procesmanagement is een nuttige training. De trainer heeft veel kennis van zaken en weet de theorie goed over te brengen met goede praktijkvoorbeelden.

Isabel pollentier Shell
8/10 -Rating8
Ik ben erg tevreden over de training PRINCE2 Foundation.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » IT Management » ITIL® Specialist Create, Deliver and Support

ITIL® Specialist Create, Deliver and Support

ATO logo ITMG

Prijs: €1850,- (incl. examenvoucher)
Duur: 3 dagen
ITIL® version 4

Locaties en data

De training ITIL® Specialist Create, Deliver and Support kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

02-04-2024, 03-04-2024 en 08-04-2024 (Klassikaal - Utrecht)
02-09-2024, 03-09-2024 en 09-09-2024 (Klassikaal - Utrecht)

inschrijven voor deze training

Deze training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het beheren van de werking van IT-enabled en digitale producten en services, en degenen die verantwoordelijk zijn voor de end-to-end levering.

Het volgen van een geaccrediteerde training is verplicht om volledig inzicht in het kernmateriaal te krijgen. ITIL Foundation is een vereiste.

De ITIL Specialist Create, Deliver and Support (CDS) training maakt onderdeel uit van de ITIL Managing Professional certificering. Deze certificering is gericht op IT-professionals binnen hedendaagse technologische en digitale teams. De Managing Professional certificeringsroute biedt praktische en technische kennis over het uitvoeren van succesvolle IT-projecten, teams en workflows en bestaat uit een praktisch trainingsprogramma met vier trainingen.

ITMG ITIL Managing Professional Route

De ITIL CDS training geldt ook als zelfstandige certificering (ITIL specialist CDS) en is in feite de ‘kern’ van servicemanagement en relevant voor iedereen met een servicemanagement-profiel, en een must voor iedereen die binnen ITSM werkt.

ITIL Specialist Create, Deliver and Support

Uw profiel

Heeft u in uw dagelijkse werkzaamheden te maken met het beheer van de werking van IT-services, de levering van producten en diensten, inclusief de ontwikkeling, de implementatie, de monitoring en/of de ondersteuning ervan of draagt u er zorg voor dat services worden geleverd en ondersteund volgens overeengekomen niveaus, dan is de training ITIL Create, Deliver & Support een geschikte training voor u.

Doelgroep: IT-servicemanagement professionals, met name diegenen die verantwoordelijk zijn voor end-end IT-operations management.

Mogelijke rollen/functies: Service Manager, IT Operations Manager; Service Desk Manager; Development Managers; Developers; Infrastructure Operations Engineer; Change and Release Manager; Incident Manager; Problem Manager; Service Transition Manager; Application Operations Engineer; Availability Manager; IT Coordinator; Network Systems Administrator; IT Support Manager; Technical Support Engineer; Information Security; Data Center Support Specialist

Inhoud training ITIL Specialist Create, Deliver and Support

De reikwijdte van deze professionele en praktijkgerichte training is naast de IT-levering en IT-ondersteunings-activiteiten gericht op het ‘creëren’ van IT-services. De context betreft de integratie van verschillende waarde-stromen en activiteiten voor het creëren, leveren en ondersteunen van IT-producten en IT-services, maar ook voor ondersteunende practices, methoden en hulpmiddelen.

Er is aandacht voor de service-prestaties, de kwaliteit van de service en verbetermethoden om innovatieve en betrouwbare, op technologie gebaseerde services aan klanten te blijven leveren in een steeds competitievere markt.

De specifieke onderwerpen die aan bod komen zijn:
• ITIL Foundation (samenvatting key concepts) in relatie tot Create, Deliver & Support.
• Hoe wordt een service value stream gepland en gebouwd om services te creëren, te leveren en te ondersteunen.
• Hoe dragen de ITIL practices bij aan het creëren, het leveren en het ondersteunen van het Service Value System en de value streams.
• Hoe worden services gecreëerd, geleverd en ondersteund; het managen van queues en backlogs en het prioriteren van werk, kopen versus bouwen, sourcing-opties en service integratie en management.

Voorkennis

Om het examen ITIL Specialist Create, Deliver and Support te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® 4 Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL Specialist Create, Deliver and Support bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te doorlopen.

Certificaat ITIL Specialist Create, Deliver and Support

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL Specialist Create, Deliver and Support.

Trainingsduur en kosten

De training ITIL Specialist Create, Deliver and Support duurt 3 dagenen en is inclusief voucher voor het officieel examen van AXELOS. De kosten bedragen €1850,-. Deze prijs is inclusief examenvoucher, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

ITIL advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Referenties

Michiel de Kuijper CBG
9/10 -Rating9
Knap hoe de cursus, hoewel op afstand, toch zo interactief is gemaakt door de mural en menti-oefeningen.

Martijn van Elk Provincie Gelderland
7/10 -Rating7
Corona situatie zorgt voor afstand, maar dankzij medecursisten en Jan was het toch een zakelijk gezellige sfeer. Vooral het af en toe uit de grote groep naar kleinere groepjes worden verplaatst met eigen werkruimte, Mural, heb ik als zeer prettig ervaren

Peter Leijdsman Vestia
8/10 -Rating8
Ik heb in de vijf dagen van de training ongelofelijk veel informatie tot me gekregen. Af en en toe veel droge kost, maar de training heeft het met veel enthousiasme gebracht. Hierdoor blijft het goed hangen!

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata ITIL Specialist Create, Deliver and Support:

2 April 2024
Training ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____
2 September 2024
Training ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____