Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Informatie PRINCE2

 • Wat is PRINCE2?
 • Trainingslocaties


  Den Haag
  Lange Vijverberg 4-5

  ITMG Den Haag

  Utrecht
  St Jacobsstraat 123-135

  ITMG Utrecht

  Amsterdam
  Kromwijkdreef 11

  ITMG Amsterdam

  Eindhoven
  Kennedyplein 1

  ITMG Eindhoven

  Rotterdam
  Beursplein 37

  ITMG Rotterdam
  Overzicht locaties

  Referenties algemeen


  Herman Thijs Echostar Global B.V.
  Masterclass Agile Kwaliteitsmanagement is een prima training, met veel diepgang en gebruik van praktijkvoorbeelden.

  Martin Hoekstra ING
  BiSL Foundation is een goede training. Er wordt gebruikt gemaakt van veel praktijkvoorbeelden.

  Overzicht referenties

  Overzicht klanten

  Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Projectmanagement » PRINCE2 Foundation met slagingsgarantie!

  PRINCE2 Foundation met slagingsgarantie!

  Prijs: € 700,- (excl. examen en BTW)
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  18-06-2020 en 19-06-2020 (Utrecht en Online)
  10-08-2020 en 11-08-2020 (Den Haag en Online)
  05-10-2020 en 06-10-2020 (Utrecht)
  11-11-2020 en 12-11-2020 (Utrecht)
  30-11-2020 en 01-12-2020 (Den Haag)

  inschrijven voor deze training

  Wat is PRINCE2?
  PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project.

  Uw profiel
  Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de training PRINCE2® Foundation.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens de PRINCE2® methodiek. U als cursist wordt voorbereid op het effectief deelnemen in PRINCE2® projecten en op het examen PRINCE2® Foundation. Certificering is een meerwaarde wanneer u wilt doorgroeien in projectmanagement en in uw professionele carrière. De PRINCE2®-methodiek bestaat uit zeven processen, die zorgen voor een gecontroleerde start, uitvoering en afronding van ieder project. De methode bestaat verder uit zeven heldere thema’s, die helpen om de methodiek toe te passen in de praktijk. Dit zijn:

  1. Business case;
  2. Organisatie;
  3. Kwaliteit;
  4. Plannen;
  5. Risico’s;
  6. Voortgang;
  7. Wijziging.

  Trainingsduur en kosten
  De training duurt 2 dagen. De kosten voor het officieel examen van AXELOS examen bedragen € 250,-. De totale prijs bedraagt € 950,- deze prijs is inclusief, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Vanaf 1 november 2019 zijn AXELOS geaccrediteerde opleidingsorganisaties verplicht de ITIL® en PRINCE2® trainingen inclusief examen aan te bieden.

  ITMG Examen PRINCE2 Foundation met 100% slagingsgarantie
  Het ITMG PRINCE2 Foundation examen wordt direct aansluitend aan de tweede trainingsdag op locatie afgenomen. U krijgt toegang tot de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2. Deze interactieve tool bereidt u optimaal voor op het examen en u wordt zo ingewijd in het begrippenkader van PRINCE2. De tool geeft aan welke hoofdstukken dienen te worden gelezen uit het boek “Projectmanagement op basis van PRINCE 2”. Vervolgens wordt uw kennis getoetst d.m.v. multiple-choice vragen. Deze vragen zijn representatief voor het echte PRINCE 2 Foundation examen. Indien u alle stappen van de ITMG Online Leeromgeving voor PRINCE2 doorloopt en u volgt bij de IT Management Group de PRINCE2 Foundation training, dan bieden wij u een 100% slagingsgarantie.

  Deze 100% slagingsgarantie houdt in dat indien u ondanks alle voorbereidingen toch niet in één keer slaagt, u op kosten van de IT Management Group éénmalig herexamen kunt afleggen.

  BPUGWanneer u de PRINCE2® Foundation training bij de IT Management Group boekt, kunt u een jaar lang gratis (aspirant) lid worden van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG biedt een platform voor het delen van gebruikerservaringen. Neemt u voor meer informatie of aanmelding bij de BPUG contact met ons op!

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  PRINCE2 advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een goede PRINCE2 Specialist (Projectleider, Programmamanager, PMO Specialist) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  M. Jourdan
  De training PRINCE2 Foundation heeft aan mijn verwachtingen voldaan. De trainer is zeer gedreven en bezit een ruime kennis van de stof.

  Irene Mol Universiteit Utrecht
  PRINCE2 Foundation is een prima training, met een enthousiaste en heldere trainer en duidelijk lesmateriaal.

  Maarten ter Laak Solmate Nederland
  De training PRINCE2 Foundation is een praktische training, dat heb ik als zeer prettig ervaren.

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata PRINCE2® Foundation:

  18 June 2020
  Training PRINCE2 Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Utrecht en Online)
  _____ _____ _____
  10 August 2020
  Training PRINCE2 Foundation (PR2ES)
  ITMG Locatie
  (Den Haag en Online)
  _____ _____ _____