Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Informatie PRINCE2

 • Wat is PRINCE2?
 • Trainingslocaties


  Referenties


  Jan Scheurwater
  ITIL Foundation is een prima training, in een goed tempo. De trainer gaf de training met overgave en maakte gebruik van praktijkvoorbeelden.

  Frank van Zanten ING
  ITIL MLC is een prima training, een goede voorbereiding op het examen.

  Overzicht referenties

  Klanten van ITMG


  Pensioenfonds Horeca en catering
  Defensie
  Rijnstate
  Brocacef
  Provincie Zuid Holland
  RadarVertige
  MultiTankcard
  Provincie Gelderland
  Provincie Overijssel
  Overzicht klanten

  Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Projectmanagement » PRINCE2® Foundation

  PRINCE2® FOUNDATION

  Prijs: € 800,-
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  04-11-2019 en 11-11-2019 (Den Haag)
  13-01-2020 en 14-01-2010 (Utrecht)
  17-02-2020 en 18-02-2020 (Den Haag)
  24-03-2020 en 25-03-2020 (Den Haag)
  11-05-2020 en 12-05-2020 (Utrecht)
  18-06-2020 en 19-06-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Wat is PRINCE2?
  PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project.

  Uw profiel
  Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de training PRINCE2® Foundation.

  Inhoud training PRINCE2
  In deze professionele en praktijkgerichte training wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens de PRINCE2® methodiek. U als cursist wordt voorbereid op het effectief deelnemen in PRINCE2® projecten en op het examen PRINCE2® Foundation. Certificering is een meerwaarde wanneer u wilt doorgroeien in projectmanagement en in uw professionele carrière. De PRINCE2®-methodiek bestaat uit zeven processen, die zorgen voor een gecontroleerde start, uitvoering en afronding van ieder project. De methode bestaat verder uit zeven heldere thema’s, die helpen om de methodiek toe te passen in de praktijk. Dit zijn:

  1. Business case;
  2. Organisatie;
  3. Kwaliteit;
  4. Plannen;
  5. Risico’s;
  6. Voortgang;
  7. Wijziging.

  Trainingsduur en kosten
  De training duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examenkosten en BTW.

  ITMG Examen PRINCE2 Foundation met 100% slagingsgarantie
  Het ITMG PRINCE 2 Foundation examen wordt direct aansluitend aan de tweede trainingsdag op locatie afgenomen. Wanneer u kiest voor het ITMG PRINCE2 Foundation examen krijgt u toegang tot de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2. Deze interactieve tool bereidt u optimaal voor op het examen en u wordt zo ingewijd in het begrippenkader van PRINCE2. De tool geeft aan welke hoofdstukken dienen te worden gelezen uit het boek “Projectmanagement op basis van PRINCE 2”. Vervolgens wordt uw kennis getoetst d.m.v. multiple-choice vragen. Deze vragen zijn representatief voor het echte PRINCE 2 Foundation examen. Indien u alle stappen van de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2 doorloopt en u volgt bij de IT Management Group de PRINCE2 Foundation training, dan bieden wij u een 100% slagingsgarantie.

  Deze 100% slagingsgarantie houdt in dat indien u ondanks alle voorbereidingen toch niet in één keer slaagt, u op kosten van de IT Management Group éénmalig herexamen kunt afleggen. De prijs voor het ITMG PRINCE2 Foundation examen met online examenbegeleiding (de ITMG Online Leeromgeving) en slagingsgarantie is €375,- excl. BTW.

  Wanneer u de PRINCE2® Foundation training bij de IT Management Group boekt, kunt u een jaar lang gratis (aspirant) lid worden van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG biedt een platform voor het delen van gebruikerservaringen. Neemt u voor meer informatie of aanmelding bij de BPUG contact met ons op!

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  PRINCE2 advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een goede PRINCE2 Specialist (Projectleider, Programmamanager, PMO Specialist) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  D. de Wit
  PRINCE2 Foundation is een goed verzorgde training met een duidelijke doelstelling.

  R. Simons
  PRINCE2 Foundation is een goede training, in een goed tempo. De trainer heeft zeer veel kennis en ervaring, waardoor het makkelijk is om theorie te relateren aan praktijk.

  M. de Haas van Dorsser Van Aetsveld
  PRINCE2 Foundation was een prettige en leerzame training. Ik waardeer de trainer met een 9!

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata PRINCE2® Foundation:

  4 November 2019
  Training PRINCE2® Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____
  13 January 2020
  Training PRINCE2® Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____