Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Niels Polak Silicium
8/10 -Rating8
Persoonlijk vond ik dit een van de leukere trainingen. De inhoud spreekt erg tot de verbeelding en wordt op energieke wijze overgebracht.

D. Verwey CGI
8/10 -Rating8
Masterclass IT Procesmanagement is een nuttige training. De trainer heeft veel kennis van zaken en weet de theorie goed over te brengen met goede praktijkvoorbeelden.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken en registraties

Op onze trainingen en cursussen is de CRKBO registratie en het NRTO keurmerk van toepassing.


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » IT Management » ITIL® Strategist Direct Plan and Improve

ITIL® Strategist Direct Plan and Improve

  • Prijs: €1850,- (incl. examenvoucher)
  • Duur: 3 dagen

De training ITIL® Strategist Direct Plan and Improve geeft inzicht in de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ‘leer- en verbeter’ organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting.


Locaties en data ITIL® Strategist Direct Plan and Improve

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

- 07-10-2024 , 08-10-2024, 09-10-2024, 14-10-2024 en 15-10-2024 (Online Avondtraining)
- 18-11-2024, 19-11-2024 en 25-11-2024 (Klassikaal - Utrecht)Omschrijving ITIL® Strategist Direct Plan and Improve

De ITIL® Strategist Direct Plan and Improve training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het gebruik van praktische en strategische methoden voor het plannen en leveren van voortdurende verbetering, met de nodige behendigheid. Het volgen van een geaccrediteerde training is verplicht om volledig inzicht in het kernmateriaal te krijgen. ITIL® Foundation is een vereiste.

De ITIL® DPI training maakt deel uit van de ITIL® Managing Professional certificering en de ITIL® Strategic Leader certificering.

De ITIL® Managing Professional certificering is gericht op IT-professionals binnen hedendaagse technologische en digitale teams. De Managing Professional certificeringsroute biedt praktische en technische kennis over het uitvoeren van succesvolle IT-projecten, teams en workflows en bestaat uit een praktisch trainingsprogramma met vier trainingen.

De ITIL® Strategic Leader certificering is gericht op IT-leidinggevenden die werken binnen het kader om met IT de bedrijfsstrategie te beïnvloeden en te sturen om daarmee niet alleen operationeel gerichte IT maar alle digitale services te ondersteunen.

ITMG ITIL Managing Professional Route

De ITIL® DPI training geldt ook als zelfstandige certificering (ITIL® strategist DPI) en is in het bijzonder relevant voor iedereen die één of meer teams leidt en betrokken is bij het creëren van plannen en het stimuleren van verbeterinitiatieven.

ITIL Strategist Direct Plan and Improve


Inhoud ITIL® Strategist Direct Plan and Improve

Deze training geeft inzicht in de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ‘leer- en verbeter’ organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting. Er is aandacht voor de invloed en impact van Agile en Lean manieren van werken en hoe deze kunnen worden benut in het voordeel van een organisatie. Aangezien planning en voortdurende verbetering universele competenties zijn, is deze module/certificering onderdeel van zowel ITIL® Managing Professional als ITIL® Strategic Leader.

Programma

In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

• ITIL® Foundation (samenvatting key concepts) in relatie tot Direct, Plan & Improve;
• Wat zijn de belangrijkste concepten van Direct, Plan & Improve;
• Wat moet worden gestuurd en/of gepland en wat is de rol van Governance, Risk & Compliance (GRC) in het Service Value System (SVS);
• Hoe worden de belangrijkste principes en methoden gebruikt ten aanzien van de voortdurende verbetering voor alle soorten verbeteringen, de communicatie en het managen van organisatieveranderingen, en het meten en rapporteren;
• Hoe worden value streams en practices gestuurd, gepland en verbeterd.


Uw profiel

Heeft u in uw dagelijkse werkzaamheden te maken met het plannen, beoordelen en verbeteren van producten en services, het plannen van werkzaamheden, het managen van organisatorische wijzigingen en/of de koppeling met governance, risico en compliance? Dan is de training ITIL Direct, Plan & Improve een geschikte training voor u.

Om het examen ITIL Strategist Direct Plan and Improve te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® 4 Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL® Strategist Direct Plan and Improve bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te hebben doorlopen.

Doelgroep: IT-servicemanagement professionals, met name managers op alle niveaus, en diegenen die betrokken zijn bij voortdurende serviceverbetering.

Mogelijke rollen/functies: Continuous Improvement Manager; Change Manager; Capacity Manager; IT Operations Manager; Cloud Architect; Enterprise Architect; Service Portfolio Manager; Service Designer; Risk Manager; Information Security and Compliance Manager; Cloud Systems Engineer.


Examen ITIL® Strategist Direct Plan and Improve

De voucher voor het officieel examen ontvangt u van AXELOS. Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd.

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL® Strategist Direct Plan and Improve.

De kosten voor het examen zijn bij de trainingsprijs inbegrepen.


Praktische informatie

De training ITIL® Strategist Direct Plan and Improve duurt 3 dagen. De kosten bedragen €1850,-. Deze prijs is inclusief examenvoucher voor het officieel examen van AXELOS, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

Wanneer u de sheets tijdens de training op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.Eerstvolgende startdata ITIL® Strategist Direct Plan and Improve:

7 October 2024
Training ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve
ITMG Locatie
(Online Avondtraining)
_____ _____ _____
18 November 2024
Training ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____