Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


Cees Rootlieb ING
BiSL is een prima training!

C. Cerfontaine Arx Corporate Consultants
PRINCE2 Foundation is een interessante training. De trainer is zeer kundig.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Gemeente Den Haag
Vektis
Beslist
Utrecht
Provincie Zuid Holland
Ziekenhuis Jeroen Bosch
Provincie Gelderland
Didacticum
MaestroAcademy
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Teambuilding » Masterclass Toekomstbestendige Organisatie Strategie

  MASTERCLASS TOEKOMSTBESTENDIGE ORGANISATIE STRATEGIE

  Maak uw organisatie toekomstbestendig en blijf uw concurrenten één stap voor.

  Prijs: op aanvraag
  Duur: 2 dagen (optioneel met overnachting)
  Locatie: In Company


  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - informatie aanvragen -

  Onze Masterclass Toekomstbestendige Organisatie Strategie heeft zich inmiddels bewezen als een van de beste manieren om de strategie van uw organisatie toekomstbestendig te maken. De markt is continu in beweging. Sneller dan ooit volgen nieuwe technologieën elkaar op. Nieuwe technologieën leiden tot potentiële nieuwe producten en diensten voor uw klanten. Concurerende bedrijven kunnen op basis van deze nieuwe technologieën sneller en beter uw klanten bedienen. De afgelopen jaren is steeds duidelijker geworden dat continue innovatie noodzakelijk is om als bedrijf voldoende meerwaarde te blijven bieden. Organisaties die hier niet in meegaan verliezen al snel hun bestaansrecht.

  Wilt u met uw organisatie op een gestructureerde wijze nadenken over de toekomst van uw organisatie dan is deze Masterclass zeer geschikt.

  De Masterclassbestaat uit een aantal modules waarvan de volgende standaard zijn opgenomen:
  Kill the Company. De naam zegt het al. In deze module gaat u gestructureerd op zoek naar de zwakke plekken van uw organisatie. In het tweede deel van deze module wordt onderzocht hoe deze zwakke plekken kunnen worden aangepakt. Van Kill the Company wordt wel eens gezegd dat het een ‘SWOT on steroids’ is.
  Anticipate. Kern van deze module is de zogenaamde ‘future priming’ waarbij u uzelf gevoelig maakt voor relevante signalen die mogelijk bepalend zijn voor de toekomst van uw organisatie. In het tweede deel van deze module worden deze signalen op een slimme manier met elkaar in verband gebracht onder het motto connecting the dots.
  Blue Ocean Strategy. Deze module vormt het hart van de workshop en belicht uw organisatie vanuit 6 verschillende invalshoeken. Ieder van deze invalshoeken biedt mogelijk uitzicht op een Blue Ocean: een markt waar zich wel klanten bevinden maar geen concurrenten.
  Value Proposition Design. Doorgaans is dit de module waarin alle resultaten uit de voorgaande modules worden geplot. Het Value Proposition Canvas is een onderdeel van het Business Model Canvas en focust zich op de koppeling tussen datgene wat de klant wil en verwacht en datgene wat een organisatie aan producten of dienst aanbiedt.

  Afhankelijk van de wensen en situatie waarin de organisatie zich bevindt kunnen ook de volgende modules worden opgenomen.

  The Lean Startup. Deze module helpt om een product of service op een snelle en efficiënte manier te lanceren.
  The Innovator’s Dilemma. Deze module is met name bedoeld voor succesvolle organisaties die merken dat ze gaandeweg steeds meer te maken krijgen met ontwrichtende technologie.
  Antifragility. In deze module wordt het concept antifragiliteit toegelicht. En de verschillende manieren waarop een organisatie haar kwetsbaarheid kan verkleinen.

  Trainingsduur en kosten
  Masterclass Toekomstbestendige Organisatie Strategie duurt 2 dagen. Neemt u voor een indicatie van de kosten contact op met de IT Management Group.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  - informatie aanvragen -

  Trainingsdata Masterclass Toekomstbestendige Organisatie Strategie zijn bespreekbaar