Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Paul Rattink
10/10 -Rating10
William Chau is een geweldige leraar! Heel veel geduld en hij kan zeer goed uitleggen op een eenvoudige manier.

Otman Abdelouarit nvt
8/10 -Rating8
De trainer gaf een hele duidelijke uitleg en ging goed in op de vragen die er gesteld werden. Goede training!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Projectmanagement » IPMA C

IPMA C

  • Prijs: €2650,-
  • Duur: 6 dagen

Door het volgen van de training IPMA C en het behalen van de certifiering geeft u opdrachtgevers de garantie dat u als projectleider aantoonbaar over de gewenste competenties beschikt. De certificering IPMA C is één niveau hoger dan IPMA D.


Locaties en data IPMA C

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

- 07-10-2024, 14-10-2024, 04-11-2024, 18-11-2024, 02-12-2024 en 16-12-2024 (Klassikaal - Utrecht)Omschrijving IPMA C

De IPMA C certificering voor projectmanagement staat borg voor een internationaal aantoonbaar kwaliteits- en ervaringsniveau op het gebied van projectmanagement, waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt en waarmee u kunt doorgroeien in uw professionele carrière. Naast IPMA C kunt u zich ook certificeren in IPMA D, IPMA B en IPMA A. IPMA D is het laagste certificeringsniveau. IPMA A is het hoogste niveau. De meest voorkomende certificeringen zijn IPMA D en IPMA C.

Het behalen van de IPMA C certificering geeft opdrachtgevers de garantie dat u aantoonbaar over de gewenste competenties beschikt. IPMA C is het tweede niveau van de vier certificeringsniveaus die IPMA hanteert.


Inhoud IPMA C

In deze training vindt reflectie plaats op uw eigen projectervaring en wordt uw theoretische basis uitgebreid naar het vereiste niveau volgens de IPMA C richtlijn. Certificering vindt plaats wanneer u kunt aantonen dat u projectmanagement op een professioneel niveau beheerst en vakkundig toepast in de praktijk. Dit betekent dat voor certificering gekeken wordt naar uw kennis van de theorie en naar de praktische toepassing van uw projectmanagementkennis. Uw ervaring en competenties zullen worden getoetst op basis van de competentie-elementen zoals aangegeven in de NCB3 (Nederlandse Competence Baseline versie 3).

Na afloop van deze training kunt u het theorie-examen doen voor IPMA C en bent u voorbereid op het tweede deel van de IPMA C certificering. Voor volledige certificering op dit niveau dient u bij aanvang minimaal drie jaar projectmanagementervaring te hebben als verantwoordelijk projectleider. Wanneer u het theorie-examen met goed gevolg heeft afgelegd, heeft uw certificering een geldigheid van twee jaar (sinds september 2013). In deze periode kunt u, wanneer u in die periode voldoende ervaring als projectmanager hebt opgedaan, gaan deelnemen aan het tweede deel van het certificeringproces.

Programma

In deze professionele en praktijkgerichte training IPMA C komen de volgende onderwerpen aan bod:

. Projecten in staande organisaties
. Belangengroep effectief betrekken
. Projectaanpak bepalen
. Projectstructuren en middelentoewijzing
. Business case en beheersing van tijd, geld en kwaliteit
. Beheerste uitvoering van projecten en projectafsluiting
. Strategie en projecten
. Persoonlijk leiderschap
. Sociale vaardigheden
. Teamwerk en verandering
. Interne en externe omgevingspartijen meenemen
. Examentraining


Uw profiel

Heeft u ervaring met projecten en heeft u ook ervaring in meerdere fasen van projecten, vanaf het opstellen van het projectplan tot en met de afsluiting? Dan kunt u uw competenties op het gebied van projectmanagement aantonen aan de markt door het behalen van de IPMA C certificering.


Examen IPMA C

Het examen kan na afloop van de training worden afgelegd via IPMA Certificering Nederland. De actuele kosten voor het examen IPMA C kunt u terugvinden op deze website.


Praktische informatie

De kosten voor de training IPMA C bedragen €2650,-. Deze prijs is inclusief (digitaal) lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.


Referenties

T. Nielen
9/10 -Rating9
IPMA C is een hele open en inspirerende training, waarbij ik erg genoten heb van de inhoud, de trainer en de trainees. Ik waardeer de training en de trainer met een 9!

R. Sandmann Kamer van Koophandel
8/10 -Rating8
IPMA C is een training op een hoog niveau. De trainer gaf een zeer goede begeleiding. Ik waardeer de trainer met een 9!

T. Nielen
9/10 -Rating9
IPMA C is een hele open en inspirerende training, waarbij ik erg genoten heb van de inhoud, de trainer en de trainees. Ik waardeer de training en de trainer met een 9!

R. Sandmann Kamer van Koophandel
8/10 -Rating8
IPMA C is een training op een hoog niveau. De trainer gaf een zeer goede begeleiding. Ik waardeer de trainer met een 9!Eerstvolgende startdata IPMA C:

7 October 2024
Training IPMA C
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____