Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


J. Seyen ESF
COBIT Foundation 5.0 is een goede training. De training is praktisch en interactief. De trainer heeft veel kennis, ik waardeer de trainer met een 10!

D. Grapendaal
ITIL Service Transition is een prima training. De trainer heeft aandacht voor het (energie)niveau van de deelnemers en hij stemt het tempo hierop af.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Verder
Ciber
Riscure
TVM
Staedion
Ictivity
Enduris
MN
Provincie Gelderland
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Persoonlijke ontwikkeling » Van meewerken naar leiding geven

  VAN MEEWERKEN NAAR LEIDING GEVEN

  Prijs: € 800,-
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam


  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Je bent eigenlijk gewoon best goed in je vak. En dat ben je al een tijdje en misschien ben je al informeel de senior vraagbaak op inhoud. Uiteindelijk ben jij gevraagd als teamleider of afdelingsmanager. En dat vind je best leuk. En het verdient nog iets beter ook….Maar hoe doe je dat eigenlijk. Mensen aansturen, motiveren. In beweging brengen. Vroeger ging je dat van nature goed af. Toen je nog one of the guys was. Maar het lijkt wel of er iets veranderd is…. of ze anders naar je kijken. Hoe ga je het nu doen.

  En hoe ga je om met weerstand, onderlinge strubbelingen, irritaties, tegenslag, haantjes en hennetjes, cynisme, boosheid, (on)rechtvaardigheid, pesterijen, elkaar de hand boven het hoofd houden etc….

  Na het volgen van de training herken je de situatie eerder, weet je wat je dan kan doen, zie je in wat voor jou het best werkt/past, kun je (durf je) actie ondernemen.

  Voor wie?
  Deze training is vooral bedoeld voor mensen die al heel goed zijn in hun vak. Voor professionals die er een nieuwe rol of taak bij hebben gekregen. Voor hen die nu officieel leiding moeten gaan geven. Voor iedereen die zelf nog managers, leidinggevenden of directeuren hebben en tussen hen en de medewerkers instaan.

  Inhoud van de training
  Wat voor een soort manager, teamleider ben jij van nature. Welke positie neem jij in en wat wordt door de organisatie van jou gevraagd. Hoe passen jouw profiel en de gevraagde plek bij elkaar? Hoe zet jij mensen in beweging en hoe ga je om met weerstand. Hoe reageer jij op anderen en hoe reageren anderen op jou? Vanuit de disc rollen kijken we naar jouw kwaliteiten en jouw valkuilen als leider, manager.

  In deze training leer je:
  – Lekkerder, zelfverzekerder in je leiderschapsrol zitten
  – Beslissingen beter laten landen
  – Mensen verbinden en meekrijgen
  – Duidelijkheid geven aan medewerkers en aan leidinggevenden

  Trainingsduur en kosten
  De training Van meewerken naar leiding geven duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en luxe lunch en exclusief BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De training Effectief communiceren en presenteren wordt verzorgd door Arno Janssen.
  Arno Janssen is als trainer en coach werkzaam in de dynamiek tussen individu en organisatie. Oorspronkelijk opgeleid als marketing communicatie adviseur en later gecertificeerd als internationaal trainer. Zijn passie is de manier waarop mensen hun boodschap overbrengen op anderen en boodschappen van anderen waarnemen of interpreteren. Arno heeft veel ervaring in het bedrijfsleven als communicatie-adviseur en projectleider en heeft vanuit zijn diverse rollen ruime ervaring opgedaan met de afstemming en communicatie tussen ICT-ers en projectleiders en projectmedewerkers binnen kleine en grote projecten. Arno werkt resultaatgericht, pragmatisch, soms confronterend, maar altijd met een gezonde dosis relativerende humor!

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Van meewerken naar leiding geven: