Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Hans Rietkerk KLPD
8/10 -Rating8
ITIL Foundation V3 is een goede training, in een goed tempo. Deze ITIL training is een goede fundering.

Viola Luijk SRK Rechtsbijstand
8/10 -Rating8
Verhelderende, op de praktijk gerichte cursus. Maakt duidelijk wat PRINCE2 in de praktijk kan betekenen. Goed tempo, goede sfeer, voldoende ruimte voor vragen en praktijkvoorbeelden.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » IT Management » ITIL® Strategist Direct Plan and Improve

  ITIL® Strategist Direct Plan and Improve

  ATO logo ITMG

  Prijs: €1850,- (incl. examenvoucher)
  Duur: 3 dagen
  ITIL® version 4

  STAP-budget

  Heeft u dit jaar nog geen gebruik gemaakt van het STAP-budget dan kunt u uw STAP-budget inzetten voor deze training. Op onze STAP-budget pagina kunt u zien of u deze training geheel gratis kunt volgen of dat u €1000,- euro korting krijgt op de trainingsprijs.

  Locaties en data

  De training ITIL® Strategist Direct Plan and Improve kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

  24-08-2023, 25-08-2023 en 01-09-2023 (Klassikaal - Utrecht)
  07-12-2023, 08-12-2023 en 15-12-2023 (Klassikaal - Utrecht)

  inschrijven voor deze training

  ITIL Strategist Direct Plan and Improve volgen? Dan kies je voor IT Management Group. De ITIL Strategist Direct Plan and Improve training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het gebruik van praktische en strategische methoden voor het plannen en leveren van voortdurende verbetering, met de nodige behendigheid.Het volgen van een geaccrediteerde training is verplicht om volledig inzicht in het kernmateriaal te krijgen. ITIL Foundation is een vereiste.

  De ITIL DPI training maakt onderdeel uit van de ITIL Managing Professional certificering en de ITIL Strategic Leader certificering.

  De ITIL Managing Professional certificering is gericht op IT-professionals binnen hedendaagse technologische en digitale teams. De Managing Professional certificeringsroute biedt praktische en technische kennis over het uitvoeren van succesvolle IT-projecten, teams en workflows en bestaat uit een praktisch trainingsprogramma met vier trainingen.

  De ITIL Strategic Leader certificering is gericht op IT-leidinggevenden die werken binnen een kader om met IT de bedrijfsstrategie te beïnvloeden en te sturen om daarmee niet alleen operationeel gerichte IT maar alle digitale services te ondersteunen.

  ITMG ITIL Managing Professional Route

  De ITIL DPI training geldt ook als zelfstandige certificering (ITIL strategist DPI) en is in het bijzonder relevant voor iedereen die een of meer teams leidt en betrokken is bij het creëren van plannen en het stimuleren van verbeterinitiatieven.

  ITIL Strategist Direct Plan and Improve

  Uw profiel

  Heeft u in uw dagelijkse werkzaamheden te maken met het plannen, beoordelen en verbeteren van producten en services, het plannen van werkzaamheden, het managen van organisatorische wijzigingen en/of de koppeling met governance, risico en compliance, dan is de training Direct, Plan & Improve een geschikte training voor u.

  Doelgroep: IT-servicemanagement professionals, met name managers op alle niveaus, en diegenen die betrokken zijn bij voortdurende serviceverbetering.

  Mogelijke rollen/functies: Continuous Improvement Manager; Change Manager; Capacity Manager; IT Operations Manager; Cloud Architect; Enterprise Architect; Service Portfolio Manager; Service Designer; Risk Manager; Information Security and Compliance Manager; Cloud Systems Engineer.

  Inhoud training ITIL Strategist Direct Plan and Improve

  De reikwijdte van deze module betreft de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ‘leer- en verbeter’ organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting.
  Er is aandacht voor de invloed en impact van Agile en Lean manieren van werken en hoe deze kunnen worden benut in het voordeel van een organisatie.
  Aangezien planning en voortdurende verbetering universele competenties zijn, is deze module/certificering onderdeel van zowel ITIL Managing Professional als ITIL Strategic Leader.

  De specifieke onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • ITIL Foundation (samenvatting key concepts) in relatie tot Direct, Plan & Improve.
  • Wat zijn de belangrijkste concepten van Direct, Plan & Improve.
  • Wat moet worden gestuurd en/of gepland en wat is de rol van Governance, Risk & Compliance (GRC) in het Service Value System (SVS).
  • Hoe worden de belangrijkste principes en methoden gebruikt ten aanzien van de voortdurende verbetering voor alle soorten verbeteringen, de communicatie en het managen van organisatieveranderingen, en het meten en rapporteren.
  • Hoe worden value streams en practices gestuurd, gepland en verbeterd.

  Voorkennis

  Om het examen ITIL Strategist Direct Plan and Improve te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® 4 Foundation certificaat. Daarnaast dient u de training ITIL Strategist Direct Plan and Improve bij een geaccrediteerd opleidingsinstituut te doorlopen..

  Certificaat ITIL Strategist Direct Plan and Improve

  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL Specialist Create, Deliver and Support.

  Trainingsduur en kosten

  De training ITIL Strategist Direct Plan and Improve duurt 3 dagen en is inclusief voucher voor het officieel examen van AXELOS. De kosten bedragen €1850,-. Deze prijs is inclusief examenvoucher, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd.

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  Referenties

  Peter Wouterse
  9/10 -Rating9
  Het was een online training, was erg duidelijk en makkelijk te volgen, Jan neemt de tijd en heeft het geduld om alles goed over te brengen.

  Joor Audio
  10/10 -Rating10
  Duidelijk, direct, humor en geduldig!


  10/10 -Rating10
  De stof is zeer interessant en goed toepasbaar en Cees heeft een zeer plezierige en heldere manier van communiceren. Complimenten!

  ITIL advies en detachering

  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata ITIL Strategist Direct Plan and Improve:

  24 August 2023
  Training ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve
  ITMG Locatie
  (Klassikaal - Utrecht)
  _____ _____ _____
  7 December 2023
  Training ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve
  ITMG Locatie
  (Klassikaal - Utrecht)
  _____ _____ _____