Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


Marcel van der Toorn Vestia
ITIL PPO is een goede training! Er heerste een prettige sfeer en het tempo waarin de training gegeven werd, was goed.

M. Smits
TMap Suite Test Engineer is een zeer prettige training. De trainer heeft de stof duidelijk en met veel humor uitgelegd, waardoor het goed bij mij is geland. De trainer heeft zeer veel kennis.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


DPD
VanHessen
Vektis
Cambo
Prodin
star
B-Critical
ITM
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Teambuilding » Marslander (Serious Game)

  Marslander (Serious Game)

  Prijs: op aanvraag
  Duur: 1 dag
  Locatie: In Company


  - informatie aanvragen -

  Veel organisaties hebben ITIL® geïmplementeerd en zijn op zoek naar oplossingen om meer Agile en Lean te worden. Door de opkomst van DevOps dringen interne en externe applicatieontwikkelaars aan op het gebruik van Agile werkwijze. Veel IT Servicemanagement teams (ITSM teams) zijn hier nog niet klaar voor. Als u met uw team wilt verkennen hoe u van de huidige ITSM-manier van werken overstapt naar meer Agile en Lean, isde Marslander de simulatie die u kan helpen!

  Na het doorlopen van de serious game Marslander is duidelijk:
  • Hoe snelheid en kwaliteit van dienstverlening verhoogd kan worden.
  • Hoe IT meer waarde aan de business kan toevoegen.
  • Hoe Agile en Lean serviceteams gecreëerd kunnen worden.

  Marslander Serious Game
  De missie van je team is duidelijk:
  Lanceer een raket met de MarsLander aan boord, breng hem naar Mars en verzamel waardevolle gegevens voor universiteiten en onderzoekscentra.
  Jouw uitdaging is om het Mission Center te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze in staat zijn om alle missiedoelen te bereiken. De Mission Director beheert het Mission Center en leidt een team bestaande uit Flight Operation-, Navigation- en communicatie-experts.

  Het Mission Support Team bestaat uit Support Engineers, Test Engineers en Change Management. Ze lossen alle problemen op die zich tijdens de missie voordoen. Het ontwikkelingsteam ontwikkelt en onderhoudt toepassingen, functies en applicatie-oplossingen. Leveranciers ondersteunen het Mission Support Team met datacommunicatiediensten en gegevensopslagdiensten. De Service Manager zal het Service Design, Service Delivery en Service Improvement beheren.

  Uw profiel
  Bent u werkzaam in de IT op het gebied van beheer of exploitatie bijvoorbeeld en wilt u met uw team verkennen hoe u het goede van ITIL kan behouden maar dit kan uitbreiden met een meer Agile en Lean werkwijze waarbij beheer en ontwikkeling optimaal samenwerken, dan is de Marslander de simulatie die u kan helpen!

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte business game leer je hoe je een traditionele IT-organisatie kunt transformeren in een Agile/Lean-organisatie. De volgende aspecten zullen worden ervaren en besproken:

  • Hoe kunnen serviceteams helpen om goed presterende teams te creëren?
  • Hoe kunnen we ons werk visualiseren met KanBan?
  • Hoe kunnen we de werkstroom vergroten?
  • Hoe kunnen we leveranciers integreren in onze diensten?
  • Hoe kunnen we vanuit beheer nauwer samenwerken met ontwikkeling?
  • Hoe kunnen we onze diensten voortdurend verbeteren?
  • Hoe kunnen we een flexibele serviceorganisatie worden die snel inspeelt op veranderende eisen?
  • Hoe kunnen we klantgerichter worden en dit ‘klantdenken’ ontwikkelen in onze teams?
  • Hoe kunnen we effectief de werklast beheren (end-to-end) en hoe ongepland werk te verminderen?
  • Hoe kunnen we de klant- en medewerkerstevredenheid te vergroten?

  Trainingsduur en kosten
  De Marslander Game duurt 1 dag. De kosten voor de training zijn op aanvraag beschikbaar, graag maken wij een prijsopgave voor u.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - informatie aanvragen -