Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


T. Henkelman
PRINCE2 Practitioner is een intensieve training, die op een leuke manier gegeven wordt door de trainer. Ik waardeer de trainer met een 10!

R. hendriks
ITIL Continual Service Improvement is een prima training. Het heeft zeker aan mijn verwachtingen en wensen voldaan. De training was goed te volgen.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Gemeente Den Haag
Symantec
Springest
Longfonds
Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Vito
Gemeente Eindhoven
Avanade
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Projectmanagement » Combinatietraining PRINCE2® Foundation en IPMAD

  COMBINATIE PRINCE2® FOUNDATION EN IPMAD

  Prijs: € 2300,-
  Duur: 6 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  30-07-2019 t/m 31-07-2019 (Utrecht)
  30-08-2019 en 02-09-2019 (Utrecht)
  16-09-2019 t/m 17-09-2019 (Utrecht)
  04-10-2019 en 11-10-2019 (Utrecht)
  04-11-2019 en 11-11-2019 (Den Haag)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De best practice PRINCE2 is gebaseerd op processen. De PRINCE2 processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. Er zijn twee PRINCE2 trainingen. De training PRINCE2® Foundation en de training PRINCE2® Practitioner. De PRINCE2 Foundation training is de basistraining PRINCE2 en is geschikt voor iedereen die te maken krijgt met projecten.
  Professioneel PRINCE2
  PRINCE2 wordt herkend in de markt en is de bekendste standaard (best practice) op het gebied van projectmanagement.

  Het afgelopen decennium heeft PRINCE2® als projectmanagementmethodiek een enorme opmars gemaakt. De laatste jaren groeit echter ook het besef dat naast het hanteren van een goede projectmanagement methode de persoonlijke vaardigheden van de projectleider erg belangrijk zijn voor een succesvol project. In tegenstelling tot PRINCE2® waarbij de methode centraal staat, staan bij IPMA uw vaardigheden als projectleider centraal. Door middel van een certificeringtraject worden uw projectmanagement competenties beoordeeld.

  Het behalen van de IPMA D certificering geeft opdrachtgevers de garantie dat u aantoonbaar over de gewenste competenties beschikt. IPMA D is het eerste niveau van de vier certificeringniveaus die IPMA hanteert. Als u gecertificeerd bent voor IPMA D dan beschikt u over voldoende vakkennis op projectmanagementgebied om een projectmanager op uiteenlopende deelgebieden te assisteren of, bij tijdelijke afwezigheid, te vervangen.

  De combinatietraining PRINCE2 Foundation en IPMA D is een krachtige basis voor iedere projectmedewerker, projectleider en programmamanager.

  Trainingsduur en kosten
  De combinatietraining PRINCE2 Foundation en IPMA D duurt 6 dagen. De kosten voor de combinatietraining bedragen € 2300,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze combinatietraining wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de combinatietraining op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen. Bent u niet in het bezit van een eigen device (iPad, tablet of laptop)? Dan kunt u bij deze combinatietraining een device meebestellen. Neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden!

  ITMG Examen PRINCE2 Foundation met 100% slagingsgarantie
  Het ITMG PRINCE2 Foundation examen wordt direct aansluitend aan de tweede trainingsdag op locatie afgenomen. Wanneer u kiest voor het ITMG PRINCE2 Foundation examen krijgt u toegang tot de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2. Deze interactieve tool bereidt u optimaal voor op het examen en u wordt zo ingewijd in het begrippenkader van PRINCE2. De tool geeft aan welke hoofdstukken dienen te worden gelezen uit het boek “Projectmanagement op basis van PRINCE2”. Vervolgens wordt uw kennis getoetst d.m.v. multiple-choice vragen. Deze vragen zijn representatief voor het echte PRINCE2 Foundation examen. Indien u alle stappen van de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2 doorloopt en u volgt bij de IT Management Group de PRINCE2 Foundation training, dan bieden wij u een 100% slagingsgarantie.

  Deze 100% slagingsgarantie houdt in dat indien u ondanks alle voorbereidingen toch niet in één keer slaagt, u op kosten van de IT Management Group éénmalig herexamen kunt afleggen. De prijs voor het ITMG PRINCE2 Foundation examen met online examenbegeleiding (de ITMG Online Leeromgeving) en slagingsgarantie is €375,- excl. BTW.

  IPMA D Examen
  Het examen kan na afloop van de training worden afgelegd bij het CITO (www.cito.nl) en bestaat uit 2 delen: 40 meerkeuzevragen (duur 50 minuten) en een aantal open vragen, rekenvragen en een scenario (duur 160 minuten). De kosten voor het examen kunt u terugvinden op de website van het CITO.

  Wanneer u de PRINCE2® Foundation training bij de IT Management Group boekt, kunt u een jaar lang gratis (aspirant) lid worden van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG biedt een platform voor het delen van gebruikerservaringen. Neemt u voor meer informatie of aanmelding bij de BPUG contact met ons op!

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  PRINCE2 advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een goede PRINCE2 Specialist (Projectleider, Programmamanager, PMO Specialist) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties PRINCE2®

  P. Hazelaar Provincie Groningen
  PRINCE2 Foundation is een heldere en duidelijke training. Het vormt een goede basis.

  Marloes Tepper Sanquin
  PRINCE2 Foundation is een verhelderende en praktische training. Er is een goede afwisseling tussen theorie en toepassing hiervan.

  Viola Luijk SRK Rechtsbijstand
  Verhelderende, op de praktijk gerichte cursus. Maakt duidelijk wat PRINCE2 in de praktijk kan betekenen. Goed tempo, goede sfeer, voldoende ruimte voor vragen en praktijkvoorbeelden.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Combinatietraining PRINCE2® Foundation en IPMAD:

  30 July 2019
  Training PRINCE2® Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  30 August 2019
  Training PRINCE2® Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____