Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Dennis Voorham Nationaal Archief
9/10 -Rating9
De onderwerpen in de training geven veel stof tot nadenken en stelt je in staat de thermometer in de eigen organisatie te steken.

E. Schneider Gemeente Houten
8/10 -Rating8
Ik waardeer de training PRINCE2 Foundation met een 8. De trainer is een professional in het werkveld.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Persoonlijke ontwikkeling » Concentreren kun je leren

  Concentreren kun je leren

  Deze training verzorgt ITMG op aanvraag. De training kan worden gepland als open inschrijving training of kan als in-company training worden gepland.

  - informatie aanvragen -

  Soms heb je het gevoel dat jij alle ballen hoog moet houden. Dat iedereen om je heen altijd op het hetzelfde moment iets van jou wil of nodig heeft. Als iedereen in een scrum sessie door elkaar heen zit te praten en je niet meer weet elk gesprek je wel of niet moet volgen. Of het druk en chaotisch is in de ‘kantoortuin’ en je maar niet aan het werk komt terwijl je wel een deadline hebt. Of dat je juist rustig en geconcentreerd in een stilte ruimte zit te werken en je in een hoekje van je beeldscherm steeds een nieuwe e-mail op ziet poppen. Of dat er steeds weer onduidelijke vragen van niet IT-ers over je heen worden gestort en dat jij dan maar weer structuur moet aanbrengen in de chaos van anderen.

  En misschien heb jij de neiging om alles aan te pakken wat langs je bureau komt waaien en heb je aan het eind van de dag het idee hebt dat je niets hebt afgemaakt…. Of misschien niet gedaan hebt wat je die dag wilde doen en je met een dipje naar huis gaat en de volgende dag weer met een achterstand gaat beginnen …… Of jij bent juist zo iemand die graag alle scenario’s afweegt en goed nadenkt voor je begint. In de ogen van anderen is dat vaak te laat terwijl jij zo je best doet om zorgvuldig te zijn….

  Tijdens de training Concentreren kun je leren leer je hoe je je hoofd inzetbaar kan houden. De training leert je omgaan met prikkels van buitenaf. Je leert je beter concentreren, afzonderen en beter afstemmen, aansluiten op wat er om je heen gebeurt.

  Uw Profiel

  De training is geschikt voor iedereen die van zichzelf het gevoel heeft dat ie best goed bezig is en soms wat beter zou kunnen focussen en concentreren. Voor iedereen die wat meer rust in zijn kop wil. En voor iedereen die lekkerder naar zijn werk wil gaan en lekkerder thuis wil komen.

  Inhoud training

  Deze training is erop gericht dat je zelf leert hoe je je hoofd inzetbaar kan houden. Het leert je omgaan met prikkels van buitenaf. Je leert je beter concentreren, afzonderen en beter afstemmen, aansluiten op wat er om je heen gebeurt.

  In deze training leer je:
  – De hoogspanning in je hoofd reguleren.
  – Hoe je hoofd/brein werkt
  – Hoe je daar zelf invloed op uit kan oefenen
  – Bewust worden van de dingen die wel voor jou werken en die meer in te zetten
  – Bewust worden waar ‘een kop vol’ ontstaat en wat je er aan kan doen
  – Vaker in een stemming te zijn, komen waarin dingen wel werken
  – Beter concentreren, focussen
  – Nee zeggen!

  Wat heb ik eraan:
  – Rust in mijn kop.
  – Lol in mijn werk (en privé)
  – Efficiënter werken

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  De training Concentreren kun je leren wordt verzorgd door Arno Janssen.
  Arno Janssen is als trainer en coach werkzaam in de dynamiek tussen individu en organisatie. Oorspronkelijk opgeleid als marketing communicatie adviseur en later gecertificeerd als internationaal trainer. Zijn passie is de manier waarop mensen hun boodschap overbrengen op anderen en boodschappen van anderen waarnemen of interpreteren. Arno heeft veel ervaring in het bedrijfsleven als communicatie-adviseur en projectleider en heeft vanuit zijn diverse rollen ruime ervaring opgedaan met de afstemming en communicatie tussen ICT-ers en projectleiders en projectmedewerkers binnen kleine en grote projecten. Arno werkt resultaatgericht, pragmatisch, soms confronterend, maar altijd met een gezonde dosis relativerende humor!

  Advies en detachering

  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - informatie aanvragen -