Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Kurt de Koning DOIS
8/10 -Rating8
De trainer ging op een duidelijke en rustige wijze door de stof heen.

Jeroen Hartsink Cordares
8/10 -Rating8
PRINCE2 Foundation is een goede en verzorgde training.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » IT Management » ITIL® Specialist Drive Stakeholder Value

ITIL® Specialist Drive Stakeholder Value

ATO logo ITMG

Prijs: €1850,- (incl. examenvoucher)
Duur: 3 dagen
ITIL® version 4

Locaties en data

De training ITIL® Specialist Drive Stakeholder Value kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

16-11-2023, 17-11-2023 en 24-11-2023 (Klassikaal - Utrecht)
24-05-2024, 28-05-2024 en 29-05-2024 (Online)
03-10-2024, 04-10-2024 en 11-10-2024 (Klassikaal - Utrecht)

inschrijven voor deze training

Deze training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het beheer en de integratie van stakeholders, gericht op de customer journey en ervaring en het bevorderen van partner en leverancier relaties.
Het volgen van een geaccrediteerde training is verplicht om volledig inzicht in het kernmateriaal te krijgen. ITIL Foundation is een vereiste.

De ITIL DSV training maakt onderdeel uit van de ITIL Managing Professional certificering. Deze certificering is gericht op IT-professionals binnen hedendaagse technologische en digitale teams. De Managing Professional certificeringsroute biedt praktische en technische kennis over het uitvoeren van succesvolle IT-projecten, teams en workflows en bestaat uit een praktisch trainingsprogramma met vier trainingen.

ITMG ITIL Managing Professional Route

De ITIL DSV training geldt ook als zelfstandige certificering (ITIL specialist DSV) en is in het bijzonder relevant voor iedereen in een leveranciersgerichte rol en zich richt op het beheren van een of meer leveranciers en samenwerkt met leveranciers binnen een geïntegreerde ITSM-organisatie.

ITIL Specialist Drive Stakeholder Value

Uw profiel

Heeft u in uw dagelijkse werkzaamheden te maken met het ontwerpen en managen van customer journeys en customer experiences, het beheren van en de interactie met stakeholders en/of het bevorderen van relaties om waarde te realiseren, of werkt u nauw samen met klanten om vraag en verwachting te beheren, dan is de training Drive Stakeholder Value een geschikte training voor u.

Doelgroep: IT-servicemanagement professionals, met name diegenen die zich richten op het beheer van klant-, leveranciers- en/of partnerrelaties.

Mogelijke rollen/functies: Service Manager, Business Relationship Manager; Enterprise Architect; Project Manager; Supplier Relationship Manager; UX/CX Designer; Service Level Manager; Customer Success Manager; Scrum Master; IT Solutions Manager; Contract Manager; Enterprise Architect; Vendor Manager; Demand Manager.

Inhoud training ITIL Specialist Drive Stakeholder Value

De reikwijdte van deze training betreft alle soorten betrokkenheid en interactie tussen een serviceprovider en de klanten, gebruikers, leveranciers en partners. De context betreft de conversie van de vraag naar waarde via IT-enabled services.
Er is aandacht voor onderwerpen zoals SLA-ontwerp, multi-leveranciersmanagement, communicatie, relatiebeheer, het ontwerp van customer- en user experience, customer journey mapping en tools om de tevredenheid van belanghebbenden te vergroten, wat een integraal onderdeel is van het bedrijfssucces in het huidige concurrerende landschap.

De specifieke onderwerpen die aan bod komen zijn:
• ITIL Foundation (samenvatting key concepts) in relatie tot Drive Stakeholder Value.
• Wat is een customer journey en hoe wordt deze ontworpen.
• Hoe de aandacht richten op bepaalde marktsegmenten of doelgroepen (targeting) en hoe worden relaties met belanghebbenden bevorderd.
• Hoe wordt (klant)vraag gevormd en hoe worden service offerings gedefinieerd.
• Hoe wordt verwachting afgestemd en hoe worden servicedetails overeengekomen.
• Hoe vindt onboarding en offboarding van klanten en gebruikers plaats.
• Hoe wordt gezamenlijk en voortdurend waarde in een co-creatie gerealiseerd en gewaarborgd.
• Hoe wordt service-waarde gerealiseerd en gevalideerd.

Voorkennis

Om het examen ITIL Specialist Drive Stakeholder Value te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® 4 Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL Specialist Drive Stakeholder Value bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te doorlopen.

Certificaat ITIL Specialist Drive Stakeholder Value

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL Specialist Drive Stakeholder Value.

Trainingsduur en kosten

De training ITIL Specialist Drive Stakeholder Value duurt 3 dagenen en is inclusief voucher voor het officieel examen van AXELOS. De kosten bedragen €1850,-. Deze prijs is inclusief examenvoucher, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

ITIL advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Referenties

Martijn van Elk Provincie Gelderland
7/10 -Rating7
Corona situatie zorgt voor afstand, maar dankzij medecursisten en Jan was het toch een zakelijk gezellige sfeer. Vooral het af en toe uit de grote groep naar kleinere groepjes worden verplaatst met eigen werkruimte, Mural, heb ik als zeer prettig ervaren

Peter Leijdsman Vestia
8/10 -Rating8
Ik heb in de vijf dagen van de training ongelofelijk veel informatie tot me gekregen. Af en en toe veel droge kost, maar de training heeft het met veel enthousiasme gebracht. Hierdoor blijft het goed hangen!

Peter van de Nesse ABNAMRO
10/10 -Rating10
Docent heeft juiste kennis en kan dit met voorbeelden goed overbrengen

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata ITIL Specialist Drive Stakeholder Value:

16 November 2023
Training ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____
24 May 2024
Training ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____