Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Informatie TMap

 • Wat is TMap?
 • Trainingslocaties


  Referenties


  Rob Herben Rijkswaterstaat
  De training ITIL Foundation is super! Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen. het heeft mij veel inzicht gegeven. De trainer is prettig en heeft veel kennis van zaken.

  B. van Andel DJI
  De training BiSL is een verheldering van de theorie in het boek. De praktijkvoorbeelden maakt veel voor mij duidelijk en helpt mij om mijn eigen organisatie beter te begrijpen.

  Overzicht referenties

  Klanten van ITMG


  Nissewaard
  StarTel
  Keylane
  Cambo
  Corbion
  Prodin
  Wellant College
  Nationaal Archief
  B-Critical
  Overzicht klanten

  Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Testen & Security » TMap® Suite Test Master

  TMAP® SUITE TEST MASTER

  Prijs: € 1250,-
  Duur: 3 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  26-09-2019 t/m 27-09-2019 en 04-10-2019 (Den Haag)
  28-11-2019 t/m 29-11-2019 en 03-12-2019 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  De wereld van IT verandert snel. Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Dit heeft niet alleen betrekking op technologie, maar ook op de manier van werken. Time-tomarket en kostenreductie worden met de dag belangrijker. Deze ontwikkelingen worden soms gezien als een bedreiging voor de kwaliteit van ontwikkelde softwareproducten. Met een mensgedreven en kwaliteitsgerichte aanpak bieden deze manieren van werken juist kansen om de kwaliteit van software te verbeteren. De TMap® Suite, met daarin TMap® HD -de mensgerichte en kwaliteitsgedreven aanpak, TMap NEXT® en de building blocks, bevat alles wat organisaties nodig hebben om de kwaliteit van software te verbeteren. De testmethode TMap® heeft een lange geschiedenis: TMap® is als teststandaard toonaangevend sinds 1995. Honderden organisaties passen – wereldwijd – TMap® toe.

  De TMap® Suite is het resultaat van een vernieuwing in TMap®. De TMap® Suite reikt u de mogelijkheden aan om alletestuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. In de module TMap® Suite Test Master krijgt u inzicht in hoe TMap Next® is uitgebreid tot de TMap® Suite en hoe u als Test Master de onderdelen van de TMap® Suite succesvol kunt toepassen.

  Uw profiel
  Bent u in de praktijk bezig met testmanagement activiteiten en bent u bijvoorbeeld werkzaam als testmanager, testcoördinator, testconsultant of testadviseur? Of wilt u graag uw kennis uitbreiden met kennis over de testmethode TMap Suite? Dan is de training TMAP Suite® Test Master de juiste training voor u.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  Dag 1
  – Introductie TMap
  – Examenspecificaties
  – Managen Overall Testactiviteiten:
  – Mastertestplan
  – Testen en Agile
  – Business Driven Test Management
  – TMap Human Drive
  – Quality Driven / Human Driven
  – Recap dag 1

  Dag 2
  – Testbegroting
  – Testvariëteiten
  – Test Approaches
  – Bevindingen procedure
  – Bijsturen Testproces
  – Test Infrastructuur
  – Teststatistieken
  – Toetsen
  – Fasering testen
  – Recap dag 2

  Dag 3
  – Kwaliteitsbeleid
  – Kwaliteitsmaatregelen
  – Testorganisaties
  – Testomgevingen
  – Testtoolbeleid
  – Traditioneel en Agile
  – Examenvoorbereiding

  De theorie wordt afgewisseld met oefeningen en examenvoorbereiding.

  Voorkennis en ingangseisen
  Voorkennis op het niveau van de module TMap®Suite Test Engineer is gewenst. Uitgebreide ervaring met gestructureerd testen is gewenst. Functionele basiskennis van informatica wordt bekend verondersteld.
  Deelname aan een TMap® Suite Test Master training bij een door EXIN geaccrediteerde opleider (Accredited Training Provider) wordt aanbevolen.

  Certificaat
  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat TMap Suite Test Master.

  Examen en voertaal
  Het TMap® Suite Test Master examen wordt direct aansluitend aan de laatste trainingsdag op de trainingslocatie afgelegd. De prijs voor het ITMG TMap Next® Test Manager examen is €250,- excl. BTW. De voertaal van de training is Nederlands. Het examen kan in veel talen worden afgelegd, waaronder het Nederlands.

  Trainingsduur en kosten
  De training TMap Suite Test Master duurt 3 dagen. De kosten voor de training bedragen € 1250,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goede Testmanager (Test Coördinator) of Test Engineer (Tester) of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties TMap® Suite Test Master

  R. Smit
  TMap Suite Test Master is een interessante training, met leuke invalshoeken. De trainer heeft prima theoretische kennis en leuke praktijk anekdotes.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata TMap® Suite Test Master:

  26 September 2019
  Training TMap Suite Test Master (TMAPTSM)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____
  28 November 2019
  Training TMap Suite Test Master (TMAPTSM)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____