Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


C. Kniep Thales
ITIL Foundation is een prima training om een goed beeld te krijgen wat ITIL inhoudt.

Smits Fontys
De manier waarop de stof werd behandeld wat bijzonder prettig! Héérlijk, een trainer die niet van rollenspel houdt!

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Stadskanaal
ultraware
Ziekenhuis Rijnland
NNInvestments
Ziekenhuis Jeroen Bosch
RadarVertige
Staatsolie
Wellant College
Equalit
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Teambuilding » Team Up (Serious Game)

  TEAM UP (SERIOUS GAME)

  Prijs: op aanvraag
  Duur: 1 dag
  Locatie: In Company


  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - informatie aanvragen -

  TeamUp is een moderne, vlotte serious game, waarbij in teams van telkens vier spelers gespeeld wordt. De spelers moeten in nauwe samenwerking een serie obstakels en vraagstukken van uiteenlopende aard overwinnen. Test het probleemoplossend vermogen van uw team!

  Bij TeamUp zitten de spelers fysiek bij elkaar en tegelijkertijd achter een eigen laptop met daarop een avatar in een aangename, virtuele omgeving. Tijdens het uitvoeren van de game kunnen de spelers zowel via de avatars als rechtstreeks met elkaar communiceren. Tijdens het spelen wordt op een plezierige wijze een beroep gedaan op een breed palet van teamcompetenties, zoals (effectief) communiceren, feedback geven en initiatief en besluiten nemen. Deze vaardigheden worden getest en zichtbaar gemaakt in uiteenlopende situaties, waarin onduidelijkheid, voor- en tegenspoed, succes elkaar (kunnen) afwisselen. TeamUp is dan ook uitermate geschikt om uiteenlopende thema’s c.q. leerdoelen bloot te leggen en te adresseren. Daarnaast is het leuk game op te spelen en kan ook uitstekend worden ingezet voor bijvoorbeeld teambuildingsdoeleinden.

  De game wordt begeleid door een trainer die na het spel de resultaten en ervaringen van en met de spelers bespreekt. De trainer wordt hierbij ondersteund door gegevens die automatisch worden verzameld tijdens het spelen en gevisualiseerd in een hiervoor ontwikkelde applicatie. TeamUp voorziet bovendien in de mogelijkheid om het spel tussentijds stil te leggen en specifieke situatie te bespreken.

  TeamUp biedt met andere woorden veel mogelijkheden en flexibiliteit om workshops en trainingsprogramma’s op maat in te richten.

  U kiest TeamUp als u op een moderne en leuke manier de volgende thema’s wil verkennen:

  – Teamsamenwerking
  – Effectief communiceren
  – Leiding geven en leiding ontvangen
  – Testen van probleemoplossend vermogen in teams
  – Teambuilding

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  - informatie aanvragen -

  Trainingsdata Team Up (Serious Game) zijn bespreekbaar