Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Dennis Bouman -
9/10 -Rating9
Ik vond deze training erg leuk omdat ik filosofie, psychologie, en spiritualiteit erg hoog heb zitten in mijn persoonlijke interesses.

Saijoen IT & Projects
7/10 -Rating7
Tempo is goed en uitleg is zeer duidelijk


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Projectmanagement » PRINCE2® Practitioner

PRINCE2® Practitioner

ITMG ATO logo

Prijs: €1675,- (incl. examenvoucher)
Duur: 3 dagen
PRINCE2® 7th edition

Locaties en data

De training PRINCE2® Practitioner kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

02-05-2024, 03-05-2024 en 07-05-2024 (Klassikaal - Utrecht)
04-12-2024, 05-12-2024 en 06-12-2024 (Klassikaal - Utrecht)

inschrijven voor deze training

PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. PRINCE2® Practitioner is een vervolg op de training PRINCE2® Foundation. Het PRINCE2® Foundation certificaat is vereist om aan deze training te kunnen deelnemen.

Uw profiel

Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? En heeft u ook al enige ervaring opgedaan met projecten en wilt u zich vanaf nu gaan bezighouden met middelgrote en grote(re) projecten? Dan biedt de training PRINCE2® Practitioner u het gewenste houvast.

Inhoud training

In deze professionele en praktijkgerichte training volgt u het verloop van een project volgens de PRINCE2® methodiek. Aan de hand van een voorbeeldproject worden de verschillende PRINCE2® Fasen doorlopen. Per onderdeel wordt ingegaan op de theorie en wordt aan de hand van een casus geoefend met de lesstof. Als onderdeel van de laatste trainingsdag zal aandacht worden besteed aan de voorbereiding op het examen.

Voorkennis

Om het examen PRINCE2® Practitioner te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het PRINCE2® Foundation certificaat.

Trainingsduur en kosten

De training duurt 3 dagen en is inclusief voucher voor het officieel examen van AXELOS. De kosten bedragen €1675,-. Deze prijs is inclusief examenvoucher, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

PRINCE2 advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een goede PRINCE2 specialist, projectleider, programmamanager, PMO specialist of projectmedewerker met kennis van PRINCE2? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Referenties

De heer Kemp ING Real Estate B.V.
8/10 -Rating8
PRINCE2 Practitioner is een goede en duidelijke training.

P. de Boer ABN AMRO
8/10 -Rating8
PRINCE2 Practitioner is een prima trainng!

Johan van Zetten Synthon
7/10 -Rating7
PRINCE2 Practitioner is een goede training. Veel, maar interessante lesstof.

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata PRINCE2® Practitioner:

2 May 2024
Training PRINCE2 Practitioner
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____
4 December 2024
Training PRINCE2 Practitioner
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____