Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


Arthur Meijer VAN
Een fijne mix van theorie en praktijk, op een luchtige manier gebracht. De trainers, Edwin en erik, vullen elkaar goed aan.

E. Goossens RAAP
PRINCE2 Practitioner is een snelle en doelgerichte training.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Pensioenfonds Horeca en catering
Onderwijsinspectie
Vektis
Zorg en Zekerheid
RVO
Sowmedia
MultiTankcard
kadaster
DWM
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Projectmanagement » PRINCE2® Practitioner

  PRINCE2® PRACTITIONER

  Prijs: € 1250,-
  Duur: 3 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  09-12-2019, 10-12-2019 en 16-12-2019 (Den Haag)
  15-01-2020, 16-01-2020 en 17-01-2020 (Utrecht)
  13-05-2020, 14-05-2020 en 15-05-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. PRINCE2® Practitioner is een vervolg op de training PRINCE2® Foundation. Het PRINCE2® Foundation certificaat is vereist om aan deze training te kunnen deelnemen.

  Uw profiel
  Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? En heeft u ook al enige ervaring opgedaan met projecten en wilt u zich vanaf nu gaan bezighouden met middelgrote en grote(re) projecten? Dan biedt de training PRINCE2® Practitioner u het gewenste houvast.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training volgt u het verloop van een project volgens de PRINCE2® methodiek. Aan de hand van een voorbeeldproject worden de verschillende PRINCE2® Fasen doorlopen. Per onderdeel wordt ingegaan op de theorie en wordt aan de hand van een casus geoefend met de lesstof. Als onderdeel van de laatste trainingsdag zal aandacht worden besteed aan de voorbereiding op het examen.

  Voorkennis
  Om het examen PRINCE2® Practitioner te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het PRINCE2® Foundation certificaat.

  Trainingsduur en kosten
  De training duurt 3 dagen. De kosten voor de training bedragen € 1250,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

  ITMG Examen PRINCE2 Practitioner
  Het ITMG PRINCE2 Practitioner examen wordt direct aansluitend aan de derde trainingsdag op locatie afgenomen. De prijs voor het ITMG PRINCE2 Practitioner examen is €315,- excl. BTW.

  Wanneer u de PRINCE2® Practitioner training bij de IT Management Group boekt, kunt u een jaar lang gratis (aspirant) lid worden van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG biedt een platform voor het delen van gebruikerservaringen. Neemt u voor meer informatie of aanmelding bij de BPUG contact met ons op!

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  PRINCE2 advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een goede PRINCE2 Specialist (Projectleider, Programmamanager, PMO Specialist) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  Adriaan Oprins Synthon
  Ik waardeer de training PRINCE2 Practitioner met een 7!

  N. Pels Wortell
  PRINCE2 Practitioner is een prima training. Ik waardeer de trainer met een 9!

  Johan van Zetten Synthon
  PRINCE2 Practitioner is een goede training. Veel, maar interessante lesstof.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata PRINCE2® Practitioner:

  9 December 2019
  Training PRINCE2® Practitioner (PR2PR)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____
  15 January 2020
  Training PRINCE2® Practitioner (PR2PR)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____