Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


R. Verhoeven Cofely Nederland BV
TMap Next Test Manager is een goede training. De trainer is duidelijk en heeft ruim voldoende kennis en ervaing

Dennis Overbeeke Syntel B.V.
TMap Next Test Engineer is een prima training, in een goed tempo.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


ADT
FME
ultraware
Enschede
SkilledMinds
Staedion
MN
Xantara-IT
HaagWonen
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Projectmanagement » PRINCE2® Practitioner

  PRINCE2® PRACTITIONER

  Prijs: € 1250,- (excl. examen en BTW)
  Duur: 3 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  13-05-2020, 14-05-2020 en 15-05-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. PRINCE2® Practitioner is een vervolg op de training PRINCE2® Foundation. Het PRINCE2® Foundation certificaat is vereist om aan deze training te kunnen deelnemen.

  Uw profiel
  Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? En heeft u ook al enige ervaring opgedaan met projecten en wilt u zich vanaf nu gaan bezighouden met middelgrote en grote(re) projecten? Dan biedt de training PRINCE2® Practitioner u het gewenste houvast.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training volgt u het verloop van een project volgens de PRINCE2® methodiek. Aan de hand van een voorbeeldproject worden de verschillende PRINCE2® Fasen doorlopen. Per onderdeel wordt ingegaan op de theorie en wordt aan de hand van een casus geoefend met de lesstof. Als onderdeel van de laatste trainingsdag zal aandacht worden besteed aan de voorbereiding op het examen.

  Voorkennis
  Om het examen PRINCE2® Practitioner te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het PRINCE2® Foundation certificaat.

  Trainingsduur en kosten
  De training duurt 3 dagen. Het ITMG PRINCE2 Practitioner examen wordt direct aansluitend aan de derde trainingsdag op locatie afgenomen. De kosten voor het officieel examen van AXELOS examen bedragen € 350,-. De totale prijs bedraagt € 1600,- deze prijs is inclusief, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Vanaf 1 november 2019 zijn AXELOS geaccrediteerde opleidingsorganisaties verplicht de ITIL® en PRINCE2® trainingen inclusief examen aan te bieden.

  Wanneer u de PRINCE2® Practitioner training bij de IT Management Group boekt, kunt u een jaar lang gratis (aspirant) lid worden van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG biedt een platform voor het delen van gebruikerservaringen. Neemt u voor meer informatie of aanmelding bij de BPUG contact met ons op!

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  PRINCE2 advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een goede PRINCE2 Specialist (Projectleider, Programmamanager, PMO Specialist) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  E. Dragstra
  De training PRINCE2 Practitioner geeft een goed indruk van wat PRINCE2 behelst. De trainer speelt goed in op de wensen van de cursisten.

  D. de Caluwé Flowserve BV
  PRINCE2 Practitioner is een interactieve training met veel praktijkvoorbeelden. De training is een aanrader voor iedereen die PRINCE2 wil certificeren.

  M. de Boer Solmate Nederland
  De training PRINCE2 Practitioner is een goede voorbereiding op het examen. De training wordt gegeven door een zeer ervaren trainer.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata PRINCE2® Practitioner:

  13 May 2020
  Training PRINCE2® Practitioner (PR2PR)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____