Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


W. Herder
9/10 -Rating9
COBIT 5.0 Foundation is een prima training, in een vlot tempo. Er was voldoende afwisseling.

Martijn van Elk Provincie Gelderland
7/10 -Rating7
Corona situatie zorgt voor afstand, maar dankzij medecursisten en Jan was het toch een zakelijk gezellige sfeer. Vooral het af en toe uit de grote groep naar kleinere groepjes worden verplaatst met eigen werkruimte, Mural, heb ik als zeer prettig ervaren


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Persoonlijke ontwikkeling » Commerciële vaardigheden voor IT Professionals

  Commerciële vaardigheden voor IT Professionals

  Verbeter uw verkooptechniek en overtuigingsvaardigheden met een paar simpele technieken met de training Commerciële vaardigheden voor IT-professionals!

  Prijs: € 550,-
  Duur: halve dag

  Deze training verzorgt ITMG op aanvraag. De training kan worden gepland als open inschrijving training of kan als in-company training worden gepland.

  - informatie aanvragen -

  U bent een professional in uw vakgebied. U weet precies waar de schoen wringt en hoe de (interne) klant kan worden geholpen. Maar hoe brengt u dat over?

  Hoe krijgt u uw oplossing en boodschap zo goed mogelijk over het voetlicht? Welke factoren spelen een rol bij uw klant als hij of zij een beslissing wil nemen voor een (IT) oplossing? Kunt u deze beïnvloeden? Hoe zorgt u dat uw klant ook in de toekomst weer voor u kiest? Daar zijn goed aan te leren technieken voor! Als IT Professional bent u waarschijnlijk niet dagelijks bezig met verkoop, maar u zult merken dat indien u uw commerciële vaardigheden wat oppoetst, u uw boodschap, dienst of oplossing makkelijker laat landen bij uw (interne) klanten of leidinggevenden. De training Commerciële vaardigheden voor IT Professionals helpt u om uw uitstekende staat van dienst en uw kennis nog beter te gelde te maken en uw sales en verkooptechnieken te verbeteren.

  Uw profiel

  U bent werkzaam in de IT of aanverwante dienstverlening en hebt regelmatig te maken met externe of interne klanten en/of opdrachtgevers.

  Inhoud training

  In deze professionele en praktijkgerichte training Commerciële vaardigheden voor IT Professionals komen de volgende onderwerpen aan bod:

  – Introductie commercie en verkoop: wat is commercie en wat is verkoop?
  – Commerciële stijlen: wat is jouw eigen voorkeursstijl en hoe herken je de stijl van de klant?
  – Hoe beïnvloed ik mijn klant? Inlevingsvermogen, onderhandelingstactieken, hoe zorg ik dat de klant mij als gelijkwaardig adviseur ziet?
  – Gespreksvaardigheden: luisteren, samenvatten, doorvragen, opbouw van een verkoopgesprek, leiding houden over een gesprek;
  – Praktijkcases met voorbeelden;
  – De kracht van het “nee” durven zeggen en verkopen;
  – Handige tips om makkelijk te onthouden en snel resultaat te bereiken.

  Tijdens deze training Commerciële vaardigheden voor IT Professionals van een halve dag wordt de theorie vlot afgewisseld met de praktijk. In de training komen veelvoorkomende sales-situaties en aansprekende voorbeelden aan bod. Door middel van rollenspellen word je gecoacht naar een snelle verbetering en meer slagkracht in jouw commerciële vaardigheden en verkooptechnieken.

  Voorkennis

  Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

  Trainingsduur en kosten

  De training Commerciële vaardigheden voor IT Professionals duurt een halve dag. De kosten voor de training bedragen €550,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en versnaperingen en exclusief BTW. Deze training kan ook op in-company basis worden verzorgd!

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  Advies en detachering

  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Deze training verzorgt ITMG op aanvraag. De training kan worden gepland als open inschrijving training of kan als in-company training worden gepland.

  - informatie aanvragen -