Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Hans Rietkerk KLPD
8/10 -Rating8
ITIL V3 PPO is een prima training.

M. Kodde Allianz Global Assistance
9/10 -Rating9
ITIL Foundation is een interessante training.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Teambuilding » Masterclass Toekomstbestendige organisatie

  Masterclass Toekomstbestendige organisatie

  Maak uw organisatie toekomstbestendig en blijf uw concurrenten altijd één stap voor!

  Prijs: op aanvraag
  Duur: 1 dag
  Locatie: In Company


  - informatie aanvragen -

  Onze Masterclass Toekomstbestendige organisatie heeft zich inmiddels bewezen als een van de beste manieren om uw organisatie toekomstbestendig te maken. De markt is continu in beweging. Sneller dan ooit volgen nieuwe technologieën elkaar op. Nieuwe technologieën leiden tot potentiële nieuwe producten en diensten voor uw klanten. Concurrerende bedrijven kunnen op basis van deze nieuwe technologieën sneller en beter uw klanten bedienen. De afgelopen jaren is steeds duidelijker geworden dat continue innovatie noodzakelijk is om als bedrijf voldoende meerwaarde te blijven bieden. Organisaties die hier niet in meegaan verliezen al snel hun bestaansrecht.

  Toekomstbestendige organisatie

  Wilt u met uw organisatie op een gestructureerde wijze nadenken over de toekomst van uw organisatie dan is deze Masterclass zeer geschikt.

  Inhoud training

  De Masterclass bestaat Toekomstbestendige organisatie bestaat uit een aantal modules waarvan de volgende standaard zijn opgenomen:
  Kill the Company. De naam zegt het al. In deze module gaat u gestructureerd op zoek naar de zwakke plekken van uw organisatie. In het tweede deel van deze module wordt onderzocht hoe deze zwakke plekken kunnen worden aangepakt. Van Kill the Company wordt wel eens gezegd dat het een ‘SWOT on steroids’ is.
  Anticipate. Kern van deze module is de zogenaamde ‘future priming’ waarbij u uzelf gevoelig maakt voor relevante signalen die mogelijk bepalend zijn voor de toekomst van uw organisatie. In het tweede deel van deze module worden deze signalen op een slimme manier met elkaar in verband gebracht onder het motto connecting the dots.
  Blue Ocean Strategy. Deze module vormt het hart van de workshop en belicht uw organisatie vanuit 6 verschillende invalshoeken. Ieder van deze invalshoeken biedt mogelijk uitzicht op een Blue Ocean: een markt waar zich wel klanten bevinden maar geen concurrenten.
  Value Proposition Design. Doorgaans is dit de module waarin alle resultaten uit de voorgaande modules worden geplot. Het Value Proposition Canvas is een onderdeel van het Business Model Canvas en focust zich op de koppeling tussen datgene wat de klant wil en verwacht en datgene wat een organisatie aan producten of dienst aanbiedt.

  Afhankelijk van de wensen en situatie waarin de organisatie zich bevindt kunnen ook de volgende modules worden opgenomen.

  The Lean Startup. Deze module helpt om een product of service op een snelle en efficiënte manier te lanceren.
  The Innovator’s Dilemma. Deze module is met name bedoeld voor succesvolle organisaties die merken dat ze gaandeweg steeds meer te maken krijgen met ontwrichtende technologie.
  Antifragility. In deze module wordt het concept antifragiliteit toegelicht. En de verschillende manieren waarop een organisatie haar kwetsbaarheid kan verkleinen.

  Trainingsduur en kosten

  De Masterclass Toekomstbestendige organisatie duurt 1 dag. Neemt u voor een indicatie van de kosten contact op met de IT Management Group.

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  Advies en detachering

  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - informatie aanvragen -