Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Rob van den Hondel Enexis B.V.
8/10 -Rating8
TMap Next Test Engineer is een verzorgde training.

Hans Kamm
9/10 -Rating9
Levendig gehouden met goede voorbeelden uit de praktijk.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken en registraties

Op onze trainingen en cursussen is de CRKBO registratie en het NRTO keurmerk van toepassing.


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » IT Management » ITIL® Specialist High Velocity IT

ITIL® Specialist High Velocity IT

  • Prijs: €1850,- (incl. examenvoucher)
  • Duur: 3 dagen

De training ITIL® Specialist High Velocity IT is dé training om inzicht te verkrijgen in werkmethoden en technologiën gericht op een snelle levering van producten en services.


Locaties en data ITIL® Specialist High Velocity IT

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dagtrainingen (10:00 -16:00)
- 23-10-2024, 30-10-2024 en 31-10-2024 (Klassikaal - Utrecht)Omschrijving Training ITIL® Specialist High Velocity IT

Deze training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij digitale services of digitale transformatieprojecten binnen of in omgevingen die werken met hoge snelheden. Het volgen van deze geaccrediteerde training is verplicht om volledig inzicht in het kernmateriaal te krijgen. ITIL Foundation is een ingangseis.

De ITIL HVIT training maakt onderdeel uit van de ITIL Managing Professional certificering. Deze certificering is gericht op IT-professionals binnen hedendaagse technologische en digitale teams. De Managing Professional certificeringsroute biedt praktische en technische kennis over het uitvoeren van succesvolle IT-projecten, teams en workflows en bestaat uit een praktisch trainingsprogramma met vier trainingen.

ITMG ITIL Managing Professional Route

De ITIL HVIT training geldt ook als zelfstandige certificering (ITIL specialist HVIT) en is in het bijzonder relevant voor iedereen die in Agile en/of DevOps-teams werkt en zich richt op de snelle levering van IT-oplossingen

ITIL Specialist High Velocity IT


Inhoud Training ITIL® Specialist High Velocity IT

De reikwijdte van deze training betreft een organisatie die verder is gekomen dan Agile en Scrum en ook de Lean-principes en een DevOps-manier van werken toepast.
Er is aandacht voor het gebruik van werkmethoden zoals Agile en Lean en technische werkwijzen en technologieën zoals cloud, automatiseren en het geautomatiseerd testen, gericht op een snelle levering van producten en services om maximale waarde te verkrijgen.

Programma

In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

• ITIL Foundation (samenvatting key concepts) in relatie tot High Velocity IT;
• Wat zijn concepten en karakteristieken met betrekking tot high velocity van een digitale onderneming, inclusief de veranderende vraag richting IT;
• Wat betekent de levenscyclus van digitale producten in termen van het operationele ITIL-model;
• Wat is het belang van de ITIL guiding principles en andere fundamentele concepten voor het leveren van high velocity IT;
• Hoe wordt verwachting afgestemd en hoe worden servicedetails overeengekomen;
• Hoe vindt onboarding en offboarding van klanten en gebruikers plaats;
• Hoe wordt gezamenlijk en voortdurend waarde in een co-creatie gerealiseerd en gewaarborgd;
• Hoe kan worden bijgedragen aan het bereiken van waarde met digitale producten.


Uw profiel

Heeft u in uw dagelijkse werkzaamheden te maken met de werking en de migratie naar de levering van digitale producten en services, naar een sterk geautomatiseerde omgeving, of naar een Lean, Agile of DevOPs-manier van werken, dan is de training High Velocity IT een geschikte training voor u.

Om het examen ITIL Specialist High Velocity IT te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® 4 Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL Specialist High Velocity IT bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te doorlopen.

Doelgroep: IT-servicemanagement professionals, met name diegenen die werken in goed presterende en veelzijdige IT-teams.

Mogelijke rollen/functies: Service Designer; Release Manager; Cloud Architect; DevOps Engineer; Software Developer; Automation Specialist; Test Engineer; Scrum Master; Business Transformation Manager; Applications Engineer; Cloud Software and Network Engineer; IT Operations Manager.


Examen Training ITIL® Specialist High Velocity IT

De voucher voor het officieel examen ontvangt u van AXELOS. Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd.

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL® Specialist Drive Stakeholder Value.

De kosten voor het examen zitten bij de trainingsprijs inbegrepen.


Praktische informatie

De training ITIL Specialist High Velocity IT duurt 3 dagen en is inclusief voucher voor het officieel examen van AXELOS. De kosten bedragen €1850,-. Deze prijs is inclusief examenvoucher, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd

Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.Eerstvolgende startdata ITIL® Specialist High Velocity IT:

23 October 2024
Training ITIL 4 Specialist High Velocity IT
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____