Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Informatie TMap
 • Wat is TMap?
 • Trainingslocaties


  Den Haag
  Lange Vijverberg 4-5

  ITMG Den Haag

  Utrecht
  Arthur van Schendelstraat 650

  HNK

  Amsterdam
  Kromwijkdreef 11

  ITMG Amsterdam

  Eindhoven
  Kennedyplein 1

  ITMG Eindhoven

  Rotterdam

  Beursplein 37

  ITMG Rotterdam
  Overzicht locaties

  Referenties algemeen


  Fanny van der Valk Pum Netherlands Senior Expert
  9/10 -Rating9
  De trainer gaf een duidelijke uitleg over de materie.

  Chris Breuer
  10/10 -Rating10
  Ik ben begonnen als 'leek' aan deze cursus en ik heb na een half jaar een stageplek met uitzicht op een baan in de IT kunnen bemachtigen. Een sector waar ik voorheen nog nooit mee in aanraking was geweest. Ik ben super tevreden. Ik heb bij trainingsduur overigens een 9 gegeven omdat ik het niet erg had gevonden als de trainingen nog langer of vaker zouden duren.


  Overzicht referenties

  Klanten

  Schiphol
  NS
  Fuji
  Ikea
  Gemeente Amsterdam
  Thales
  ING
  Belastingdienst
  SVB
  Universiteit of Twente
  TU Delft
  Gemeente Nissewaard
  Oxfam Novib
  Ministerie van Defensie
  Gemeente Leiden
  Gemeente Utrecht
  Rabobank
  Provincie Zuid-Holland
  AMC
  Erasmus MC
  ABN-AMRO
  Rijkswaterstaat
  Reclassering
  DSV
  Overzicht klanten

  Keurmerken

  nrto


  Advies en detachering

  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

  Opleidingsadvies
  Home » Training » Testen & Testmanagement » ISTQB Advanced Test Manager

  ISTQB Advanced Test Manager

  Deze training verzorgt ITMG op aanvraag. De training kan worden gepland als open inschrijving training of kan als in-company training worden gepland.

  - informatie aanvragen -

  ISTQB Advanced Test Manager volgen? De training ISTQB® Advanced Test Manager bereidt u voor op het examen ISTQB Advanced Test Manager. Het wereldwijd erkende raamwerk ISTQB® biedt de juiste handvatten bij de voorbereiding en uitvoering van testprocessen. Na deze training kunt u testprocessen analyseren en bent u in staat om praktische oplossingen te implementeren.

  De ISTQB Advanced Level certificeringen zijn gericht op mensen die al ervaring hebben in het vakgebied testen en testmanagement. De IT Management Group biedt drie verschillende opleidingen die gericht zijn op het behalen van één van de drie ISTQB Advanced certificaten:
  ISTQB Advanced Technical Test Analyst
  1. ISTQB Advanced Test Manager (5 dagen, deze training)
  2. ISTQB Advanced Test Analyst (3 dagen)
  3. ISTQB Advanced Technical Test Analyst (3 dagen)

  Het behalen van alle drie de certificaten leidt tot het volgende certificaat: ‘Full Advanced Level Testing Professional’.

  Tijdens de training ISTQB Advanced Test Manager leert u uw eigen testproject op te zetten, gebaseerd op risico’s, en leert u hoe u dit testproject kunt leiden binnen de kaders van beleid en strategie. U bent in staat een testteam samen te stellen dat het project binnen de genoemde kaders kan uitvoeren en ook weet u hoe u met alle belanghebbenden kunt communiceren. Daarnaast krijgt u inzicht in de leidende rol van de testmanager bij testprocesverbeteringen op diverse niveaus.

  Uw profiel

  Deze training is voor u geschikt wanneer u al enige tijd betrokken bent bij softwaretesten en u zich verder wilt professionaliseren in het vakgebied testmanagement. De training is onder meer geschikt voor projectmanagers, testmanagers, testcoördinatoren en testconsultants.

  Inhoud en leerdoelen training ISTQB Advanced Test Manager

  Tijdens deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Testproces
  • Testmanagement
  • Reviews
  • Bevindingenbeheer
  • Testprocesverbetering
  • Testtools en -automatisering
  • Vaardigheden en teamsamenstelling
  • Oefenexamens en examen

  Voorkennis en ingangseisen training ISTQB Advanced Test Manager

  Wanneer u het ISTQB Advanced Test Manager certificaat wilt behalen, dient u in het bezit te zijn van het ISTQB® Foundation certificaat en dient u minimaal 18 maanden ervaring met testen te hebben. Indien u geen examen wilt afleggen, vervalt de verplichte voorkennis en ingangseisen en kunt u dus ook zonder voorkennis deelnemen aan deze training.

  Certificaat

  Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ISTQB Advanced Test Manager.

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  In-company

  Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, onder begeleiding van één van onze ervaren consultants/trainers.

  Advies en detachering

  Bent u op zoek naar een goede tester, testmanager, testcoördinator of test engineer of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Deze training verzorgt ITMG op aanvraag. De training kan worden gepland als open inschrijving training of kan als in-company training worden gepland.

  - informatie aanvragen -