Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


D. André ING
ITIL Foundation versie 3 is een prima training, het sluit goed aan bij (het behalen van) het doel.

Jim Jansen Rabobank Nederland
TMap Next Test Engineer is een prima training.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Riscure
Beslist
Saffier de Residentie
Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Genexis
Staedion
IGJ
ITM
MaestroAcademy
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Testen & Security » Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

  CERTIFIED INFORMATION SYSTEMS SECURITY PROFESSIONAL (CISSP)

  Prijs: € 3200,-
  Duur: 5 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  06-11-2019, 08-11-2019, 12-11-2019, 15-11-2019, 22-11-2019 (Den Haag)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  CISSP staat voor Certified Information Systems Security Professional. De 5-daagse opleiding leidt op voor het wereldwijd erkende officiële CISSP examen.De CISSP certificering is internationaal een van de belangrijkste certificeringen in het security vakgebied. Met de certificering wordt u erkend als security professional en toont u aan dat u in staat bent informatiebeveiliging in te voeren en te borgen in uw organisatie.Binnen vijf dagen behandelen we alle kennis die u nodig heeft voor het CISSP examen. In vergelijking met andere certificering op het gebied van informatiebeveiliging wordt CISSP , zekerinternationale steeds meer als gevraagd als benodigde certificeringvoor IT Security professionals.

  Professioneel en praktijkgericht
  Tijdens de opleiding komen de 8 domeinen van CISSP Common Body of Knowledge (CBK) aan de orde, evenals de meest recente ontwikkelingen daarin. Gedurende de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen, opdrachten en praktijkcases.Ookwordt er geoefend met examenvragen.

  Domein 1: Security and Risk Management (Security, Risk, Compliance, Law, Regulations, Business Continuity)
  Domein 2: Asset Security (Protecting Security of Assets)
  Domein 3: Security Engineering (Engineering and Management of Security)
  Domein 4: Communications and Network Security (Designing and Protecting Network Security)
  Domein 5: Identity and Access Management (Controlling Access and Managing Identity)
  Domein 6: Security Assessment and Testing (Designing, Performing, and Analyzing Security Testing)
  Domein 7: Security Operations (Foundational Concepts, Investigations, Incident Management, Disaster Recovery)
  Domein 8: Software Development Security (Understanding, Applying, and Enforcing Software Security)

  Uw profiel
  De CISSPtraining is geschikt voor iedereendie zich bezig houdt of gaat houden met informatiebeveiliging. In de training komen alle facetten van informatiebeveiliging aan de orde, hij is daarom zowel geschikt voor managers als voor technische specialisten. De opleiding is onder andere geschikt voor security officers, security managers, security consultants, netwerk- en systeembeheerders en IT-architecten, IT Manager, IT consultant.

  Trainingsduur en kosten
  De training CISSP duurt 5 dagen. De kosten voor de training bedragen €3200,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

  Opzet van de training
  Voorafgaande aan de training krijgt u van IT Management Group alle informatie opgestuurd.De training bestaat uit5 dagen waarbij tussen elke opleidingsdag een week ruimte wordt gelaten.Voor elke opleidingsdag wordt u gevraagd een aantal onderdelen van de stof door te nemen. Naast de 5 opleidingsdagen dient u rekening te houden met 20 tot 30 uur zelfstudie.

  CISSP examen
  Het (Engelstalige) CISSP-examen is optioneel. Het examen bestaat uit 250 vragen die binnen 6 uur beantwoord moeten worden. Het oefenen van deze vragen is essentieel gezien de specifieke vraagstelling van het examen. De kosten voor het examen bedragen rond de € 520,-.

  Om CISSP gecertificeerd te worden dient u te slagen voor het CISSP examen en te beschikken over ten minste 5 jaar relevante werkervaring in ten minste twee CISSP domeinen(zie boven) of 4 jaar ervaring aangevuld met een HBO+ opleiding.
  Als u zich korter bezighoudt met de beveiliging van informatiesystemen is deze CISSP training ook zeer zinvol. In dat geval kunt u namelijk (ISC)2 associate worden. Na meer ervaringsjaren kunt u dan alsnog gecertificeerd worden.

  Meer informatie daarover vind je op de (ISC)2-website.

  CISA hercertificering/PE-punten
  CPE Punten / hercertificering
  Uw CISSP certificering is 3 jaar geldig. In deze 3 jaar dient u minimaal 120 CPE punten te behalen om uw CISSP titel te mogen behouden.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Certified Information Systems Security Professional (CISSP):

  6 November 2019
  Training Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____