Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


W. Veenstra-Hoving Deltion College
ITIL SOA is een prima training, met een heldere uitleg.

Marieke Wisse Waternet
PRINCE2 Foundation is een duidelijke training. Door de training gaat de stof meer leven. De trainer heeft duidelijk veel praktijkervaring.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Dunea
Vektis
Beslist
Nsecure
Alfa
RVO
Amway
Rijksvastgoedbedrijf
Innogy
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Testen & Security » Certified Information Systems Auditor (CISA)

  Certified Information Systems Auditor (CISA)

  Prijs: € 2950,-
  Duur: 4 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  02-06-2020, 08-06-2020, 15-06-2020 en 19-06-2020 (Utrecht)
  01-09-2020, 02-09-2020, 09-09-2020 en 10-09-2020 (Utrecht)
  06-11-2020, 13-11-2020, 20-11-2020 en 23-11-2020 (Den Haag)

  inschrijven voor deze training

  CISA staat voor Certified Information Systems Auditor. De 4-daagse Nederlandstalige CISA training leidt op voor het wereldwijd erkende certificaat van ISACA. Het CISA certificaat geeft u internationale erkenning als IT-Auditor. De CISA titel geeft wereldwijd aan dat u beschikt over de competenties om op een professionele manier opdrachten uit te voeren op het gebied van informatiebeveiliging en auditing van informatiesystemen.

  Binnen de CISA training worden de volgende vijf domeinen onderkend, die aansluiten bij de vijf onderdelen van het examen:

  – Process of Auditing Information Systems
  – Governance and Management of IT
  – Information Systems Acquisition, Development and Implementation
  – Information Systems Operations, Maintenance and Support
  – Protection of Information Assets

  Tijdens de training die opleidt tot Certified Information Systems Auditor worden de domeinen zoals hierboven genoemd behandeld. Tijdens de training wordt ook geoefend met examenvragen.

  Uw profiel
  De training is bedoeld voor iedereen met een security of audit achtergrond en enige ervaring op dit gebied. De training is met name bestemd voor IT-auditors, ICT-managers, Security Managers en consultants.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training komen genoemde domeinen aan bod. De trainer zal enerzijds aandacht besteden aan de praktijk en anderzijds per domein aan examenvoorbereiding doen. Elk domein wordt afgesloten met een aantal oefenvragen.

  Trainingsduur en kosten
  De training Certified Information Systems Auditor duurt 4 dagen. De kosten voor de training bedragen € 2950,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

  De trainingsprijs is inclusief de CISA Review Manual van ISACA.

  CISA examen
  Het examen, dat in de Engelse taal worden afgenomen, wordt tweemaal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, afgenomen. Het examen is een multiple choice examen waarbij u in 4 uur 200 vragen dient te beantwoorden. De kosten voor het CISA examen worden door ISACA vastgesteld. U dient zelf in te schrijven voor het examen. Inschrijfformulieren voor het examen kunt u downloaden via www.isaca.org.

  CISA hercertificering/PE-punten
  De CISA titel is 3 jaar geldig. Om uw CISA titel te behouden dient u jaarlijks een minimum 120 CPE punten (in drie jaar) te behalen.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata Certified Information Systems Auditor (CISA):

  2 June 2020
  Training Certified Information Systems Auditor (CISA)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  1 September 2020
  Training Certified Information Systems Auditor (CISA)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____