Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
St Jacobsstraat 123-135

ITMG Utrecht

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam
Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Remco Baumeister
Goede en duidelijke uitleg.

Laurens Geurts Universiteit Leiden
ITIL V3 Foundation is een uitstekende training.

Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Persoonlijke ontwikkeling » Commerciële vaardigheden voor IT Professionals

  Commerciële vaardigheden voor IT Professionals

  Sales en commerciële vaardigheden voor IT-professionals, verbeter uw verkooptechniek en overtuigingsvaardigheden met een paar simpele technieken!
  Prijs: € 550,-
  Duur: halve dag
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  11-08-2020 (Den Haag en Online)
  27-10-2020 (Den Haag)
  04-12-2020 (Den Haag)

  inschrijven voor deze training

  U bent een professional op uw vakgebied. U weet precies waar de schoen wringt en hoe de (interne) klant kan worden geholpen. Maar hoe brengt u dat over?

  Hoe krijgt u uw oplossing en boodschap zo goed mogelijk over het voetlicht? Welke factoren spelen een rol bij jouw klant als hij of zij een beslissing wil nemen voor een (IT) oplossing? Kan u deze beïnvloeden? Hoe zorgt u dat uw klant ook in de toekomst weer voor u kiest? Daar zijn goed aan te leren technieken voor! Als IT professional bent u waarschijnlijk niet dagelijks bezig met verkoop, maar u zult merken dat indien u uw commerciële vaardigheden wat oppoetst, u uw boodschap, dienst of oplossing makkelijker laat landen bij uw (interne) klanten of leidinggevenden. De training Commerciële vaardigheden voor IT professionals helpt u om uw uitstekende staat van dienst en uw kennis nog beter te gelde te maken en uw sales en verkooptechnieken te verbeteren. Zowel bij klanten als bij de opdrachtgevers!

  Uw profiel
  U bent werkzaam in de IT of aanverwante dienstverlening en hebt regelmatig te maken met externe of interne klanten en/of opdrachtgevers.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training Commerciële vaardigheden voor IT-professionals komen de volgende onderwerpen aan bod:

  – Introductie commercie en verkoop: wat is commercie en wat is verkoop?
  – Commerciële stijlen: wat is jouw eigen voorkeursstijl en hoe herken je de stijl van de klant?
  – Hoe beïnvloed ik mijn klant? Inlevingsvermogen, onderhandelingstactieken, hoe zorg ik dat de klant mij als gelijkwaardig adviseur ziet?
  – Gespreksvaardigheden: luisteren, samenvatten, doorvragen, opbouw van een verkoopgesprek, leiding houden over een gesprek;
  – Praktijkcases met voorbeelden;
  – De kracht van het “nee” durven zeggen en verkopen;
  – Handige tips om makkelijk te onthouden en snel resultaat te bereiken.

  In deze salestraining Commerciële vaardigheden voor IT-professionals van één dag wordt de theorie vlot afgewisseld met de praktijk. In de training komen veelvoorkomende sales-situaties en aansprekende voorbeelden aan bod. Door middel van rollenspellen word je gecoacht naar een snelle verbetering en meer slagkracht in jouw commerciële vaardigheden en verkooptechnieken.

  Voorkennis
  Voor deze trainingis geen specifieke voorkennis vereist.

  Trainingsduur en kosten
  De training Commerciële vaardigheden voor IT-professionals duurt één dag. De kosten voor de training bedragen €550,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en versnaperingen en exclusief BTW. Deze training kan ook op in-company basis worden verzorgd.

  Docenten en locaties

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata Commerciële vaardigheden voor IT Professionals:

  11 August 2020
  Training Commerciële vaardigheden voor IT Professionals (CVITP)