Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


C. Posthumus
De training PRINCE2 Foundation is zeer informatief. De trainer is enthousiast en hij heeft een uitstekende kennis van de stof. Hij past zich uitstekend aan aan de snelheid van de groep.

Jan Borst Bee Smart
ITIL V3 OSA is een goede training. Het zijn intensieve dagen, daarom is het erg prettig dat de dagen verspreid zijn over twee weken.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


DPD
Dunea
Springest
Alfa
Maastricht UMC
Spaarne
DJI
Hoogheemraadschap Rijnland
MaestroAcademy
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Persoonlijke ontwikkeling » Concentreren kun je leren

  CONCENTREREN KUN JE LEREN!

  Prijs: € 800,-
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam


  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.


  - inschrijven voor deze training -

  Soms heb je het gevoel dat jij alle ballen hoog moet houden. Dat iedereen om je heen altijd op het hetzelfde moment iets van jou wil of nodig heeft. Als iedereen in een scrum sessie door elkaar heen zit te praten en je niet meer weet elk gesprek je wel of niet moet volgen. Of het druk en chaotisch is in de ‘kantoortuin’ en je maar niet aan het werk komt terwijl je wel een deadline hebt. Of dat je juist rustig en geconcentreerd in een stilte ruimte zit te werken en je in een hoekje van je beeldscherm steeds een nieuwe e-mail op ziet poppen. Of dat er steeds weer onduidelijke vragen van niet IT-ers over je heen worden gestort en dat jij dan maar weer structuur moet aanbrengen in de chaos van anderen.

  En misschien heb jij de neiging om alles aan te pakken wat langs je bureau komt waaien en heb je aan het eind van de dag het idee hebt dat je niets hebt afgemaakt…. Of misschien niet gedaan hebt wat je die dag wilde doen en je met een dipje naar huis gaat en de volgende dag weer met een achterstand gaat beginnen …… Of jij bent juist zo iemand die graag alle scenario’s afweegt en goed nadenkt voor je begint. In de ogen van anderen is dat vaak te laat terwijl jij zo je best doet om zorgvuldig te zijn…..

  Concentreren kun je leren
  In de training Concentreren kun je leren leer je hoe je je hoofd inzetbaar kan houden. De training leert je omgaan met prikkels van buitenaf. Je leert je beter concentreren, afzonderen en beter afstemmen, aansluiten op wat er om je heen gebeurt.

  Voor wie?
  De training is geschikt voor iedereen die van zichzelf het gevoel heeft dat ie best goed bezig is en soms wat beter zou kunnen focussen en concentreren. Voor iedereen die wat meer rust in zijn kop wil. En voor iedereen die lekkerder naar zijn werk wil gaan en lekkerder thuis wil komen.

  Inhoud van de training
  Deze training is erop gericht dat je zelf leert hoe je je hoofd inzetbaar kan houden. Het leert je omgaan met prikkels van buitenaf. Je leert je beter concentreren, afzonderen en beter afstemmen, aansluiten op wat er om je heen gebeurt.

  In deze training leer je:
  – De hoogspanning in je hoofd reguleren.
  – Hoe je hoofd/brein werkt
  – Hoe je daar zelf invloed op uit kan oefenen
  – Bewust worden van de dingen die wel voor jou werken en die meer in te zetten
  – Bewust worden waar ‘een kop vol’ ontstaat en wat je er aan kan doen
  – Vaker in een stemming te zijn, komen waarin dingen wel werken
  – Beter concentreren, focussen
  – Nee zeggen!

  Wat heb ik eraan:
  – Rust in mijn kop.
  – Lol in mijn werk (en privé)
  – Efficiënter werken

  Trainingsduur en kosten
  De training Concentreren kun je leren duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en luxe lunch en exclusief BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De training Concentreren kun je leren wordt verzorgd door Arno Janssen.
  Arno Janssen is als trainer en coach werkzaam in de dynamiek tussen individu en organisatie. Oorspronkelijk opgeleid als marketing communicatie adviseur en later gecertificeerd als internationaal trainer. Zijn passie is de manier waarop mensen hun boodschap overbrengen op anderen en boodschappen van anderen waarnemen of interpreteren. Arno heeft veel ervaring in het bedrijfsleven als communicatie-adviseur en projectleider en heeft vanuit zijn diverse rollen ruime ervaring opgedaan met de afstemming en communicatie tussen ICT-ers en projectleiders en projectmedewerkers binnen kleine en grote projecten. Arno werkt resultaatgericht, pragmatisch, soms confronterend, maar altijd met een gezonde dosis relativerende humor!

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Concentreren kun je leren: