Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Jeffrey de Mooij Logius - KOOP
10/10 -Rating10
De kennis en het overbrengen van de inhoud werd zeer goed gedaan door de trainer.

Esther de Glopper Hotelschool Den Haag
9/10 -Rating9
BiSl is een intensieve, interactieve en uitdagende training, waarbij de cursisten genoeg ruimte kregen de theorie op hun praktijk te laten toepassen.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

Onderstaande registraties en keurmerken zijn van toepassing op onze trainingen en cursussen.


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Projectmanagement » Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitioner

Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitioner

  • Prijs: €2950,-
  • Duur: 5 dagen

ITMG ATO logoIn de training Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitioner leert u het totaalconcept van projectmanagement. Een must voor iedereen die deelneemt of leiding geeft aan projecten. Ook voor niet ICT-ers!


Locaties en data Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitioner

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

PRINCE2® Foundation:

- 01-07-2024 en 02-07-2024 (Online)
- 22-08-2024 en 23-08-2024 (Klassikaal - Den Haag)
- 17-10-2024 en 18-10-2024 (Klassikaal - Utrecht)

PRINCE2® Practitioner:

- 01-10-2024, 02-10-2024 en 11-10-2024 (Klassikaal - Utrecht)
- 04-12-2024, 05-12-2024 en 06-12-2024 (Klassikaal - Utrecht)We vragen u zich voor beide trainingen apart in te schrijven en uw voorkeursdata te selecteren.


Omschrijving Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitioner

PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De best practice PRINCE2 is gebaseerd op processen. De PRINCE2 processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. Er zijn twee PRINCE2 trainingen. De training PRINCE2® Foundation en de training PRINCE2® Practitioner. De PRINCE2 Foundation training is de basistraining PRINCE2 en is geschikt voor iedereen die te maken krijgt met projecten. De PRINCE2® Practitioner training is het vervolg op PRINCE2 Foundation en is geschikt voor projectleiders, projectmanagers en programmamanagers.

Als u beide trainingen doorlopen heeft, dan heeft u het totale PRINCE2 gedachtegoed doorlopen. Door na afloop van de trainingen PRINCE2 de examens te halen, toont u aan dat u het PRINCE2 gedachtegoed beheerst. PRINCE2 wordt herkend in de markt en is de bekendste standaard (best practice) op het gebied van projectmanagement.


Inhoud Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitioner

In de training wordt ingegaan op de practices van projectmatig werken volgens de PRINCE2 methodiek. U als cursist wordt voorbereid op het effectief deelnemen in projecten en op het examen PRINCE2 Foundation. Certificering is een meerwaarde wanneer u wilt doorgroeien in projectmanagement en in uw professionele carrière.

Programma

In deze professionele en praktijkgerichte Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitionertraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

– people,
– principles,
– practices,
– processes and
– project context

In de PRINCE2 practitioner training volgt u het verloop van een project volgens de PRINCE2® methodiek. Aan de hand van een voorbeeldproject worden de verschillende PRINCE2® Fasen doorlopen. Per onderdeel wordt ingegaan op de theorie en wordt aan de hand van een casus geoefend met de lesstof. Als onderdeel van de laatste trainingsdag zal aandacht worden besteed aan de voorbereiding op het examen.


Uw profiel

Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitioner.

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist.


Examen Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitioner

De examens van zowel PRINCE2® Foundationals PRINCE2® Practitioner zijn inbegrepen bij de training.


Praktische informatie

De kosten voor de training bedragen €2950,-. Deze prijs is inclusief (digitaal) lesmateriaal, examengeld, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.


Referenties

Oscar Witzand Ictivity
10/10 -Rating10
Top training en manier waarop. Veruit de beste trainer die ik tijdens mijn loopbaan heb gehad. Inhoudelijk erg bekwaam en snapt op welke manier lesgeven moet gebeuren. Heeft soms de neiging om iets te snel te gaan, maar is zich ervan bewust en deelt dat aan het begin van de training en staat altijd open om even een stapje terug te herhalen of vragen te beantwoorden.

Jack Haslinghuis Gemeente Den Haag
9/10 -Rating9
Prince2 Foundation is een perfect verzorgde training. Ik heb nog nooit zo'n goede training, op zo'n mooie locatie gehad.

