Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


Dineke Rentema DBC Onderhoud
Goede training, voor meerdere doeleinden te volgen. Prima praktische schema's, overzichten en dergelijke. De combinatie van theorie en praktijk is goed.

Alan Chin-A-Fat De Surinaamsche Bank
ITIL V3 is een goed verzorgde training! De trainer beheerst de lesstof erg goed.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


NCOD
Universitair Medisch Centrum
Nij Smellinghe
Gemeente Amsterdam
Andriessen
ggze
Wellant College
Didacticum
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Teambuilding » Hotelgame (Serious Game)

  HOTELGAME (SERIOUS GAME)

  Prijs: op aanvraag
  Duur: 1 of 2 dagdelen
  Locatie: In Company


  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.


  - informatie aanvragen -

  Steeds vaker zetten organisaties business games in. Business games maken leren aantrekkelijk. Business games zijn een effectief middel om in korte tijd meer expertise, inzicht en ervaring te verkrijgen. De Hotelgame is een innovatieve business game, met meerdere toepassingsgebieden.

  Bij de Hotelgame vormen de deelnemers de managementteams van twee fictieve hotels op een mooi vakantie-eiland aan de Méditerranée. Willen deze hotels hun niveau behouden, dan zullen beide teams moeten blijven scoren op het gebied van service, omzet en klanttevredenheid. Om echter óók de felbegeerde 5-sterrenstatus te verkrijgen, zal tevens een aantal zaken ingrijpend moeten worden veranderd. De teams krijgen daarbij te maken met de leveranciers en de directie van de hotels.

  Krijgen de verschillende teams dat voor elkaar? En zo ja, hoe? Lukt het om de hotels meer rendabel, efficiënt, gastvriendelijk én luxueus te maken?

  De Hotelgame is een korte en intensieve business game waarbij de deelnemers op verschillende terreinen hun kennis kunnen toetsen en hun vaardigheden kunnen verbeteren. De Hotelgame draagt bij aan de teambuilding.

  De Hotelgame wordt gespeeld met 6 tot 24 deelnemers in een of twee dagdelen (4 tot 8 uur). De game wordt begeleid door een gecertificeerde spelleider en kan op locatie gespeeld worden.

  Er is een aantal versies van de Hotelgame beschikbaar. De volgende versies van de Hotelgame zijn standaard beschikbaar:

  – Communicatie versie Hotelgame
  – ITIL versie Hotelgame
  – ASL versie Hotelgame
  – BiSL versie Hotelgame
  – Projectmanagement versie Hotelgame

  Tevens kunnen op aanvraag maatwerkvarianten worden ontwikkeld, afgestemd op specifieke thema’s of gebieden. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via info@itmg.nl.

  De Hotelgame wordt door de IT Management Group aangeboden in samenwerking met GCCG Gaming & Consultancy B.V. te Voorburg. De Hotelgame® is een geregistreerde handelsnaam van GCCG Gaming & Consultancy B.V. te Voorburg.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  - informatie aanvragen -

  Trainingsdata Hotelgame (Serious Game) zijn bespreekbaar