Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


M.Majstorovic Graydon Nederland BV
8/10 -Rating8
IPMA D is een vlotte, niet saaie en interessante training. De trainers zijn goed voorbereid en hebben een uitstekende kennis van de stof.

D. Voskamp Total
9/10 -Rating9
ITIL V3 Foundation is een zeer goede training.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Persoonlijke ontwikkeling » Van meewerken naar leiding geven

  Van meewerken naar leiding geven

  Deze training verzorgt ITMG op aanvraag. De training kan worden gepland als open inschrijving training of kan als in-company training worden gepland.

  - informatie aanvragen -

  Je bent eigenlijk gewoon best goed in je vak. En dat ben je al een tijdje en misschien ben je al informeel de senior vraagbaak op inhoud. Uiteindelijk ben jij gevraagd als teamleider of afdelingsmanager. En dat vind je best leuk. En het verdient nog iets beter ook….Maar hoe doe je dat eigenlijk. Mensen aansturen, motiveren. In beweging brengen. Vroeger ging je dat van nature goed af. Toen je nog one of the guys was. Maar het lijkt wel of er iets veranderd is…. of ze anders naar je kijken. Hoe ga je het nu doen.

  En hoe ga je om met weerstand, onderlinge strubbelingen, irritaties, tegenslag, haantjes en hennetjes, cynisme, boosheid, (on)rechtvaardigheid, pesterijen, elkaar de hand boven het hoofd houden etc….

  Na het volgen van de training herken je de situatie eerder, weet je wat je dan kan doen, zie je in wat voor jou het best werkt/past, kun je (durf je) actie ondernemen.

  Uw profiel

  De training Van meewerken naar leiding geven is vooral bedoeld voor mensen die al heel goed zijn in hun vak. Voor professionals die er een nieuwe rol of taak bij hebben gekregen. Voor hen die nu officieel leiding moeten gaan geven. Voor iedereen die zelf nog managers, leidinggevenden of directeuren hebben en tussen hen en de medewerkers instaan.

  Inhoud training

  Wat voor een soort manager, teamleider ben jij van nature. Welke positie neem jij in en wat wordt door de organisatie van jou gevraagd. Hoe passen jouw profiel en de gevraagde plek bij elkaar? Hoe zet jij mensen in beweging en hoe ga je om met weerstand. Hoe reageer jij op anderen en hoe reageren anderen op jou? Vanuit de disc rollen kijken we naar jouw kwaliteiten en jouw valkuilen als leider, manager.

  In deze training leer je:
  – Lekkerder, zelfverzekerder in je leiderschapsrol zitten
  – Beslissingen beter laten landen
  – Mensen verbinden en meekrijgen
  – Duidelijkheid geven aan medewerkers en aan leidinggevenden

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  De training Van meewerken naar leiding geven wordt verzorgd door Arno Janssen.
  Arno Janssen Arno Janssen is als trainer en coach werkzaam in de dynamiek tussen individu en organisatie. Oorspronkelijk opgeleid als marketing communicatie adviseur en later gecertificeerd als internationaal trainer. Zijn passie is de manier waarop mensen hun boodschap overbrengen op anderen en boodschappen van anderen waarnemen of interpreteren. Arno heeft veel ervaring in het bedrijfsleven als communicatie-adviseur en projectleider en heeft vanuit zijn diverse rollen ruime ervaring opgedaan met de afstemming en communicatie tussen ICT-ers en projectleiders en projectmedewerkers binnen kleine en grote projecten. Arno werkt resultaatgericht, pragmatisch, soms confronterend, maar altijd met een gezonde dosis relativerende humor!

  Advies en detachering

  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - informatie aanvragen -