Nathalie Brouwer
7/10 -Rating7
Prince2 Foundation is een goede training, ik kan veel toepassen in praktijk. De trainer stemt veel af met de groep, dit is erg prettig.

James Cronk Total Solutions Europe B.V.
8/10 -Rating8
PRINCE2 Practitioner is een goede training!

E. Dragstra
9/10 -Rating9
De training PRINCE2 Practitioner geeft een goed indruk van wat PRINCE2 behelst. De trainer speelt goed in op de wensen van de cursisten.

Johan van Zetten Synthon
7/10 -Rating7
PRINCE2 Practitioner is een goede training. Veel, maar interessante lesstof.

Isabella Janssen ING Real Estate B.V.
8/10 -Rating8
Prince2 Practitioner is een goed verzorgde training. De inhoud is echter wel pittig. De locatie is zeer mooi, met prima faciliteiten en een heerlijke lunch.

Loek van der Meer Scholten Awater
8/10 -Rating8
De training PRINCE2 Practitioner heeft een goede verhouding tussen praktijk en voorbereiding op het examen.

M. de Boer Solmate Nederland
8/10 -Rating8
De training PRINCE2 Practitioner is een goede voorbereiding op het examen. De training wordt gegeven door een zeer ervaren trainer.

M. de Boer Solmate Nederland
8/10 -Rating8
De training PRINCE2 Practitioner is een goede voorbereiding op het examen. De training wordt gegeven door een zeer ervaren trainer.

D. de Caluwé Flowserve BV
9/10 -Rating9
PRINCE2 Practitioner is een interactieve training met veel praktijkvoorbeelden. De training is een aanrader voor iedereen die PRINCE2 wil certificeren.

J. van Son Alliander NV
9/10 -Rating9
PRINCE2 Practitioner is een goede training, in een prima tempo. De afwisseling tussen theorie en praktijk is ook prima.

Francois van Velthoven ING Real Estate B.V.
8/10 -Rating8
Prince2 Practitioner is een goede training, waarbij het mogelijk is om de invulling naar eigen wens te veranderen. Hierdoor wordt het een op maat gemaakte training.

N. Pels Wortell
8/10 -Rating8
PRINCE2 Practitioner is een prima training. Ik waardeer de trainer met een 9!

A. Groen Alite
9/10 -Rating9
PRINCE2 Practitioner is een zeer goede training. Ik waardeer de trainer met een 10!

D. Kootkar Scholten Awater
8/10 -Rating8
PRINCE2 Practitioner is een goede training!

M. Brundel ANVA BV
8/10 -Rating8
Ik waardeer de training PRINCE2 Practitioner met een 8! De training is een goede en zeer duidelijke voorbereiding op het examen, waarbij er ook veel aansluiting is met de praktijk.

H. van Woudenberg ABN AMRO
7/10 -Rating7
PRINCE2 Practitioner is een goede training. Er is een goede combinatie tussen praktijk en theorie.

T. Henkelman
8/10 -Rating8
PRINCE2 Practitioner is een intensieve training, die op een leuke manier gegeven wordt door de trainer. Ik waardeer de trainer met een 10!

A. van der Plas Dunea
8/10 -Rating8
PRINCE2 Practitioner is een goede training.

S. Bos Zonnehuisgroep Amstelland
8/10 -Rating8
PRINCE2 Practitioner is een prima training, erg interessant en leerzaam!

E. Reijnders Kondar Gegevensbeheer
8/10 -Rating8
PRINCE2 Practitioner is een duidelijke training, in een goed tempo. De training voldoet aan mijn verwachtingen. De trainer was helder in zijn uitleg, ik waardeer hem met een 9.

Sabrina Scholtz ING Real Estate BV
9/10 -Rating9
Veel geleerd in deze korte periode wat zeker toegevoegde waarde heeft voor de praktijk en het behalen van het examen.Eerstvolgende startdata Combinatietraining PRINCE2 Foundation en Practitioner:

1 July 2024
Training PRINCE2 Foundation
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____
4 December 2024
Training PRINCE2 Practitioner
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____