Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


I. Looije Dunea
8/10 -Rating8
Masterclass IT Risicomanagement is een zeer interessante training. De praktijkvoorbeelden maken de stof herkenbaar.

Bert Alting N.V.T.
9/10 -Rating9
Zeer inhoudelijk en duidelijk overgebracht. Dit in combinatie met examenvragen welke goed worden uitgelegd.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Teambuilding » Apollo 13 (Serious Game)

Apollo 13 (Serious Game)

Prijs: op aanvraag
Duur: 1 dag
Locatie: In Company

- informatie aanvragen -

`Houston, we have a problem!′ waren de legendarische woorden van de bemanning van de Apollo 13 die in nood kwam bij een vlucht naar de maan. Met de business game Apollo 13 worden via een interactief spel concepten en processen van ITIL ervaren. Tijdens de training worden levensechte situaties uit de missie van de Apollo 13 gesimuleerd. De deelnemers werken in teams waarbij ze de rollen van het bodempersoneel (Mission Control) uitvoeren. Mission Control heeft de opdracht gekregen om het beschadigde ruimtevaartuig en haar bemanning veilig aan de grond te krijgen.
Apollo 13
Met de training krijgt u inzicht in de basisprocessen van IT Servicemanagement. De training is zowel geschikt voor in company als voor open inschrijving. Door de interactieve spelsituatie neemt u de kennis gemakkelijk in u op.

Uw profiel

Bent u werkzaam in de IT op het gebied van beheer of exploitatie bijvoorbeeld als IT Service Manager, Functioneel Applicatiebeheerder, medewerker Service Desk, Procesmanager of Service Level Manager? Of geeft u leiding binnen dit vakgebied? Of bent u als intermediair werkzaam tussen gebruikers- en IT-organisatie? Dan is de Apollo 13 Game voor u een leerzame ervaring!

Inhoud training

In deze professionele en praktijkgerichte business game komen onderwerpen uit de belangrijkste ITIL processen terug zoals Incident Management, Problem Management, Change Management en Service level Management.

• U krijgt meer inzicht in de theorie van ITIL. Door de Apollo 13 Game real life uit te voeren, leert u hoe ITIL processen in andere omgevingen werden gebruikt;
• U begrijpt hoe u de belangrijkste oorzaken van problemen kunt achterhalen;
• U begrijpt de onderlinge samenhang tussen processen en de invloed van de processen op de continuïteit van het bedrijf;
• U krijgt een beter inzicht in werkprocessen. U leert hoe goede ontwerpen de prestaties van de serviceafdeling kunnen verbeteren;
• U leert hoe u moet samenwerken en hoe u werkprocessen kunt verbeteren door ontwerp en implementatie uit te voeren als een team;
• U krijgt inzicht in de wijze waarop u uw eigen processen kunt verbeteren.

Trainingsduur en kosten

De Apollo 13 Game duurt 1 dag. De kosten voor de training zijn op aanvraag beschikbaar, graag maken wij een prijsopgave voor u.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

- informatie aanvragen -