Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


Terence Kroes De Surinaamsche Bank
BiSL is een heel goed verzorgde training. De trainer kon de materie goed overbrengen.

M. Algra
ISM Foundation is een duidelijke training, waarin alle processen aan bod komen. De training is goed te volgen.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Pensioenfonds Horeca en catering
Leeuwarden
LVNL
Staedion
Spaarne
DutchTrain
HLTsamen
Rijkswaterstaat
IGJ
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Projectmanagement » Combinatietraining PRINCE2® Foundation en Practitioner

  COMBINATIE PRINCE2® FOUNDATION EN PRACTITIONER

  Prijs: € 1850,-
  Duur: 5 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  PRINCE2® Foundation:

  04-10-2019 en 11-10-2019 (Utrecht)
  04-11-2019 en 11-11-2019 (Den Haag)
  13-01-2020 en 14-01-2010 (Utrecht)
  19-02-2020 en 20-02-2020 (Utrecht)
  24-03-2020 en 25-03-2020 (Den Haag)
  11-05-2020 en 12-05-2020 (Utrecht)
  18-06-2020 en 19-06-2020 (Utrecht)

  PRINCE2® Practitioner:

  09-12-2019 t/m 10-12-2019 en 16-12-2019 (Den Haag)
  15-01-2020, 16-01-2020 en 17-01-2020 (Utrecht)
  13-05-2020, 14-05-2020 en 15-05-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De best practice PRINCE2 is gebaseerd op processen. De PRINCE2 processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. Er zijn twee PRINCE2 trainingen. De training PRINCE2® Foundation en de training PRINCE2® Practitioner. De PRINCE2 Foundation training is de basistraining PRINCE2 en is geschikt voor iedereen die te maken krijgt met projecten. De PRINCE2® Practitioner training is het vervolg op PRINCE2 Foundation en is geschikt voor projectleiders, projectmanagers en programmamanagers.
  Professioneel PRINCE2
  Als u beide trainingen doorlopen heeft, dan heeft u het totale PRINCE2 gedachtegoed doorlopen. Door na afloop van de trainingen PRINCE2 de examens te halen, toont u aan dat u het PRINCE2 gedachtegoed beheerst. PRINCE2 wordt herkend in de markt en is de bekendste standaard (best practice) op het gebied van projectmanagement.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte PRINCE2 combinatietraining wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens de PRINCE2® methodiek. U als cursist wordt voorbereid op het effectief deelnemen in PRINCE2® projecten en op het examen PRINCE2 Foundation en PRINCE2 Practitioner. Certificering in PRINCE2® is een meerwaarde wanneer u wilt doorgroeien in projectmanagement en in uw professionele carrière. De PRINCE2®-methodiek bestaat uit zeven processen, die zorgen voor een gecontroleerde start, uitvoering en afronding van ieder project. De methode bestaat verder uit zeven heldere thema’s, die helpen om de methodiek toe te passen in de praktijk. Dit zijn:

  1. Business case;
  2. Organisatie;
  3. Kwaliteit;
  4. Plannen;
  5. Risico’s;
  6. Voortgang;
  7. Wijziging.

  Trainingsduur en kosten
  De combinatietraining PRINCE2 Foundation en PRINCE2 Practitioner duurt 5 dagen. De kosten voor de combinatietraining bedragen € 1850,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze combinatietraining wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de combinatietraining op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen. Bent u niet in het bezit van een eigen device (iPad, tablet of laptop)? Dan kunt u bij deze combinatietraining een device meebestellen. Neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk op onze actiepagina.

  ITMG Examen PRINCE2 Foundation met 100% slagingsgarantie
  Het ITMG PRINCE2 Foundation examen wordt direct aansluitend aan de tweede trainingsdag op locatie afgenomen. Wanneer u kiest voor het ITMG PRINCE2 Foundation examen krijgt u toegang tot de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2. Deze interactieve tool bereidt u optimaal voor op het examen en u wordt zo ingewijd in het begrippenkader van PRINCE2. De tool geeft aan welke hoofdstukken dienen te worden gelezen uit het boek “Projectmanagement op basis van PRINCE2”. Vervolgens wordt uw kennis getoetst d.m.v. multiple-choice vragen. Deze vragen zijn representatief voor het echte PRINCE2 Foundation examen. Indien u alle stappen van de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2 doorloopt en u volgt bij de IT Management Group de PRINCE2 Foundation training, dan bieden wij u een 100% slagingsgarantie.

  Deze 100% slagingsgarantie houdt in dat indien u ondanks alle voorbereidingen toch niet in één keer slaagt, u op kosten van de IT Management Group éénmalig herexamen kunt afleggen. De prijs voor het ITMG PRINCE2 Foundation examen met online examenbegeleiding (de ITMG Online Leeromgeving) en slagingsgarantie is €375,- excl. BTW. De prijs voor het ITMG PRINCE2 Practitioner examen is per 1 juli 2016 €315,- excl. BTW.

  Wanneer u de PRINCE2® Foundation training bij de IT Management Group boekt, kunt u een jaar lang gratis (aspirant) lid worden van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG biedt een platform voor het delen van gebruikerservaringen. Neemt u voor meer informatie of aanmelding bij de BPUG contact met ons op!

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  PRINCE2 advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een goede PRINCE2 Specialist (Projectleider, Programmamanager, PMO Specialist) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties PRINCE2®

  V. van Gils Dienst Justitiele Inrichtingen
  De PRINCE2 Foundation training was goed verzorgd. Er werden duidelijke presentaties gegeven. De locatie was prima.

  Roel Menting Vestia
  PRINCE2 Foundation is een zeer goede training, met goed interactief lesmateriaal.

  Jeroen Hartsink Cordares
  PRINCE2 Foundation is een goede en verzorgde training.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Combinatietraining PRINCE2® Foundation en Practitioner:

  4 October 2019
  Training PRINCE2® Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  4 November 2019
  Training PRINCE2® Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____
  9 December 2019
  Training PRINCE2® Practitioner (PR2PR)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____
  15 January 2020
  Training PRINCE2® Practitioner (PR2PR)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____