Rating9

Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

Wat is klassikaal?

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

Wat is online?

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

Wat is e-learning?

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
St Jacobsstraat 123-135

ITMG Utrecht

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam
Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Y. Schmeltz De Surinaamsche Bank
9/10 -Rating9
De BiSL training heeft mij meer inzicht gegeven in BiSL als functioneel beheersmethodiek. De kennis zal ik zeker meenemen binnen mijn organisatie.

Rik van Straaten Locus People
8/10 -Rating8
PRINCE2 Foundation is een goede en duidelijke training. De trainer heeft verstand van zaken en gebruikt veel praktijkvoorbeelden.

Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Teambuilding » Blockchain Simulation Game

  Blockchain Simulation Game

  Een boeiende interactieve workshop die niet-technische zakelijke professionals op een laagdrempelige manier leert hoe Blockchain werkt.
  Prijs: op aanvraag
  Duur: 1 dagdeel
  Locatie: In Company

  - informatie aanvragen -

  Met de populaire Blockchain Simulation Game leert u op een speelse, laagdrempelige en praktijkgerichte wijze in één dag met uw team:
  -Wat Blockchain technologie is en wat de voordelen van Blockchain zijn.
  -Hoe informatie door een Blockchain stroomt
  -Hoe privacy en vertrouwelijkheid worden aangepakt in de Blockchain
  -Hoe Blockchain gegevensintegriteit garandeert (en waarom het zo moeilijk is om te ‘hacken’)
  -Hoe u de Blockchain concepten praktisch kunt toepassen op uw bedrijfsdoelstellingen

  De Blockchain Simulation game
  Blockchain is erg populair op dit moment. Er zijn talloze generieke sessies die Blockchain op een zeer hoog niveau introduceren, en ook veel sessies die duiken in de technische details. Eén ding wat altijd ontbreekt, is een niet-technische uitleg over hoe Blockchain werkt in de context van de bedrijfsvoering.

  Om de Blockchain op een niet-technische en laagdrempelige manier uit te leggen is de Blockchain Simulation game ontwikkeld.

  Op basis van een bestaande businesscase
  Deelnemers spelen de rol van bedrijven die besloten hebben een consortium te vormen en bij te dragen aan een gemeenschappelijke Blockchain. Ze volgen een fictief scenario waarin ze uit eerste hand de voordelen van een Blockchain ervaren om hun besluitvormingsmogelijkheden te verbeteren.

  Terwijl ze zelfzuchtig racen om hun aanspraken op een blok te krijgen, nemen ze ook onbaatzuchtige acties om ervoor te zorgen dat het systeem in samenhang kan blijven functioneren op basis van de Blockchain. De werkvorm van een bedrijfssimulatie op basis van een realistische casus vergroot de betrokkenheid en versnelt het leren.

  De simulation game duurt tussen de 2 en 3 uur. Na het spelen van de game is er ruimte voor vragen en discussie en kunnen de mogelijkheden voor Blockchain binnen uw bedrijf worden besproken.

  Uw profiel
  Iedereen kan meedoen aan de Blockchain Simulation Game. Om mee te doen heeft u geen voorkennis nodig.U krijgt een praktische, interactieve uitleg over de werking van Blockchain. Ook als u al op de hoogte bent vande high-levelconcepten van Blockchain, maar wil zien hoe het werkt is de game erg geschikt. Tenslotte is de game geschikt voor iedereen die wil weten hoe Blockchain in hun eigen organisatie zou kunnen werken.

  Trainingsduur en kosten
  De Simulation Game duurt 1 dagdeel. De kosten voor de training zijn op aanvraag beschikbaar, graag maken wij een prijsopgave voor u.

  Docenten en locaties

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - informatie aanvragen -