Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Informatie PRINCE2

 • Wat is PRINCE2?
 • Trainingslocaties


  Referenties algemeen


  Jan van Driel Ministerie van BZK
  TOGAF Foundation is een goed verzorgde training!

  Rik van Straaten Locus People
  PRINCE2 Foundation is een goede en duidelijke training. De trainer heeft verstand van zaken en gebruikt veel praktijkvoorbeelden.

  Overzicht referenties

  Klanten van ITMG


  Beslist
  Vestia
  Universitair Medisch Centrum
  HaagseHogeschool
  Cultureel Erfgoed
  Genexis
  De Surinaamsche Bank
  Wilfried Martens centre
  ICT
  Overzicht klanten

  Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Projectmanagement » PRINCE2 Foundation met slagingsgarantie!

  PRINCE2 Foundation met slagingsgarantie!

  Prijs: € 700,- (excl. examen en BTW)
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  24-03-2020 en 25-03-2020 (Den Haag)
  11-05-2020 en 12-05-2020 (Utrecht)
  18-06-2020 en 19-06-2020 (Utrecht)
  10-08-2020 en 11-08-2020 (Den Haag)
  05-10-2020 en 06-10-2020 (Utrecht)
  11-11-2020 en 12-11-2020 (Utrecht)
  30-11-2020 en 01-12-2020 (Den Haag)

  inschrijven voor deze training

  Wat is PRINCE2?
  PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project.

  Uw profiel
  Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de training PRINCE2® Foundation.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens de PRINCE2® methodiek. U als cursist wordt voorbereid op het effectief deelnemen in PRINCE2® projecten en op het examen PRINCE2® Foundation. Certificering is een meerwaarde wanneer u wilt doorgroeien in projectmanagement en in uw professionele carrière. De PRINCE2®-methodiek bestaat uit zeven processen, die zorgen voor een gecontroleerde start, uitvoering en afronding van ieder project. De methode bestaat verder uit zeven heldere thema’s, die helpen om de methodiek toe te passen in de praktijk. Dit zijn:

  1. Business case;
  2. Organisatie;
  3. Kwaliteit;
  4. Plannen;
  5. Risico’s;
  6. Voortgang;
  7. Wijziging.

  Trainingsduur en kosten
  De training duurt 2 dagen. De kosten voor het officieel examen van AXELOS examen bedragen € 250,-. De totale prijs bedraagt € 950,- deze prijs is inclusief, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Vanaf 1 november 2019 zijn AXELOS geaccrediteerde opleidingsorganisaties verplicht de ITIL® en PRINCE2® trainingen inclusief examen aan te bieden.

  ITMG Examen PRINCE2 Foundation met 100% slagingsgarantie
  Het ITMG PRINCE2 Foundation examen wordt direct aansluitend aan de tweede trainingsdag op locatie afgenomen. U krijgt toegang tot de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2. Deze interactieve tool bereidt u optimaal voor op het examen en u wordt zo ingewijd in het begrippenkader van PRINCE2. De tool geeft aan welke hoofdstukken dienen te worden gelezen uit het boek “Projectmanagement op basis van PRINCE 2”. Vervolgens wordt uw kennis getoetst d.m.v. multiple-choice vragen. Deze vragen zijn representatief voor het echte PRINCE 2 Foundation examen. Indien u alle stappen van de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2 doorloopt en u volgt bij de IT Management Group de PRINCE2 Foundation training, dan bieden wij u een 100% slagingsgarantie.

  Deze 100% slagingsgarantie houdt in dat indien u ondanks alle voorbereidingen toch niet in één keer slaagt, u op kosten van de IT Management Group éénmalig herexamen kunt afleggen.

  BPUGWanneer u de PRINCE2® Foundation training bij de IT Management Group boekt, kunt u een jaar lang gratis (aspirant) lid worden van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG biedt een platform voor het delen van gebruikerservaringen. Neemt u voor meer informatie of aanmelding bij de BPUG contact met ons op!

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  PRINCE2 advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een goede PRINCE2 Specialist (Projectleider, Programmamanager, PMO Specialist) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  Reinald Rodenburg Wartburg College
  De eerste training waarbij ik me 100% op mijn gemak voelde en geen last had van de lunchdip. Afwisselend en informatief en ontspannen. De trainer mag nog wel meer praktijkvoorbeelden uit eigen praktijk noemen, dat geeft het meer kleur. Dat deed de trainer trouwens al regelmatig.

  Katja ten Hove Ministerie van Vrom
  Prince2Foundation is een leuke training. De locatie is perfect met een goede verzorging.

  Somara Henderson DJI
  PRINCE2 Foundation is een goede training, er wordt veel stof behandeld in 2 dagen.

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata PRINCE2® Foundation:

  24 March 2020
  Training PRINCE2® Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____
  11 May 2020
  Training PRINCE2® Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____