Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Informatie TMap

 • Wat is TMap?
 • Trainingslocaties


  Referenties algemeen


  H. Hendriksen Rijnstate
  ITIL Service Strategy is een prima training. De trainer is erg goed. Hij heeft veel kennis en weet dit goed over te dragen.

  I. Reiziger IR Projecten
  Prince2 Foundation is een prima training. Er is veel lesstof behandeld, in een leuke groep. De trainer heeft veel kennis van zaken.

  Overzicht referenties

  Klanten van ITMG


  TU Delft
  Talent en Pro
  Ziekenhuis Rijnland
  Immigratie- en Naturalisatie Dienst
  Stichting Bibliotheek.nl
  Vito
  Ikea
  star
  Sodexo
  Overzicht klanten

  Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Testen & Security » TMap Suite Test Engineer en TMap Suite Test Master combined

  TMap Suite Test Engineer en TMap Suite Test Master combined

  Prijs: € 1850,-
  Duur: 5 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  TMap Suite Test Engineer
  20-04-2020 en 21-04-2020 (Online - Startgarantie)
  03-06-2020 en 04-06-2020 (Den Haag)
  06-07-2020 en 07-07-2020 (Utrecht)
  17-08-2020 en 18-08-2020 (Utrecht)
  28-09-2020 en 29-09-2020 (Utrecht)
  14-10-2020 en 15-10-2020 (Utrecht)
  17-11-2020 en 19-11-2020 (Den Haag)
  03-12-2020 en 04-12-2020 (Utrecht)

  TMap Suite Test Master
  11-05-2020, 12-05-2020 en 18-05-2020 (Online - Startgarantie)
  20-08-2020, 21-08-2020 en 28-08-2020 (Utrecht)
  10-11-2020, 12-11-2020 en 16-11-2020 (Utrecht)

  inschrijven voor deze training

  Bij deze combinatietraining doorloopt u de TMap Suite Test Engineer en de TMap Suite Test Master training.

  TMap Suite Test Engineer

  De TMap Suite reikt alle mogelijkheden aan om aan de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. De TMap Suite Engineer training is gebaseerd op hierna volgende drie uitgangspunten die gezamenlijk de TMap Suite beschrijven.

  – De TMap Human Driven aanpak beschreven die speciaal ontwikkeld is voor de nieuwe Agile en Human Driven wereld, die bij steeds meer organisaties binnendringt. Niet langer is het proces leidend, maar het team (met daarin de testers) bepaalt zelf hoe ze met een kwaliteitsgedreven aanpak het gewenste resultaat kunnen bereiken.

  – De aanpak TMap NEXT voor resultaatgedreven testen. De aanpak diepast bij traditionele ontwikkelomgevingen die nog steeds bij veel organisaties relevant zijn.

  – De building blocks van TMap Next. Die beschrijven specifieke oplossingen voor testproblemen die door testers op een flexibele manier in hun testaanpak kunnen worden toegepast. Voorbeelden van building blocks zijn:
  Assignment, Product Risk Analysis (PRA), Quality Policy,Test Organization,Integrated Test Organization, Test Design, Test Strategy, Test Varieties, Performance Testing, Development Quality Measures, Crowd Testing, SAP Testing, Model Based Testing, Test Environment, Test Manager, Test Plan, Structured Reviewing, Usability Testing, Using Test Tools, Test Tool Implementation.

  Tijdens de training TMap Suite Test Engineer gaat u aan de slag met het faseren van testen en testontwerptechnieken. Verder leert u de Business Driven Test Management aanpak en de adaptieve testmethode toepassen. Na afloop van de training TMAP Next Test Engineer beschikt u over de kennis om als zelfstandig tester aan de slag te gaan.

  TMap Suite Test Master
  Bij de training TMap Suite Test Master ligt de nadruk op het beheren van het totale testproces. U krijgt inzicht in de verschillende fases van het testproces en de verschillende soorten testen zoals acceptatie- en systeemtesten en ontwikkeltesten. U krijgt inzicht in het opstellen van het testplan en de ondersteunende processen.

  Na afloop van de training TMAP Suite Test Master beschikt u over de kennis om het gehele testtraject te coördineren.

  Uw profiel
  Bent u een (beginnende) tester? Of bent u gebruiker, ontwikkelaar of beheerder en houdt u zich vanuit die rol bezig met het testen van informatiesystemen en softwareproducten? Dan is de combinatie training TMAPde juiste training voor u. Met de combinatietraining TMap Suite Test Engineer en TMap Suite Test Master leert u alle facetten van TMap en Testen.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Het kader en het belang van testen;
  – De TMap Suite
  – Gestructureerd testen;
  – De essenties van TMap;
  2. Fasering van acceptatietesten en systeemtesten;
  3. Het ontwerpen van testen;
  4. Onwikkeltesten;
  5. Examentraining TMap Suite Test Engineer.
  6. Mastertestplanning en beheer van het totale testproces;
  7. Managementfasen van acceptatietesten en systeemtesten;
  8. Ontwikkeltesten;
  9. Ondersteunende processen;
  10. Examentraining TMap Suite Test Master

  Trainingsduur en kosten
  De combinatietraining TMap Suite Test Engineer en TMap Suite Test Master duurt 5 dagen. De kosten voor deze combinatietraining bedragen €1850,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze combinatietraining wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de combinatietraining op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.

  ITMG Examen TMap Suite Test Engineer en Master
  Het TMap Suite Test Engineer examen wordt tweemaandelijks afgenomen. Het TMap Suite Test Master examen wordt direct aansluitend aan de laatste trainingsdag afgelegd op de trainingslocatie. De prijs voor het ITMG TMap Suite Test Engineer examen is €175,- excl. BTW. De prijs voor het TMap Suite Test Master examen is €250,- excl. BTW. U kunt het examen ook bij één van de examenlocaties van het EXIN afleggen.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goede Testmanager (Test Coördinator) of Test Engineer (Tester) of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  M. Smits
  TMap Suite Test Engineer is een zeer prettige training. De trainer heeft de stof duidelijk en met veel humor uitgelegd, waardoor het goed bij mij is geland. De trainer heeft zeer veel kennis.

  P. van der Pijl
  Ik waardeer de training TMap Suite Test Engineer met een 9! De trainer heeft goede vakkennis en hij brengt de stof op een leuke manier.

  M. Gasiorek
  TMap Suite Test Engineer is een leerzame training. Het tempo was goed, alles was goed te volgen. De training werd gegeven door een enthousiaste trainer.

  inschrijven voor deze training

  Planning
  Het examen TMap Suite Test Engineer wordt 2 maandelijks afgenomen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke planning.

  U kunt op de volgende data de training TMap Suite Test Engineer bij ITMG starten:

  20 April 2020
  Training TMap Suite Test Engineer (TMAPTSE)
  ITMG Locatie
  (Online - Startgarantie)
  _____ _____ _____
  3 June 2020
  Training TMap Suite Test Engineer (TMAPTSE)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____

  U kunt op de volgende data de training TMap Suite Test Master bij ITMG starten:

  11 May 2020
  Training TMap Suite Test Master (TMAPTSM)
  ITMG Locatie
  (Online - Startgarantie)
  _____ _____ _____
  20 August 2020
  Training TMap Suite Test Master (TMAPTSM)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____